ANNEMIE SCHUEREMANS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNEMIE SCHUEREMANS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.152.920

Publication

03/04/2014
ÿþAnnexes du-Mbniteurliérié

Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondeme¢ningsnr : 0841.152.920

Benaming

(voluit) : ANNEMIE SCHUEREMANS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kastanjebosstraat 1A - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke te verplaatsen naar 3020 Herent, Schoonzichtlaan 100, en dit vanaf 01/01/2014.

IfIJJIfflhIII 3i* u1111 Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophan,

te Leuven, de 2 Ii 2014 DE

GRIFFIER,

Griffie







Schueremans Anna Maria Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.02.2014 14051-0070-008
30/11/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

5taatsbtat

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ANNEMIE SCHUEREMANS CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Kastanjebosstraat lA

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 15 november 2011, nog te registreren, dat Mevrouw SCHUEREMANS Anna Maria (NN. 62.10.06-150.72), geboren; te Herent op 6 oktober 1962, wonende te 3020 Herent, Kastanjebosstraat 1A, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.. Zij draagt de benaming "ANNEMIE SCHUEREMANS CONSULTING".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Kastanjebosstraat 1A.

3. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van, derden:

- het organiseren van een efficiënte en professionele groepspraktijk door samenwerking met collega's, die; ais zelfstandige in hoofd- en bijberoep medewerken in de praktijk (coaching, interne en externe navorming,; supervisie en intervisie). Dit houdt tevens in het inrichten van materiële infrastructuur, om deze ter beschikking; te stellen voor de uitoefenaars van de hiervoor vermelde beroepsactiviteiten.

- het aanbieden van trainingen en cursussen, zowel individueel als groepsmatig.

- het aanbieden van een gepaste omgeving voor welzijnsbevorderende activiteiten.

- deelname aan wetenschappelijk onderzoek betreffende de effectiviteit.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende; en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de. verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door' inschrijving op of overname van de aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

4. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

5. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder een/honderdste (1/100)van het kapitaal vertegenwoordigen. Door Mevrouw Schueremans Anna Maria voornoemd, wordt ingeschreven op 100 aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-¬ ). Het kapitaal is volstort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00-E).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING, onder nummer; 363-0968736-37 geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aan-,sprakelijkheid; "ANNEMIE SCHUEREMANS CONSULTING" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van depone-'ring, afgegeven door voornoemde instelling op 9 november 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlij-,ke personen, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, Mevrouw Schueremans Annemie, voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De zaakvoerder; (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de: vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene vol-macht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven vohmachten.

te

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

2011

te Leuven, de

DE Ç FIER,

.f

1

1111

" 11180361'

ob4ut . ~s~ 310,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde woensdag van de maand juni om 20uur.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en-afschrijvingen: zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10. ln-geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de " vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in bij de neerlegging van het uittreksel van huidig proces-verbaal op de bevoegde

Rechtbank en eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de ; periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. !n toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de ; bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparant verklaart dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juli 2011.

4. Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan BVBA Primaccount, vertegenwoordigd door de heer Marc Strauven, Eén Meilaan 21, te Kessel-Lo, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thomas Boes

Get.

Bijlagen bij het Bétgigeli Staatsblad - 30/-11f2011 ÿÿ -Annexes du -Moniteur betge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 30.09.2015 15628-0290-010

Coordonnées
ANNEMIE SCHUEREMANS CONSULTING

Adresse
SCHOONZICHTLAAN 100 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande