AUTO DEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTO DEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.811.883

Publication

27/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-05-2015

Griffie

*15308652*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630811883

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

AUTO DEM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op 18 mei 2015 dat mevrouw MAKRACHE Loubna, geboren te Tienen op 16 oktober 1984 (84.10.16-140.50), echtgenote van de heer Othman Berroho, wonende te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 76, de heer MAKRACHE Khalid, geboren te Tienen op 14 november 1986 (86.11.14-411.82), echtgescheiden, laatst wonende te 3300 Tienen, Diestsesteenweg 369 en thans van ambtshalve geschrapt uit het bevolkingsregister en de heer MAKRACHE Faysal, geboren te Tienen op 22 december 1987 (87.12.22-347.31), ongehuwd, laatst wonende te 3000 Leuven, Oudebaan 244 B202 en thans van ambtshalve geschrapt uit het bevolkingsregister een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "AUTO DEM", met zetel te 3300 Tienen, Leuvenselaan 467, voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

- uitbating van garage en plaatslagerij;

- klein- en groothandel in :

*autovoertuigen, motorrijtuigen, fietsen en bromfietsen, zowel nieuwe als tweedehandse; *onderdelen van voornoemde, zowel nieuw als tweedehands;

*onderdelen, banden, smeermiddelen en vloeibare brandstoffen;

-het onderhoud van autovoertuigen, motorrijwielen, rijwielen en bromfietsen;

-het verhuren van autovoertuigen;

- het slopen van voertuigen en het herstellen van koetswerk, autovoertuigen, motorrijwielen, rijwielen en bromfietsen;

- aan- en verkoop van tweedehandswagens aan groothandelaars en particulieren met als nevenactiviteit klein onderhoud van voertuigen.

Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is gebruikelijk is of het zou worden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Onderwerp akte :

Leuvenselaan 467 3300 Tienen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door mevrouw Loubna Makrache ten belope van zestig (60) aandelen, door de heer Khalid Makrache ten belope van twintig (20) aandelen en door de heer Faysal Makrache ten belope van twintig (20) aandelen;

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het kapitaal waarop door hen werd ingetekend, volstort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: Mevrouw Loubna Markrache, voornoemd.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand mei om twintig uur op de maatschappelijke zetel. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om twintig uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Coordonnées
AUTO DEM

Adresse
LEUVENSELAAN 467 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande