AUTOCENTER ASSE MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOCENTER ASSE MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.785.156

Publication

17/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

_1' rÎ ~ 7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

6 6 pE.Ca 2412

EgeaSele

AI

Voor-

behoudet aan het Belgisch

Staatsblai

niitagun- Tiir hëtBélgiscfï Stáht"sTiTáïí = T7/1212r0i12 - Annexes du Moniteur belge

X85 45(

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : AUTOCENTER ASSE MANAGEMENT BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1742 Ternat (Sint-Katharina-Lombeek), Meersstraat 85

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" niet zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 4 december 2012, dat tussen volgende partijen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

1/ De heer VAN OVERWALLE Steven Germaine Albert, geboren te Aalst op 25 juli 1975, echtgenoot van mevrouw VANCASSEL Kathleen, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Meersstraat 85.

2/ Mevrouw VANCASSEL Kathleen, geboren te Ninove op 22 maart 1976, echtgenote van de heer VAN OVERWALLE Steven, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Meersstraat 85.

Op de honderd maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door de Heer Steven Van Overwalle en Mevrouw Kathleen Van Cassel, beide voornoemd, ieder voor de helft, hetzij ieder op vijftig aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig volstort is door een storting in geld verricht op rekeningnummer BE84 1325 4022 3959, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Delta Lloyd Bank zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van honderd en vijfduizend Euro (105.000 ¬ ) tot haar beschikking heeft.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

De opgerichte vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

De statuten luiden als volgt bij uittreksel

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "AUTOCENTER ASSE MANAGEMENT BVBA".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1742 Ternat (Sint-Katharina-Lombeek), Meersstraat, 85...

ARTIKEL 3. DOEL

1. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen. plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, (deelbewijzen, obligaties. warrants, certificaten. Schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-publiekrechterlijk statuut:

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties; het verlenen van advies, management en andere diensten aan/of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

II. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen: alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur. de ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op bet beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële. financiële, landbouw- of immobilienvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische. administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. aile mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. "

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4/1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen,

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op honderd en vijfduizend Euro (105.000¬ ), vertegenwoordigd door honderd maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. AI deze aandelen zijn volledig volstort. ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11, MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/zij hebben binnen hun bevoegdheid aile handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 12. AKTEN - VERTEGENWOORDIGING EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd In aile akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en In rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt eik jaar op laatste maandag van de maand juni te twintig uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld warden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21, VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de,algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van aile schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de venno-eten, Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstart.

OVERGANGSBEPALINGEN

Daar de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de komparanten overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerder, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslissen de komparanten

1)de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend en veertien

2)het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

3)als zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur: de Heer Steven Van Overwalle, voornoemd; het mandaat is bezoldigd,

tir

Zijn benoeming heeft slechts uitwerking op datum dat het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde' rechtbank van Koophandel werd neergelegd.

Volmacht

Bij deze worden alle machten toegekend aan de burgerlijke; vennootschap onder rechtsvorm van een coöperatieve vennootschapm et beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingsconsulenten", met maatschappelijke zetel te BDC Esplanada, 1/bus 96-1020 Brussel, vertegenwoordigd door de Heer Peter Verschelden, wonende te 9220 Hamme, Polderstraat, 30, nationaal nummer 660422 401-62, met macht van indeplaatsstelling, teneinde:

-de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

Inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het rechtspersonen register ter griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel;

Inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap bij het Ondernemingsloket; Inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap als belastingsplichtige bij het beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde

Aanvragen tot het bekomen van attesten entof vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse administratie van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen en financiën.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voor-ehouden aan fret Belgisch Staatsblad

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

Op cgera : " ee ii ta jg'~ i Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Halteweg 3 b - 9.320I"Ombade em bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ETel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 5585 Naam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 30.09.2015 15625-0206-012

Coordonnées
AUTOCENTER ASSE MANAGEMENT

Adresse
MEERSSTRAAT 85 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande