AXXIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AXXIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.839.822

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 02.07.2014 14270-0132-011
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 03.07.2013 13267-0352-012
27/01/2011
ÿþOndernemingsnr: 0832.. S3q" 821

Benaming : Axxis

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Wijngaard 2

3020 Herent

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op 10 januari 2011, geregistreerd, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « Axxis » met zetel te 3020 Herent, De Wijngaard 2, met een onbeperkte duur door door de heer de VICQ de CUMPTICH François Philippe George Pierre Marie Ghislain, wonende te 3020 Herent, De Wijngaard 2.

Waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van TWAALFDUIZENDVIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) gestort is en vertegenwoordigd is door, HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt r'F ingeschreven door:

- de heer de VICQ de CUMPTICH François, voornoemd, die een som gestort heeft van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), waarvoor hem HONDERDZESENTACHTIG aandelen worden toegekend, gestort ten belope van twee derde (2/3de).

Met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf;

Met de jaarvergadering op de eerste vrijdag van juni om 18.00uur; de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de., vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewoon zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt aangesteld de heer de VICQ de CUMPTICH François,: voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op. een bijzondere rekening nummer IBAN BE28 7340 3098 2920 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 januari 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in' diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, zowel in België als in het buitenland:

- het waarnemen van mandaten in vennootschapsorganen;

- consultancy en bedrijfsbeheer in het algemeen en financiële dienstverlening in het bijzonder;

- het verlenen van advies, bijstand en hulp aan bedrijven of andere op het gebied van planning, organisatie,: efficiëntie en toezicht;

- het onderzoek, professionele adviesverlening, training en consultancy inzake management; " alsook de. managementsactiviteiten in vennootschappen;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder' om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve de wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, " rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen '" bestuur;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilU iii N IIIIIIIIIIII I IIII

*11014690*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 7 JAN, 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.5

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van administratieve prestaties;

- arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en haar werknemers;

- beheer van een eigen onroerend vermogen;

" - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen. Aile verrichtingen met

" betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan ondernemingen en dochtervennootschappen. Deze opsomming is niet limitatief en dient in de breedste zin te worden geïnterpreteerd zodat de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het geval de verrichting van bepaald handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

" Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd warden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het geval van schriftelijke besluitvorming.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen,

zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit. "

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas In functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen , hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot " uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Door voomoemde zaakvoerder wordt hierbij bijzondere volmacht verleend aan de heer Marc Casselman met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen, fiscale administraties en bij de B.T.W.-Administratie opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondememingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie en bij deze alle aanvragen, vestigingen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen of schrappingen voor de vennootschap uit te voeren. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan tiet Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor gelijkvormig uittreksel

Geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

Uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd da rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 20.06.2016 16201-0181-011

Coordonnées
AXXIS

Adresse
DE WIJNGAARD 2 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande