AMANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.918.480

Publication

23/07/2014
ÿþ Mod 20

4~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 5 SS c3 ~~ , C, ?::>ô

Benaming

(voluit) : AMAN I

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Nieuw Overlaar 98

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 9 juli 2014, v66r registratie, dat

1. Mevrouw ABLYAEVA Rimma Ravilievna, geboren te Poesjkinskoe (USSR) op 9 april 1974, van Belgische nationaliteit, wonende te 3300 Tienen, Nieuw Overlaar 98

2. De heer VAN DESSEL Iwan, geboren te Mechelen op 4 augustus 1965, van Belgische nationaliteit, wonende te 3300 Tienen, Nieuw Overlaar 98

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "AMANI", met zetel te 3300 Tienen, Nieuw Overlaar 98.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden :

- bewerken van aluminium, metaal of hout, dit zowel als aannemer of als onder aannemer ;

- productie en plaatsen van ramen en deuren ;

- alle andere kleine klusjes die verband houden met de bouw of renovatie.

ln de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Zij zal in het algemeen in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag eveneens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag verder de functie waarnemen van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van het volgend jaar. Het eerste boekjaar nam een aanvang op 9 juli 2014 en zal worden afgesloten op 31 maart 2016.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 januari 2014 tot op 9 juli 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bèvoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111,1 3111 VIII

be

a

Bi st¢

1111111

EERGELEGD

1 1 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

rt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- v kkh6uâtn man het Belgisch Staatsblad

De jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste donderdag van de maand september om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen : Mevrouw ABLYAEVA Rimma Ravilievna voornoemd. Haar mandaat is van onbeperkte duur. Het mandaat is bezoldigd.

De zaakvoerder verleende volmacht aan de BVBA Fiskuvan, met zetel te 1770 Liedekerke, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.



Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk neergelegd :

- afschrift akte d.d. 9 juli 2014

- volmacht



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþMad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderne" ninysnr . 0565.918.480 Benaming

{voiultt AMANI

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

01 -OS- 2015

telra

Iverkortl

Rechts:=Gr rn Besloten vennotschap met beperkte aansprakelijkheid

e- Hfl Nieuw Overlaar 98 te 3300 Tienen

(volledig adre;

Onderwerp akte . adreswijzingen

Uittreksel uit het PV van de Bijzondere Algemene Vergadering van 5 mei 2015.

Volgende punten worden met unantimiteit van stemmen goedgekeurd:

- be maatschappelijke en exploitatiezetel wordt verplaatst naar Gallicstraat 15 te 3300 Bost-Tienen.

Deze wijzingen zijn van kracht vanaf heden 5 mei 2015.

Ablyaeva Rimma

zaakvoerder

_F i 1.~nititc

t " ,e'" L_.l,_. ++ermelde,i Recto " Naam en hnedanlgheïd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd delechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Maalt en handtekening

Coordonnées
AMANI

Adresse
NIEUW OVERLAAR 98 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande