B.S. SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.S. SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.469.627

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 25.02.2014 14051-0046-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 12.01.2015 15011-0119-010
28/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

' " i l;" ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i 11111 111111111111

*12064420*

Tn,

beuvon., ~~ ~b ~IaARI 2012

43)~=

Gri ie '

Ondernemingsnr: ogVk.L

Benaming

(voluit) : B.S. SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 26 - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Cedric HONOREZ, geassocieerd notaris met standplaats te Tienen, Nieuwstraat 42, op 9 maart 2012 is gebleken dat

De heer SUNT Bram, geboren te Leuven op achttien april negentienhonderdvijfenzeventig, en zijn echtgenote :

Mevrouw BUSSCHOPS Stephanie, geboren te Lier op veertien juli negentienhonderdachtenzeventig, samen wonende te 3150 Haacht, Postweg 45, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; hebben opgericht onder de benaming "B.S. SERVICES", waarin zij een inbreng in geld doen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van, nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) elk, die als vergoeding voor de inbreng worden toebedeeld aan de comparanten als volgt

-Mevrouw BUSSCHOPS Stephanie, voornoemd, die een som gestort heeft van DRIEDUIZEND HONDERD

EURO (¬ 3.100,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend, ten belope van een/derde volstort; -De heer SUNT Bram, eveneens voornoemd, die een som gestort heeft van DRIEDUIZEND HONDERD

EURO (¬ 3.100,00), waardoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend, ten belope van een/derde volstort;

Hierna verklaren de comparanten de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

ARTIKEL 1

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "B.S. SERVICES".

ARTIKEL 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 HERENT, Brusselsesteenweg 26.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de enige zaakvoerder of van alle zaakvoerders samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalig of tweetalig; taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het, Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- ais in buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het verlenen van takel- en depannagediensten in de meest ruime zin van het woord; het huren en verhuren van personenwagens, bedrijf- en aanhangwagens, in de meest ruime zin van het woord; de aan en verkoop van alle soorten en modellen van auto onderdelen en wisselstukken, inbegrepen olie, vetten en smeermiddelen.

Algemeen management, consulting, training en opleiding in de algemene takelactiviteiten, dit eveneens in de meest ruime betekenis van het woord.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen met welke al dan niet één of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng In speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, De vennootschap mag, zonder dat deze opsomming beperkend is, zowel ten haren voordele ais ten voordele van andere vennootschappen, instellingen of verbonden personen, borgen en zekerheden ontvangen en verstrekken, diensten aanbieden, opleidingen, consult en advies verstrekken betreffende alle op heden gekende en ongekende informatica en infonnaticatoepassingen, markt- en wetenschappelijk onderzoek verrichten, aile financiële handelingen stellen, coördinatie van activiteiten doorvoeren, alsmede alle werkzaamheden uitoefenen die een management-, administratief- en/of financieel karakter hebben,

ARTIKEL 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbon-'den worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld,

ARTIKEL 5

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) elk.

ARTIKEL 7

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin wordt aangetekend;

-de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

ARTIKEL 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

is benoemd tot statutaire zaakvoerder: de Heer Bram SUNT, wonende te 3150 Naacht, Postweg 45. ARTIKEL 14

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot-'schap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaak-'voerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte,

ARTIKEL 19

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december, om achttien uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Voir behouden 4aan het Belgisch Staatebiad

Bijlagen bij` het Bëigisch Staatsblad = 28I0372012 = Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 21

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni,

ARTIKEL 22

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de

balans, de resulntatenrekening en de toelichtingen, en vormt één geheel.

Voor zover de wet hen hiertoe verplicht, stellen de zaakvoerders een jaarverslag op waarin zij rekenschap

geven van hun beleid,

ARTIKEL 23

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van ten minste éénftwintigste ('4120) vooraf genomen tot

het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds

één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo Wordt volledig Overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Overname verbintenissen vennootschap in oprichting:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één oktober

tweeduizend en elf worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen

van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neeriegbing ván het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien, op de tweede vrijdag

van december.

Benoeming zaakvoerder:

Ais statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor de duur van de vennootschap, de heer SUNT Bram

voornoemd.

Bijzondere volmacht:

De oprichters geven volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " ACP ACCOUNTANCY ", met zetel te 2970 Schilde , Elzendreef

17, en met kantoor te 3000 Leuven Dlestsevest 89, vertegenwoordigd door de heer PAIROUX Willy, met

mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen, zoals onder meer de

inschrijving van de vennootschap bij de BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

Belastingadministratie en alle andere professionele instanties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc Honorez -- geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd : expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 25.01.2016 16027-0330-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 09.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0330-013

Coordonnées
B.S. SERVICES

Adresse
EIKESTRAAT 11 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande