AVANOTT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVANOTT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.894.449

Publication

23/12/2013
ÿþ"

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

een het

Belgisch

Staatsblad

1111111111111111j1111111111111

i'(el:ni: Û:ilt

te Leuven, de ~~EC. 2013bE GRIFF!

Griffie

Ondernemingsnr : SKI Z- . ó (4. 41

Benaming (voluit) :AVANOTT

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3020 Herent, Schoonzichtlaan 88

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester Thierry Raes, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk op

611212013, neergelegd vóôr registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "AVANOTT", te 3020 Herent, Schoonzichtlaan 88 werd opgericht door:

- Mevrouw XIE, Jun, geboren te Nanjing (China) op 27 oktober 1977, wettelijk samenwonend met de

heer HALDER Georg, wonende te 3020 Herent, Schoonzichtlaan 88,

- De heer HALDER, Niklaus Peter, geboren te Zurich (Zwitserland) op 21 maart 1936, wonende te

4414 Fullinsdorf (Zwitserland), Oberer Rainweg 16, echtgenoot van mevrouw Renata Helder-

Paravicini, met wie hij gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract,

ongewijzigd tot op heden.

TITEL II : STATUTEN

De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap als volgt te bepalen:

Artikel 1.  Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten ven-

nootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "AVANOTT".

Artikel 2.  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Schoonzichtlaan 88.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.  Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen

rekening, als voor rekening van derden:

- de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de invoer, de doorvoer en uitvoer, de research, de ontwikkeling, commercialisatie, bereiding, bewerking en fabricatie van alle soorten geneesmiddelen, chemische, farmaceutische, parafarmaceutische, homeopatische en hygiënische producten, inclusief cosmetica, producten en artikelen voor persoonverzorging, schoonheidsproducten en de eraan verbonden zorgenverstrekking, parfumerie, baby-, dieet-, kinder- en natuurvoeding en drogisterijartikelen.

- consulting (adviesverlening),

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Luik B - vervolg

maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4. -- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt NEGENTIENDUIZEND TWEEHONDERD EURO (19.200,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd twintig (1.920) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één 1 duizend negenhonderd twintigste (1/1.920ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, Het kapitaal is volstort in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd euro 6.200,00 Euro). De instrumenterende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kaptiaal bij ING werd verricht.

Artikel 11. -- Jaarvergadering -- buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand mei om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14. -- Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21. - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 22. - Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 23. - Vertegenwoordigingsbeviceqdheid

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 25. - Boeklaar - jaarrekening - iaarverslaq

i-let boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 26. - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28. - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen, Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL III : SLOT- EN OVERGANSBEPALINGEN

Benoeming zaakvoerder(s)

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: mevrouw XIE Jun, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

4

fi "

Voorbehouden aan het Beigiséh Staatsblad

Luik B - vervolg

De zaakvoerder is hier aanwezig en verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zij verklaart verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaten verzet

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde haar aansprakelijkheid te beperken.

Eerste boekiaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden om te eindigen op 31 december 2014.

Eerste iaarveraaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Commissaris

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters geven volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Acfin, met zetel te 3060 Bertem, Halewijnlaan 18, haar vertegenwoordigers, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, ieder afzonderlijk en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief het ondernemingsloket, om aldaar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de directe en indirecte belastingen en de diensten van de BTW en de Sociale Verzekeringskas.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de oprichtingsakte, Geassocieerd Notaris ThierryRaes

Coordonnées
AVANOTT

Adresse
SCHOONZICHTLAAN 88 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande