ALL DENTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL DENTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.527.368

Publication

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 10.09.2013 13579-0489-016
08/01/2013
ÿþVoor-

behoudei

aan het

Staatsbia

Mod 2,6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1_

1 1 1111

" 13009769<

Ondernemingsnr ' 0840.627.368

Benaming

(voluit) : ALL DENTE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Domien Liekenslaan 21A, 3140 Keerbergen

Onderwerp akte : Quasi-inbreng in de burgerlijke vennootschap

Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor betreffende de quasi-inbreng in de Burgerlijke Vennootschap Onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALL DENTE".

lise Pieraerts

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

;qeergelegti ter griffe der

Reetbatlk van Kv:q~h.e~~~, 12~12 t~k~~,de L U DE.G~íFFlEI~

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 31.10.2012 12632-0055-017
07/11/2011
ÿþ M°d2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N Illn1111111111111

*11167254*

beh

aa

Be, star

N

Neergelegd ter griffie dé Rechtbank van Koophandel

te Leiven, de 2 xi lMT. 2019

DE GRIFFIER,

Griffie

~

Ondernemingsnr: Ci à.ttO , S Benaming

(voluit) : ALL DENTE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Damien Liekenslaan 21 A te 3140 Keerbergen

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Patrick Van den Weghe te Leuven, Kessel-Lo, op 21 oktober 2011, = aangeboden ter Registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Door 1) mevrouw PIERAERTS lise Josée, geboren te Vilvoorde op 01 januari 1968, wonende te 3140 Keerbergen, Domien Liekenslaan 21 A, en 2) de heer SPITTAELS Johan Staf Renaat, wonende te 3140: Keerbergen, Domien Liekenslaan 21 A, werd overgegaan tot de oprichting van burgerlijke vennootschap onder: de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur, onder de naam, "ALL DENTE", met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Domien Liekenslaan 21 A, en waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, onderschreven door voornoemde mevrouw PIERAERTS Ilse, voor 11.160,00 EUR, volstort ten belope van 3.720,00 EUR, waarvoor haar 60 aandelen werden toegekend; en door, voornoemde heer SPITTAELS Johan, voor 7.440,00 EUR, volstort ten belope van 2.480,00 EUR en waarvoor hem 40 aandelen worden toegekend; zodat het gehele maatschappelijk kapitaal is onderschreven en het vertegenwoordigd wordt door in totaal 100aandelen. Aan de notaris werden ter bewaring het financieel plan en' het bankattest bij Bank J. Van Breda & C° waaruit gemelde volstortingen blijken overhandigd.

De vennootschap heeft als doel : In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening al dan niet met medewerking van derden en/of tussenpersonen:

" "

De uitoefening van de tandheelkunde in al zijn aspecten door de tandarts-vennoot, en dit op het gebied van: de tandartsgeneeskunde en orthodontie, zoals het bevorderen van de mondhygiëne, diagnose onder alle; mogelijke vormen, de plaatsing van tandprothesen, het verrichten van tandheelkundig of medisch secretariaat; en dit alles in de meest ruime zin, rekening houdende met medische plichtenleer die toepasselijk kan is voor de tandheelkunde. Hiertoe zal de vennootschap de materiële voorwaarden scheppen met het oog op het; beoefenen van de tandheelkunde op een degelijke, medisch verantwoorde manier. De vennootschap is te dien einde bevoegd om alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk en nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn.

Dit kan onder andere omvatten: - het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het: bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit; - de aankoop, verkoop, het huren,= verhuren en/of leasen van alle medische apparatuur, producten, apparaten alsook de begeleidende= accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking. ; te stellen van de tandarts-vennoot; - het scheppen van mogelijkheden om de vennoten, tandartsen en overige: tewerkgestelden toe te laten zich verder te bekwamen in de medische disciplines, op wetenschappelijk en: praktisch vlak, door middel van cursussen, seminaries, congressen en opleidingen, teneinde een kwalitatief; hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken en verdere tandheelkundige evoluties te blijven volgen; - het; aanwerven van ondergeschikt personeel en paramedici die de tandartsen in hef uitoefenen van hun beroep; bijstaan; - het aanwerven van tandartsen die over de wettelijk vereiste diploma's beschikken om de tandheelkunde te beoefenen.

De eigenlijke tandartsgeneeskunde zal enkel door de tandarts-vennoot of zijn medewerkers worden: uitgeoefend en geenszins door de vennootschap zelf. Hiertoe zal de vennootschap de materiële voorwaarden: scheppen met het oog op het beoefenen van de tandheelkunde op een degelijke, medisch verantwoorde: manier. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Slechts in ondergeschikte orde, voor zover dit valt onder beheer volgens de principes van een goed: huisvader, dan wel een redelijk veilige opprotuniteit is of tenslotte een nuttige diversificatie van: inkomstenbronnen meebrengt, mag de vennootschap: - Handelingen stellen in de marketingsector of: verkoopsector, in de meest ruime zin van het woord en voor de meest ruime producten, zowel ondersteunend, administratief, aan cliënten of aan professionelen, voorbereidend en uitvoerend, via beurzen, evenementen,; workshops en optredens, die ze daartoe ook zelf akn organiseren of helpen organiseren; - De vennootschapE mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, - Alle roerende en: onroerende goederen aankopen, verkopen, oprichten, verbouwen, huren, verhuren, leasen en beheren in het; kader van beleggingsoogmerk en voor eigen rekening; daartoe zal deze vennootschap ook alle roerende en;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

onroerende transacties kunnen aangaan, voor zover die niet bijzonder gereglementeerd zijn in het kader van een bijzondere beroepsuitoefening, zoals bijvoorbeeld vastgoedmakelaar.

Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen ; of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel ? van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij kan borg staan voor haar vennoten en ? derden. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni, om twintig uur (20u00); indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke f vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op ; de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap valt samen met het burgerlijk kalenderjaar, en loopt van één januari tot en met éénendertig december volgend. Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor': de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting rekening houdende met nagemelde retroacten, en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en twaalf. Er wordt geen commissaris benoemd.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

a. Benoeming van de eerste zaakvoerder: Wordt als zaakvoerder aangesteld, voor onbepaalde duur, mevrouw PIERAERTS Ilse, voornoemd. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Genoemde mevrouw PIERAERTS, aanvaardt.

Comparanten verklaren inmiddels voormelde zaakvoerder als mandataris aan te stelten, om in afwachting van de neerlegging van voormeld uittreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting.

b. Retroaktiviteit: De vennoten-oprichters beslissen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf één januari laatst, zodat alle betalingen vanaf 01-01-2011 voor rekening der vennootschap geacht worden gedaan te zijn, tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

c.Volmachten: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan genoemde zaakvoerder, dan wel aan de heer VERBOOMEN Karl, accoutant-belastingconsulent met kantoor te 3000 Leuven, Philipslaan 105, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de ; diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,







De Notaris (get verso), P. Van den Weghe

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.07.2015 15328-0159-015
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0051-015

Coordonnées
ALL DENTE

Adresse
DOMIEN LIEKENSLAAN 21 A 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande