ANNEMIE UYTTERSPROT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ANNEMIE UYTTERSPROT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 612.983.184

Publication

08/04/2015
ÿþ ?Md moi 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : ote2 , 923 º% 41 y Benaming

(voluit) : Annemie Uyttersprot

(verkort) :

111111il

fll

I

in

neergelegd/ontvangen op

2 6 11M T 2015

ter rifi.:: VE-Orrifiellederiand:talige

-.f'.k~..C -il.ïl.4irt]C ven- hüU{1haS~S~.~.i Bi u ;s~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : v.o.f.

Zetel : Brusselsesteenweg 40, 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

Op heden 12 februari 2015 vergaderen:

" Uyttersprot Annemieke, geboren te Dendermonde op 02/06/1980 en wonende te Brusselsesteenweg 40, 1785 Merchtem

-De Donder Dirk, geboren te Dendermonde op 29/01/1979 en wonende te Brusselsesteenweg 40, 1785 Merchtem

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma (VOF) heeft aangenomen, met maatschappelijke naam "Annemie Uyttersprot". Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vennootschap Onder Firma" of de afkorting "VOF". Alle akten, brieven, facturen, aankondigingen, publicaties, mededelingen en andere stukken uitgaande van de vennootschap, vermelden de maatschappelijke benaming, de rechtsvorm en het inschrijvingsnummer in het RPR.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 40. De zaakvoerders zijn

gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

-De geestelijke en lichamelijke begeleiding en herbronning van kinderen en volwassenen met verlieservaringen via toegepaste kunst en creatieve activiteiten.

-Het organiseren van ontmcetingsgelegenheden voor kinderen en volwassenen met verlieservaringen. -Spreekbuis te zijn van kinderen en volwassenen met verlieservaringen en waar nodig hun belangen te verdedigen.

' De vereniging onthoudt zich van politieke en geloofsgerichte discussies en bindingen.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch. slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

-Het organiseren van vormingen, opleidingen, workshops, coaching, supervisie en begeleiding van, studenten.

-Het bemiddelen in relaties en het oplossen van relatieproblemen.

-De begeleiding en coaching van volwassenen tijdens de loopbaan.

Deze opsomming is niet beperkend.

ln het algemeen kan de vennootschap aile maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij. aile om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot, de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en, onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk' doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzEi van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 º%

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap kan ontbonden worden lste door beslissing algemene vergadering, 2de in geval van misbruik door een vennoot van de statutaire machten hem verleend en 3de in geval van overtreding der deontologische regels door een der vennoten.

Artikel 5

Uyttersprot Annemieke brengt een som van 2250 ¬ in (225 aandelen), die gestort wordt in de maatschappelijke kas, De Donder Dirk brengt een som van 250¬ in (25 aandelen). Met maatschappelijk kapitaal wordt aldus gebracht op 2500 ¬ (250 aandelen).

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen 5% op jaarbasis betaalbaar om de zes maanden.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Uyttersprot Annemieke wordt benoemd als zaakvoerder. Haar mandaat is bezoldigd.

Artikel 9

De vennoten zullen de nodige tijd aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, hebben de vennoten het recht van onrechtstreekse deelneming aan enige activiteit van dezelfde of een andere aard, deel te nemen.

Artikel 10

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst - en verliesrekening worden opgemaakt, voor de eerste maal op 31/12/2015. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

De jaarvergadering van de vennoten zal ieder jaar worden gehouden, de eerste zaterdag van de maand mei om 11.00uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering is te houden in 2016.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld volgens de unanieme beschikking van beide oprichters-vennoten.

De vennoten mogen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de

winsten. Zij zullen eveneens mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of

gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel în de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn bijzondere werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als loon bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze voorzien is voor

de verdeling van de winsten.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief of tegen ontvangstbewijs die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dag orde vermelden. De vergadering zal voorgezeten worden door Uyttersprot Annemieke. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. De beslissingen worden bij unanimiteit genomen.

Artikel 16M

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het eigen vermogen belopen. In geval van ontbinding moeten, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen worden getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten.

Artikel '16

Elke vennoot heeft het recht om ontslag te nemen uit de vennootschap mits aangetekend schrijven gericht

aan de zetel van de vennootschap uiterlijk 30 dagen voor ingang van het ontslag.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De erfgenamen van de overledene kunnen mits akkoord van de overlevende vennoot een derde zoeken die de aandelen van de , overledene overneemt, De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. ' Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 11 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

In afwachting van de toepassing van de aldus in de statuten voorziene bepalingen, zal de uitoefening van het aan de over te dragen aandelen verbonden stemrecht geschorst zijn.

Artikel 18

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of verhinderd wordt zijn beroep uit te oefenen, kan de medevennoot beslissen dat de andere vennoot zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Hij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Artikel 21

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten in twee gelijke delen. De eventuele lopende contracten en verbintenissen zullen ten persoonlijke titel door de oprichters afgehandeld en nageleefd worden. Elke vennoot zal zich om zijn burgerlijke en , beroepsaansprakelijkheid laten verzekeren.

Artikel 22

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Bosman Consultants bvba, Eeksken 168, 1745 Opwijk, vertegenwoordigd door de heer Luc Bosman of zijn medewerk(st)ers om de formaliteiten betreffende inschrijving/wijziging/schrapping Ondernemingsloket, BTW, SVF, Registraties te vervullen.

Artikel 23

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de bij deze opgerichte vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, en dit met ingang van 01/01/2015.

Waarvan akte, getekend op datum van 12/02/2015 te Merchtem.

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte van Annemie Uyttersprot v.o.f.

Annemieke Uyttersprot,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

. t . r

Voor-

Cdeho'ucFdn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ANNEMIE UYTTERSPROT

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 40 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande