ALS LIGA BELGIE

Association sans but lucratif


Dénomination : ALS LIGA BELGIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 455.335.321

Publication

15/05/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

imilt!Elp1111

P._H ,J11 ta( priifie L%1

vri IÇori-,n-cLe 5 MEI 2014

LDiCRIFIU3

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.335.321

Benaming

(voluit) : ALS Liga België

(verkort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Kapucijnenvoer 33 bus 1, 3000 Leuven

Onderwerp akte Statutenwijziging

De Algemene Vergadering van de ALS Lige België vzw, rechtsgeldig samengekomen op 25 april 2014 tei Leuven, heeft, overeenkomstig de statutaire bepalingen terzake en de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet, van 2 mei 2002, beslist haar statuten als volgt te wijzigen:

In artikel 15, §3  na de alinea eindigend op " het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet'

wenselijk maken" wordt de volgende alinea ingevoegd:

"Daarenboven hebben de leden van het dagelijks bestuur afzonderlijk de bevoegdheid om te besluiten tot de: voorlopige aanvaarding van schenkingen en legaten en tot het aanvragen van de machtiging tot definitieve; aanvaarding."

Voor echt verklaard uittreksel

Leuven, 17 december 2012

Mia Mahy

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2013
ÿþe- MOD 2,2

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

a ~~1

~!

Voor- 130 836

behouden 1111

aan het

Belgisch

Staatsblad





Née---`---' ter griffie dt

Reci 3i7 KooZir, BEC. 2017

te~e.., _.

GRIFFIER

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.335.321

Benaming

(voluit) : ALS Liga België

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kapucijnenvoer 33 bus 1, 3000 Leuven

Onderwerp fikte : Statutenwijziging en aanstelling dagelijks bestuur

De Algemene Vergadering van de ALS Liga België vzw, rechtsgeldig samengekomen op 17 november 2012, te Leuven, heeft, overeenkomstig de statutaire bepalingen terzake en de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, beslist haar statuten als volgt te wijzigen,:

1. STATUTENWIJZIGING

In de statuten zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 3 november 2004 (N, 0153332) met wijzigingen gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op op 13 juni 2006 (N. 0096036) wordt:

" in artikel 12 de zin "Het mandaat der bestuurders duurt twee jaar" vervangen door "Het mandaat van de bestuurders is van onbepaalde duur"

" in artikel 14 §1 de zinsnede "De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester of enig andere functionaris" vervangen door "De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en desgevallend een secretaris, een penningmeester of enig andere functionaris".

-Artikel 14 §3 "De bijeenroeping geschiedt door de secretaris of de voorzitter" vervangen door "De bijeenroeping geschiedt door de directeur of de dagelijks bestuurder"

Art. 15. §1. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van deze die door. de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

§2. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden.

§3. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

§4 De aansprakelijkheid van de bestuurders is beperkt tot de uitoefening van het mandaat dat ze hebben gekregen. In geen enkel geval kan geraakt worden aan hun persoonlijk vermogen of eigendom,"

vervangen door:

"Art. 15. §1. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

§2, De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn; leden.

§3 Het dagelijks bestuur van de VZW op intern vlak alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft dat dagelijks bestuur, kan door de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering worden opgedragen aan één bestuurder.

De dagelijks bestuurder beschikt over de éénhandtekeningsbevoegdheid

Bij gebrek aan een wettelijke omschrijving van wat "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van. dagelijks bestuur gerekend: alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Het mandaat van de dagelijks bestuurder(s) is van onbepaalde duur.

De dagelijks bestuurder kan te allen tijde worden ontslaan door de Raad van Bestuur die daarover beslist bij, gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. De dagelijks bestuurder kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. De dagelijks

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

bestuurders zijn verplicht na hun ontslag hun opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in hun vervanging kan worden voorzien.

De benoeming van de persoon belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door de neerlegging ervan in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en van een uittreksel ervan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te warden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen inzake dagelijks bestuur, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

§4. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

§5 De aansprakelijkheid van de bestuurders is beperkt tot de uitoefening van het mandaat dat ze hebben gekregen. In geen enkel geval kan geraakt worden aan hun persoonlijk vermogen of eigendom."

2. AANSTELLING DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van Bestuur van ALS Liga België vzw heeft daaropvolgend, tijdens haar samenkomst op eveneens de 97de november 2012 beslist, om de volgende bestuurders als dagelijks bestuur aan te stellen:

Executive director: Reviers, Evy, wonende in de Dorpsstraat 65A te 3440 Halle-Booienhoven Dagelijks bestuurder: Mahy, Mia, wonende in de Klein Broekstraat 38 te 3350 Linter

Het dagelijks bestuur heeft de bevoegdheden zoals omschreven in artikel 15 §3 en oefent deze gezamenlijk

uit,

Voor echt verklaard uittreksel

Leuven, 17 december 2092

Mia Mahy

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

vap

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111[111.11IN111.111,1141!1111111

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 7 M El 2912 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.335321

Benaming

(voluit) : ALS LIGA BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kapucljnenvoer 3311 te 3000 Leuven

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Op de algemene vergadering van de VZW ALS LIGA BELGIË van 6 april 2012, gehouden op de zetel van de vennootschap, werd besloten:

Het mandaat van de heer Lakiere Eric als bestuurder neemt een einde ingevolge zijn overlijden.

De heer Depotter Dave, wonende te Sint-Arnoduslaan 22 bus 2 te 8200 Sint-Michiels, wordt, met ingang vanaf heden, benoemd als bestuurder, dewelke wordt aanvaard.

Gedaan te Leuven, 6 april 2012.

Reviers Danny

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALS LIGA BELGIE

Adresse
KAPUCIJNENVOER 33, BUS 1 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande