ANTENNE 3000

Association sans but lucratif


Dénomination : ANTENNE 3000
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 433.184.479

Publication

14/04/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III 11,1.113W II

Neergelegd ter griffie der

Rsschtbank van Koophandel

te Leuven, de 02 APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 433.184.479

Benaming

(voluit): Antenne 3000 vzw

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel St. Geertruiabdij 6,3000 Leuven

Onderwerp akte: Wijziging Art 1 en samenstelling Raad van Bestuur.

STATUTEN Antenne 3000 vzw

Op de Raad van Beheer van Antenne 3000 vzw dd. 6 februari 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen betreffende aanwezigheid en meerderheid, hebben de leden besloten de volgende artikelen, zoals gepubliceerd in het BS 12/7/2011, te wijzigen en integraal te vervangen door onderstaande tekst.

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: CAR Antenne 3000 vzw.

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

Bestuurders van de vereniging

Wijziging betreffende de personen die gemachtigd zijn Antenne 3000 vzw te vertegenwoordigen.

De Raad van Bestuur van Antenne 3000 vzw aanvaardt het ontslag, om als gemachtigde persoon Antenne

3000 vzw te vertegenwoordigen van

Peeters Jan Jozef Maria, Masdellelaan 30, 3080 Tervuren, geboren op 19/06/1954 te Neerpelt.

Opgemaakt door Marieke Steunenberg, Directeur Antenne 3000 vzw, te Leuven op 31/03/2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de 3 .0 JUNI 2011 DFS GRIFFIER,

rt te

Vc

behc

aar

Bek

Staal

II i I i i II I i





*11106102*

Ondernemingsnr : 433.184.479

Benaming

(voluit) : Antenne 3000 vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sint Geertrui abdij 6, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Wijziging statuten

STATUTEN Antenne 3000 vzw

Op de algemene vergadering van Antenne 3000 vzw op 05/06/2009, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen betreffende aanwezigheid en meerderheid, hebben de leden besloten de statuten, zoals gepubliceerd in het BS op 30/11/2004, te wijzigen en integraal te vervangen door onderstaande tekst.

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Antenne 3000 vzw.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Sint-Geertrui Abdij 6, 3000 Leuven en ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Leuven.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft als doel het aanbieden van ambulante multidisciplinaire revalidatie, zoals beschreven staat in de overeenkomst tussen het comité van de verzekering voor geneeskundige verzorging van het RIZIV en Antenne 3000 vzw. De vereniging kan voor alle pathologieën die opgenomen zijn in de overeenkomst revalidatieprogramma's aanbieden, maar heeft bijzondere aandacht voor kinderen en jongeren met (een vermoeden van) autisme, ADHD en/of een ernstige leerstoornis.

De vereniging kan bijkomende activiteiten ondernemen die gericht zijn op voor- en nazorg van de personen die in aanmerking komen voor revalidatie of waarbij de maximale revalidatieperiode bereikt is. "

ARTIKEL 4

De vereniging kan roerende en onroerende goederen verwerven die nuttig en/of noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de revalidatie. De vereniging mag eveneens alle activiteiten ondernemen om het doel verder te bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 5

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II:LEDEN

ARTIKEL 6

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste vijf bedragen.

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden door toedoen van de raad van bestuur in dat register worden ingeschreven binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

Een kopie van het ledenregister wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het bijgewerkt ledenregister worden neergelegd binnen één maand te rekenen van de verjaardag van de neerlegging van de statuten.

ARTIKEL 7: toetreding van de leden

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van een lid van de algemene vergadering. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur.

ARTIKEL 8: uittreding van de leden, uitsluiting van de leden

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de algemene vergadering ter kennis worden gebracht.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

ARTIKEL 9

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

ARTIKEL 10

Uitgetreden of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen vorderen.

TITEL III: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 11

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter van de raad van bestuur. Bij afwezigheid van de ondervoorzitter wordt de algemene vergadering voorgezeten door de aanwezige bestuurder met de meeste anciënniteit als bestuurder.

Een lid kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid van de vereniging. Een lid kan echter slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering.

ARTIKEL 12

Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 13

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de voorzitter of door de raad van bestuur.

Zij moet ten minste tweemaal per jaar worden bijeengeroepen:

-voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en dit binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

-voor de begroting van het komende jaar en dit voor de start van het jaar.

ARTIKEL 14

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 15

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter of de directie. Alle leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per e-mail ten minste acht werkdagen voor de vergadering.

ARTIKEL 16

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk voorstel dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Met voorstel moet door 1/20 van de leden ondertekend zijn en ten minste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn.

Bij opening van de vergadering kan een lid de vraag stellen tot de toevoeging van een agendapunt. Indien 2/3 de van de aanwezige leden akkoord gaat, kan dit punt aan de agenda toegevoegd worden en hierover geldig een beslissing genomen worden. Uitgesloten zijn vragen betreffende statutenwijziging, ontbinding van de vereniging en uitsluiting van leden.

ARTIKEL 17

Op de algemene vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen.

Bij staking van stemmen beslist de voorzitter of bij diens afwezigheid diegene die de vergadering voorzit. ARTIKEL 18: statutenwijziging

Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste 2/3 van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Wanneer de wijziging echter betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van 415 van de stemmen van de aanwezig of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden bij een statutenwijziging of een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden ingeval het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, gewijzigd worden.

De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 19

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

ARTIKEL 20

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda van de algemene vergadering voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

ARTIKEL 21

Van elke algemene vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de ondervoorzitter en opgenomen worden in het daartoe bestemd register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de penningmeester of bij ontstentenis hiervan door twee bestuurders.

TITEL IV: DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 22

De raad van bestuur bestaat uit ten minste drie personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

Personen die op de loonlijst van de vereniging staan, kunnen geen deel uitmaken van de raad van bestuur.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht. De raad van bestuur verdeelt onder zijn leden volgende functies: voorzitter, ondervoorzitter en penningmeester.

Bij afwezigheid van de voorzitter neemt de ondervoorzitter alle taken en bevoegdheden van de voorzitter over. Bij afwezigheid van de ondervoorzitter worden de taken en bevoegdheden van de voorzitter overgedragen aan de aanwezige bestuurder met de meeste anciënniteit als bestuurder.

Bij afwezigheid van de penningmeester kan een bestuurder de bevoegdheden overnemen.

Wanneer bevoegdheden werden overgedragen, wordt hiervan melding gemaakt op de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur.

ARTIKEL 23: duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van 5 jaar, verlengbaar met termijnen van 5 jaar. Een bestuurslid dat een verlenging van de termijn wenst, meldt dit aan de voorzitter, ten laatste op de dag dat de termijn verstreken is.

ARTIKEL 24: wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 25: ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door vrijwillig ontslag, door afzetting door de algemene vergadering, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De afzetting van een bestuurder door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet echter uitdrukkelijk vernield worden op de agenda van de algemene vergadering.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 26: bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de wet niet uitdrukkelijk verleent aan de algemene vergadering, worden toegekend aan de raad van bestuur.

Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur bepaalt de taken en bezoldigingen van het personeel en delegeert hiertoe welomschreven mandaten aan de directie.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt en delegeert hiertoe bevoegdheden aan de directie.

ARTIKEL 27

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. Alle bestuursleden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per e-mail ten minste 5 dagen voor de vergadering, dag van verzending niet inbegrepen.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de persoon die de vergadering heeft voorgezeten en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De

beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval op de vergadering geen meerderheid van bestuurders aanwezig is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijziging aannemen ongeacht het aantal aanwezige leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 28

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Moa 2.2

Aile andere documenten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de ondervoorzitter. ARTIKEL 29

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging. Alle financiële verrichtingen worden ondertekend door twee personen waaronder de directeur, behoudens wanneer die langer dan een week afwezig is. De raad van bestuur duidt de andere personen met handtekeningbevoegdheid aan. Niet loongebonden betalingen van meer dan 5.000 euro, alsook het aangaan van kaskredieten of leningen vergen voorafgaandelijk een beslissing van de raad van bestuur.

ARTIKEL 30

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan met betrekking tot de verbintenissen van de vereniging. Hun verantwoordelijkheid beperkt zich tot de uitoefening van hun mandaat.

ARTIKEL 31: personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen*

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet echter binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de benoeming en ambtsbeëindiging van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 32: personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet echter binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

ARTIKEL 33: commissarissen

De vereniging kan commissarissen benoemen wanneer de algemene vergadering hieromtrent rechtsgeldig een beslissing heeft genomen. In dit geval kan de algemene vergadering commissarissen benoemen zowel uit haar leden als uit derden.

De algemene vergadering is, wanneer zij er wettelijk toe gehouden is commissarissen te benoemen, verplicht deze te benoemen onder de leden van het instituut van bedrijfsrevisoren.

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 34

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd:

-die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar betreffende de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen jaar

-die gehouden wordt voor de start van het boekjaar betreffende de begroting van het komende jaar.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 415 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 36

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen van 2 mei 2002, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 11 december 2002, toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 10/06/2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Te Leuven, Dupont, Magda MOD 2.2

Debie Jean Ondervoorzitter

Voorzitter

Antenne 3000 vzw, Sint Geertrui abdij 6, 3000 Leuven, ondernemingsnummer: 433184479

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

Bestuurders van de vereniging

Coumans Willem Karel Leo Joris, Zavelstraat 158, 3010 Kessel-Lo, geboren op 25/09/1949, te Wilrijk

Debie Jean Louis, Naamsesteenweg 244, 3001 Heverlee, geboren op 28/04/1945, te Oudenaarde

De Croo Lutgarde Maria Amandine, Meerbeekhof 15, 3190 Boortmeerbeek, geboren op 05/01/1950, te Ninove

Dupont Magda Simone Emilienne, Schoolbergenstraat 56, 3010 Kessel-Lo, geboren op 16/0311952, te Leuven

Peeters Jan Jozef Maria, Maesdellelaan 30, 3080 Tervuren, geboren op 19/06/1954, te Neerpelt

Van de Velde Ludovicus, Domis de Semerpontlaan 33, 2820 Bomheiden, geboren op 18/05/1950, te Schilde

Omvang van hun bevoegdheden en wijze waarop zij die uitoefenen.

De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in alle gerechtelijke en

buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht. De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter Debie Jean Louis, Naamsesteenweg 244, 3001 Heverlee, geboren op 28/04/1945, te

Oudenaarde

Ondervoorzitter Dupont Magda Simone Emilienne, Schoolbergenstraat 56, 3010 Kessel-Lo, geboren op 16/03/1952, te Leuven

Bij afwezigheid van de voorzitter neemt de ondervoorzitter alle taken en bevoegdheden van de voorzitter over. Bij afwezigheid van de ondervoorzitter worden de taken en bevoegdheden van de voorzitter overgedragen aan de aanwezige bestuurder met de meeste anciënniteit als bestuurder.

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

Voor de rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en buiten de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging verbonden door de handtekening van de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter, tekent de ondervoorzitter geldig namens de vereniging. Bij afwezigheid van de ondervoorzitter kan een bestuurder geldig tekenen namens de vereniging.

Te Leuven, op 10/0612011

Debie Jan Dupont, Magda

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voorzitter Ondervoorzitter

Antenne 3000 vzw, Sint-Geertrui Abdij 6, 3000 Leuven, ondememingsnummer: 433184479

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

Alle financiële verrichtingen worden ondertekend door twee personen waaronder de directeur, behoudens wanneer die langer dan een week afwezig is. De raad van bestuur duidt de andere personen met handtekeningbevoegdheid aan. Niet loongebonden betalingen van meer dan 5.000 euro, alsook het aangaan van kaskredieten of leningen vergen voorafgaandelijk een beslissing van de raad van bestuur.

De raad van bestuur geeft bevoegdheid aan volgende personen voor het uitvoeren van financiële verrichtingen:

Steunenberg, Marieke, Merellaan 21, 3210 Linden, geboren op 03/07/1970 te Deventer (NI)

De Croo Lutgarde Maria Amandine, Meerbeekhof 15, 3190 Boortmeerbeek, geboren op 05101/1950 te Ninove

Peeters Jan Jozef Maria, Maesdellelaan 30, 3080 Tervuren, geboren op 19/06/1954, te Neerpelt

Deboiserie Myriam, Noëlla, Bierbeekstraat 78, 3052 Blanden, geboren op 20/12/1950 te Kortrijk

Pinnoy Annemie, Gilberta, Winkselsesteenweg 66, 3020 Herent, geboren op 30/09/1972 te Leuven

Debie Jean Louis, Naamsesteenweg 244, 3001 Heverlee, geboren op 28(04:1945, te Oudenaarde

De raad van bestuur machtigt de directeur voor de ondertekening van dagelijkse briefwisseling en lopende zaken:

Steunenberg, Marieke, Merellaan 21, 3210 Linden, geboren op 03/07/1970 te Deventer (NI)

Voor de rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en buiten de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging verbonden door de handtekening van de voorzitter:

Debie Jean Louis, Naamsesteenweg 244, 3001 Heverlee, geboren op 28/04/1945, te Oudenaarde als voorzitter

Bij afwezigheid van de voorzitter, tekent de ondervoorzitter geldig namens de vereniging:

Dupont Magda Simone Emilienne, Schoolbergenstraat 56, 3010 Kessel-Lo, geboren op 16/03/1952, te Leuven

Bij afwezigheid van de ondervoorzitter, kan een bestuurder geldig tekenen namens de vereniging:

Coumans Willem Karel Leo Joris, Zavelstraat 158, 3010 Kessel-Lo, geboren op 25/09/1949, te Wilrijk

De Croo Lutgarde Maria Amandine, Meerbeekhof 15, 3190 Boortmeerbeek, geboren op 05/01/1950 te Ninove

Peeters Jan Jozef Maria, Maesdellelaan 30, 3080 Tervuren, geboren op 19106/1954, te Neerpelt

Van de Velde Ludovicus, Domis de Semerpontlaan 33, 2820 Bonheiden, geboren op 18(05/1950, te Schilde

Te Leuven, op 10/06/2011

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Debie Jean Dupont, Magda Steunenberg, Marieke

Belgisch

Staatsblad : Voorzitter Ondervoorzitter Directeur

7

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Reçtq : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANTENNE 3000

Adresse
SINT-GEERTRUIABDIJ 6 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande