BARBARAFONDS

Association sans but lucratif


Dénomination : BARBARAFONDS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 849.745.635

Publication

09/11/2012
ÿþt" " K

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ONITEUR E LLGr Neergelégd ter grif#ie der

3 1 ' i-J- 315CH STA :i12 Rechtbank van Koophandel

A I SûE.ilED te 1_euvën, d~9 ~ ~ 3~ ~~iz

DGlFlR,

Griffie

--'N

I I *iaiesase* 111 ~L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

(afgekort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kasteelpark Arenberg 40 bus 4075

3001 Heverlee

Qnderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden,

" Johannes DEWITTE, Grote Baan 101, 3150 Wespelaar

" Jan HERMANS, Jan Maervoetstraat 3,1785 Merchtem

" Jens HERMANS, Platte 1-ostraat 353, 3010 Kessel-t-o

" Peter-Jan LAUWERS, Mouriaulaan 8, 2750 Duffel

" Rien HOEYBERGHS, Boshoek 48, 2480 Dessel

" Heleen VAN DEN NOORTGATE, Trekschurenstraat 18, 3500 Hasselt

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de wet van 27 Juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, met de hiernavolgende statuten:

Titel I - Benaming, zetel, doel.

Artikel 1.

§1. De vereniging wordt opgericht ais een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder een vereniging zonder winstoogmerk (hierna "VZW" genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk en de stichting, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 met 2002 en de Wet van 16 januari 2003 (hierna "V&S-wet" genoemd).

§2. De vereniging draagt de naam "Barbarafonds". Die naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting 'VZW", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Artikel 2.

De zetel van de vereniging is gevestigd te Kasteelpark Arenberg 40 bus 4075, 3001 Heverlee, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven. De Raad van Bestuur kan de zetel verplaatsen naar elke lokaliteit binnen dat gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3.

§1. De vereniging heeft tot doel elke bedrijvigheid die rechtstreeks of onrechtstreeks de verzuchtingen of belangen van de studenten en alumni van de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven dient, de bestaande vriendschapsbanden te bevorderen, hun intellectuele ontwikkeling te bevorderen, hun beroepsbelangen te verdedigen, werken van onderlinge hulp en bijstand te organiseren, evenals alle hulpfondsen te verlenen.

De vereniging mag in het bijzonder haar medewerking verlenen aan aile verenigingen, instellingen en studenten- of alumnikringen die een gelijkaardig doel als het hare nastreven. Zij mag hierbij onder andere hulpfondsen; morele en materiële steun verlenen en aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven en aan de studentenkringen van deze Faculteit.

©$4S

Benaming

(voluit) : Barbarafonds

Ondernemingsnr.

MOD 2.2

Lulk - vervolg

§2. pe vereniging mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen, waaronder in het bijzonder het goed beheer van haar patrimonium. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij is opgericht

~Voor-behouderi aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 4.

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten alle tijde ontbonden warden.

Titel I1- Leden.

Artikel 5. - Leden

§1. Pe vereniging telt minimaal 5 leden. De leden zijn titularis van alle rechten en plichten die in de V&S-wet aan leden worden toegekend. Het lidmaatschap is gratis.

§2. Enkel natuurlijke personen komen in aanmerking om als leden van de vereniging op te treden. Meer bepaald komen volgende natuurlijke personen in aanmerking:

" oud-studenten van de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven,

" studenten van de Faculteit ingenieurswetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven, verkozen

als facultair studentenvertegenwoordigers aan diezelfde faculteit, conform het Participatiedecreet, het universitair participatiereglement en het facultair kringreglement. Bij ontstentenis van voornoemde verkozen studentenvertegenwoordigers, worden de student-leden gekozen uit de studenten van de ' Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven.

Aan de voorwaarden voor lidmaatschap moet uiterlijk voldaan zijn op het moment van het ingaan van het lidmaatschap.

Onder het Participatiedecreet wordt verstaan: het decreet d.d. 19 maart 2004 (B.S. 10 juni 2004) betreffende de rechtspositieregeling van de student, de participatie in het hoger onderwijs, de integratie van bepaalde afdelingen van het hoger onderwijs voor sociale promotie in de hogescholen en de begeleiding van de herstructurering van het Hoger Onderwijs in Vlaanderen, en haar uitvoeringsbesluiten.

§3. Het aantal oud-student-leden bedraagt steeds minstens 1 meer dan het aantal student-leden. Het aantal student-leden bedraagt steeds minstens één-derde van het totaal aantal leden.

Artikel 6. - Begin van het lidmaatschap

§1. Onverminderd de voorwaarden opgelegd in artikel 5, §2 van deze statuten, is enkel de Algemene Vergadering bevoegd om personen als werkend lid tot de vereniging toe te laten. De Algemene Vergadering bepaalt soeverein aan wie ze het lidmaatschap van de vereniging aanbiedt. De Algemene Vergadering kan de vroegste ingangsdatum van het lidmaatschap bepalen, zonder dat deze vroegste ingangsdatum hierbij na de eerstvolgende 15de augustus mag vallen.

§2. Indien door de Algemene Vergadering aan een persoon het werkend lidmaatschap van de vereniging wordt aangeboden, neemt zijn lidmaatschap aanvang op het moment dat die persoon het lidmaatschap aanvaardt, doch echter nooit vroeger dan de eventuele ingangsdatum bepaald conform §1 van dit artikel.

Artikel 7. - Einde van het lidmaatschap

§1. Het lidmaatschap eindigt van rechtswege op de eerstvolgende 14de augustus na de aanvang van het lidmaatschap, tenzij hierdoor het aantal leden lager wordt dan vijf. In dit geval moet de Raad van Bestuur binnen de twee weken een Algemene Vergadering bijeenroepen die voldoende nieuwe leden het werkend lidmaatschap aanbiedt enlof het lidmaatschap van voldoende leden verlengt.

§2. Het lidmaatschap wordt eveneens beëindigd door vrijwillig ontslag, uitsluiting en overlijden. Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief of een e-mail, geadresseerd aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag wordt effectief één week nadat het bericht de voorzitter van de Raad van Bestuur heeft bereikt.

§3. Als een student-lid tijdens zijn lidmaatschap ophoudt te behoren tot de in aanmerking komende natuurlijke personen, wordt dit lidmaatschap automatisch beëindigd.

§4. Indien door toepassing van §2, of §3. van dit artikel de samenstelling van de Algemene Vergadering niet meer voldoet aan de bepalingen van Artikel 5 moet de Raad van Bestuur binnen de twee weken een Algemene ' Vergadering bijeenroepen die de toestand regulariseert, ongeacht de samenstelling van de Algemene Vergadering.

Titel III. - De algemene vergadering.

Artikel 10. - Samenstelling

De Algemene Vergadering bestaat uit de leden. Alle leden hebben gelijk stemrecht. Elk lid heeft één stem.

Artikel 11. - Bevoegdheden

Conform de V&S-wet beschikt de Algemene Vergadering over de volgende bevoegdheden:

" 1. de wijziging van de statuten;

" 2. de benoeming en afzetting van de bestuurders;

" 3. de benoeming en afzetting van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging;

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

L . .

MOD%'2



Voor- l k - vervolg

behoudeif

aan het

Belgisch

Staatsblad

" 4. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" 5. de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

" 6. de ontbinding van de vereniging;

" 7. de uitsluiting van een lid;

" 8. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Daarnaast beschikt de Raad van Bestuur over aile bevoegdheden die door deze statuten niet uitdrukkelijk aan de

Algemene Vergadering warden toegekend.

Artikel 12. - Vergaderingen

§1. De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen gehouden worden op de plaats, de dag en het uur vermeld in de uitnodiging. De uitnodiging wordt ten minste 8 dagen voorafgaand aan de Algemene Vergadering verstuurd per e-mail naar alle leden op het opgegeven e-mailadres,

§2, De vergaderingen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd waarin elk punt is opgenomen dat door ten minste één lid werd aangebracht.

§3. Bijzondere bijeenkomsten in de Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur of op verzoek van ten minste 3 leden. De uitnodiging wordt ten minste 8 dagen voorafgaand aan de Algemene Vergadering naar aile werkende leden verstuurd per e-mail naar aile leden op het opgegeven e-mailadres.

§4. De Algemene Vergadering kan punten buiten de agenda bespreken en goedkeuren.

Artikel 13. - Beraadslaging

§1. De Algemene Vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde ' leden. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden, tenzij de V&S-wet of deze statuten uitdrukkelijk anders vereisen. Stemming gebeurt bij handopsteking of, indien ten minste 1/3 van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn er om vraagt, door geheime stemming.

§2. Bij staking van stemmen is de stem van de persoon die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Artikel 14.

§1. De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de goedkeuring van de begroting en de goedkeuring van de rekening vereist een meerderheid van 213 van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

§2. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging In een vergadering, die voldoet aan een quorum van 2/3 van de leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 415 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

§3. De Algemene Vergadering kan besluiten tot de uitsluiting van een werkend lid met een meerderheid van 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Op de vergadering die over uitsluiting beraadslaagt en beslist dient 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd te zijn.

§4. De leden kunnen zich op de Algemene Vergadering niet laten vertegenwoordigen door een andere persoon. Leden die niet aanwezig zijn op de Algemene Vergadering verliezen bijgevolg hun stem.

§5. Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgesteld, ondertekend door de voorzitter van de Raad van ; Bestuur, en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden, die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 27 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

§6. Verdere modaliteiten i.v.m. de vergaderingen van de Algemene Vergadering, kunnen worden vastgelegd in ' een huishoudelijk reglement.

Titel IV. - De raad van bestuur.

Artikel 15. - Samenstelling

§1, De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minimaal 4 maximaal 6 leden. De bestuurders moeten op het moment van hun verkiezing lid zijn van de vereniging. Bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Ze zijn onbeperkt herbenoembaar.

§2. Indien een persoon door de Algemene Vergadering tot bestuurder van de vereniging wordt benoemd, neemt zijn mandaat aanvang op het moment dat de Algemene Vergadering het besluit tot benoeming neemt. Het









Op de laatste blz. van Ltes BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

yijt 13 - vervolg

mandaat Is van onbepaalde duur.

Artikel 16. - Ontslag Bestuurders kunnen ontslag nemen door een gewone ontslagbrief of e-raait, gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijs in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 17. - Vergaderingen

§1. De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of twee andere bestuurders. De Raad van Bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig is. De bestuurders kunnen zich niet door een andere persoon laten vertegenwoordigen op de vergaderingen van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college. Bij staking van stemmen is de stem van de persoon die de vergadering voorzit doorslaggevend.

§2. Van elke vergadering worden notulen opgesteld, ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur, en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden, die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 27 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Artikel 18. - Delegatie bestuursbevoegdheden

De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders. De bevoegdheid van die personen wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die ook de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke Ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken. De overdracht kan geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Artikel 19: Vertegenwoordiging

§1. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte.

§2. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt ten aanzien van derden de vereniging verbonden door de handtekening van twee willekeurige bestuurders. De bestuurders moeten ten opzichte van derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging.

§3. De Raad van Bestuur kan gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden , verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

§4. In toepassing van §3 heeft elke bestuurder individuele volmacht voor het toekennen, aan zichzelf of een derde, van een machtiging tot informatieopvraging op alle financiële rekeningen van de VZW. De penningmeester heeft bovendien individuele volmacht voor het toekennen van volmachten op de financiële rekeningen van de VZW aan bestuurders.

mari ;1«2

Voor-

i houde?

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 20. - Bevoegdheidsbeperkingen

Voor alle beslissingen en rechtshandelingen, in het kader van de bestuurs- of vertegenwoordigingsbevoegdheid, heeft de Raad van Bestuur de voorafgaande toestemming nodig van de Algemene Vergadering. Het huishoudelijk reglement kan de gevallen waarin toestemming niet vereist is bepalen. Deze bevoegd heidsbeperkingen zijn niet tegenwerpelijk aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheld van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

Artikel 21. - Openbaarmaking

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging In het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om ln de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt., Uit dle stukken moet In elk geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Artikel 22. - Aansprakelijkheid

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZW. Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht. Overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en deze statuten zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur

Titel V. - Diverse bepalingen.

Artikel 23.

§1. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. In uitzonderlijke gevallen kan gebruik gemaakt worden van een verlengd boekjaar. De toestemming hiervoor wordt gegeven door de Algemene Vergadering.

§2. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

§3. De jaarrekening wordt neergelegd In het dossier gehouden op de griffie van rechtbank van koophandel

Op de laatste ª% blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)- bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD a2

Voor-

béhoudeit, aan het Belgisch

Staatsblad Lek E - vervolg

" . l

overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies van de V&S-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, §6 van de V&S-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

§4. De Raad van bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaand boekjaar alsook een voorstel van begroting voor aan de Algemene Vergadering.

Artikel 24.

§1, Door ontbinding van de vereniging zal worden overgegaan door de Algemene Vergadering, die

samengeroepen dient te worden volgens de bepalingen van artikel 15 van deze statuten.

§2 De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid die door de V&S-wet vereist zijn. Vanaf de beslissing tot de ontbinding vermeldt de VZW steeds dat zij 'VZW in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 van de V&S-wet.

§3. Ingeval van vereffening of ontbinding krijgt het netto actief van het maatschappelijk bezit een bestemming die zoveel mogelijk het doel van deze maatschappelijke overeenkomst benadert. De bestemming wordt bepaald door de Algemene Vergadering binnen drie maanden na bekendmaking van het besluit tot ontbinding van de vereniging.

§4. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de eventuele benoeming en de ambtsbeeindiging van vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26novies van de V&S-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

Artikel 25.

De Algemene Vergadering kan in een Huishoudelijk Reglement de bepalingen van deze statuten verder specifiëren en aanvullen. Het Huishoudelijk Reglement dient volgens dezelfde procedure goedgekeurd te worden als bepaald in Art 14 §2 voor de statuten,

Artikel 26.

Voor alles wat door deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld is de V&S-wet van toepassing,

Buitengewone Algemene Vergadering

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 1 oktober 2012:

De Algemene Vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen tot bestuurder:

" Johannes DEWITTE, Grote Baan 101, 3150 Wespelaar geboren op 20/06/1987 te Leuven

" Jan HERMANS, Jan Maervoetstraat 3,1785 Merchtem geboren op 15102/1986 te Laken

" Jens HERMANS, Platte Lostraat 353, 3010 Kessel-Lo geboren op 09/10/1985 te Hasselt

" Peter-Jan LAUWERS, Mouriaulaan 8, 2750 Duffel geboren op 09/08/1989 te Ukkel

De Algemene Vergadering verdeelt volgende functies onder de bestuurders:

" Peter-Jan LAUWERS als voorzitter

" Johannes DEWITTE als penningmeester

De Raad van Bestuur verleent bijzondere volmacht aan Jens Hermans voor het voltrekken van alle formaliteiten voor de oprichting van de vzw, waaronder de neerlegging ter griffie van de oprichtingsakte.

De Raad van Bestuur verleent bijzondere volmacht aan Johannes Dewitte voor het openen van de nodige bankrekeningen.

Jens Hermans

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2015
ÿþ ASOrJI''

LuGQS B , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



1 "L Mi 2Pt5 . . ~ 2 ~~~~~ 2C~~~ Gr;fiieRechtbanKvanKoopharl~el¬ tAec"

NEERGELEGD

~I

11111111

1 9019*

Ondernemingsnr.: 0849745635

Benaming Barbarafonds (voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

(afgekort) :

Rechtsvorm Vereniaina zonder winstoogmerk

Zetel : Kasteelpark Arenberg 10 bus 4075, 3001 Leuven

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 8 augustus 2013: De huidige Raad van Bestuur meldt het verstrijken van zijn ambtstermijn. De Algemene Vergadering beslist hierop om volgende personen met onmiddelijke ingang te benoemen tot bestuurder:

" Rien Hoeyberghs, Boshoek 48, 2480 Dessel, geboren op 17 april 1990 te Mol Hierbij wordt het mandaat als bestuurder verlengd:

" Johannes Dewitte, Grote Baan 101, 3150 Wespelaar, geboren op 20 juni 1987 te Leuven

" Jan Hermans, Jan Maervoetstraat 3, 1785 Merchtem, geboren op 15 februari 1986 te Laken

" Jens Hermans, Platte Lostraat 353, 3010 Kessel-Lo, geboren op 9 oktober 1985 te Hasselt Hierbij worden ontslagen uit hun functie als bestuurder:

" Peter-Jan Lauwers, Mouriaulaan 8, 2750 Duffel, geboren op 9 augustus 1989 te Ukkel

De Algemene Vergadering verdeelt volgende functies onder de bestuurders:

Rien Hoeyberghs, voorzitter

Johannes Dewitte, penningmeester

Jan Hermans, secretaris

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 30 juni 2014; De Algemene Vergadering beslist om volgende personen met onmiddellijke ingang te benoemen tot bestuurder:

" Ska Robin, Dr, F De Wachterlaan 88, 2870 Ruisbroek, geboren op 7 mei 1990 te Ottignies Louvain-La-Neuve.

Hierbij warden ontslagen uit hun functie als bestuurder:

" Rien Hoeyberghs, Boshoek 48, 2480 Dessel, geboren op 17 april 1990 te Mol.

De Algemene Vergadering verdeelt volgende functies onder de bestuurders:

Ska Robin, voorzitter

Johannes Dewitte, penningmeester

Jan Hermans, secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BARBARAFONDS

Adresse
KASTEELPARK ARENBERG 40, BUS 4075 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande