ALLEMAAL EQUITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLEMAAL EQUITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.766.809

Publication

02/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-11-2014

Griffie

*14311651*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505766809

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Allemaal Equity

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

UIT EEN AKTE, verleden op 25 november 2014 voor Meester Michael BOES, notaris met

standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden op het 1ste Registratiekantoor Leuven 2, BLIJKT DAT:

Door de heer VERBOVEN Filip, geboren te Herentals op 8 oktober 1988, wonende te 2200 Herentals, Wochterberg 46, werd overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde duur, onder de naam "Allemaal Equity", waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, volledig door hem onderschreven en volstort ten belope van 12.400,00 EUR, waarvoor hem alle 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, werden toegekend. Gezegd volstort bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij

ING met nummer BE91 3631 4060 5176, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest dat aan mij, notaris, overhandigd werd, en door mij zal bewaard worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Ten Wijngaard 2.

De vennootschap heeft als doel: In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen: - het bestuderen van, het analyseren van en het deelnemen aan  op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze  al dan niet elektronische games op het internet, lokale netwerken, toernooien, wedstrijden of enige andere fora, in de meest ruime zin van het woord en voor zover als wettelijk toegelaten; deze activiteit heeft dus betrekking op zowel betalende als niet-betalende games en spelen zoals pokeren in zijn meest ruime zin, ongeacht of er een bonus, prijs of winst aan verbonden is, ongeacht de inzet van het spel of game en ongeacht of het een louter kansspel is dan wel behendigheid of intelligentie vergt, maar voor zover wettelijk toegelaten; - het uitvoeren

van studies, testen en analyses van deze games, spelen, wedstrijden en toernooien, met het oogmerk de kansen te maximaliseren om via de deelname aan dergelijke games en spelen winst te behalen en expertise op te bouwen; - het geven en organiseren van opleidingen, seminaries, events, toernooien, lezingen, cursussen, evenementen, symposia en alles wat hiermee nauw verbonden is, zoals onder meer het opstellen, drukken, digitaliseren, uitgeven en verkopen van syllabi en boeken, of via welke drager ook, in het algemeen en in het bijzonder van bovenvermelde activiteiten en

aanverwante domeinen in de meest ruime zin; - het verstrekken van advies op het vlak van bedrijfsvoering, organisatie, strategie, marketing, publiciteit en promotie, informatica, bureautica en telecommunicatie; - het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, audits, expertises, technische handelingen en raadgevingen hieromtrent; - het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de commercialisering van nieuwe producten, systemen, technologieën en hun toepassingen; - het aan- en verkopen, het huren en het verhuren, het verbouwen van, inclusief het verwerven en verlenen van vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht en alle zakelijke of persoonlijke rechten m.b.t. onroerende goederen; De vennootschap mag alle handelingen verrichten van financiële en commerciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks,

Onderwerp akte :

Ten Wijngaard 2 3000 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

geheel of gedeeltelijk met haar doel in verband staan of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen. Zij zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR en het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van de waarde. De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei, om 19u00; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Alle vergaderingen worden

gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België. Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt 5% voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, en indien er geen vereffenaars benoemd zijn, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

SLOTBEPALINGEN- OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting, onder voorbehoud van de bepalingen omtrent retroactiviteit zoals hierna voorzien, en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 6 mei 2016.

Overeenkomstig de mogelijkheid voorzien door artikel 16 van de statuten wordt er geen commissaris benoemd.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennoot een eerste algemene vergadering gehouwen, waarop volgende beslissingen werden genomen:

- Wordt als zaakvoerder aangesteld, voor onbepaalde duur, voornoemde heer VERBOVEN Filip. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Genoemde benoemde verklaart het mandaat te aanvaarden met de gestelde voorwaarden, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. De comparant verklaart inmiddels voormelde zaakvoerder als mandataris aan te stellen, om in afwachting van de neerlegging van voormeld uittreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting.

- De vergadering beslist overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf 1 oktober 2014 tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

- Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

aan de zaakvoerder, dan wel aan D Hollander & Ulens, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Liemingenstraat 21 RPR Leuven 0889.084.875, en/of haar zaakvoerder, de heer ULENS Jeroen, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.)

Michael BOES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: - expeditie

Coordonnées
ALLEMAAL EQUITY

Adresse
TEN WIJNGAARD 2 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande