ADRENALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADRENALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.954.028

Publication

13/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15308035*

Neergelegd

11-05-2015

Griffie

0629954028

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ADRENALO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, op 8 mei 2015 (nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie) blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, werd opgericht onder de naam  ADRENALO en waarvan de zetel gevestigd wordt te 3000 Leuven, Diestsestraat 166-168, door:

1.De BVBA KI-VIF , RPR-Leuven nummer 0479.418.441, met zetel te Leuven (3010 Kessel-Lo) Kamperfoelieweg, 4, opgericht bij akte, verleden op 14/01/2003, voor notaris Ward VAN DE POEL, te Putte (Beerzel) , bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 07/02/2003, onder nummer 03017767, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder (daartoe aangesteld in de oprichtingsvergadering) de heer DELVAUX Daan, geboren te Leuven op twaalf november negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.11.12-125-16, wonende te Leuven (3010 Kessel-Lo) Kamperfoelieweg, 4;

2. De heer APERS Roel Mia René, geboren te Leuven op elf juni negentienhonderd éénentachtig, , wonende te Leuven (3001 Heverlee) Parkdallaan, 23;

Hierna genoemd "De oprichtende partij".

Door inbreng in geld werden navolgend aantal aandelen geplaatst :

De BVBA KI-VIF, voornoemd, verklaart , via haar zaakvoerder, in te schrijven op negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,) en verklaart inbreng te doen in geld van negen duizend driehonderd euro (¬ 9.300,) waarvoor haar vijftig (50) aandelen toegekend zijn. Haar inbreng is volledig volstort. De heer APERS Roel, voornoemd, verklaart in te schrijven op negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,) en verklaart inbreng te doen in geld van negen duizend driehonderd euro (¬ 9.300,) waarvoor hem vijftig (50) aandelen toegekend zijn. Zijn inbreng is volledig volstort .

De oprichtende partij verklaart dat het kapitaal volledig is volstort en bijgevolg dat uiteraard ieder aandeel voor minstens één/vijfde volstort is.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij

ING -bank, onder rekeningnummer BE31 3631 4724 7555 geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ADRENALO -in-oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde bankinstelling, dat mij, Notaris, is overhandigd, om te bewaren in mijn dossier.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest.

II. STATUTEN

Artikel 1. - Naam

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming  ADRENALO .... Artikel 2. - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. Zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Diestsestraat 166-168

3000 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Koophandel. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Artikel 3. - ZetelDe maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Diestsestraat 166-168; De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4. - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door samenwerking met derden:

-Het vestigen, uitbaten, beheren en commercialiseren van sport- en vrijetijdsactiviteiten en  artikelen, meer bepaald:

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van producten betreffende alle takken van sport en spel, alsmede alle andere bedrijvigheden die op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze de exploitatie van haar hoofdbedrijvigheid kunnen bevorderen;

-het uitbaten van een handelszaak in sportgerelateerde artikelen, zoals campingartikelen, outdoor-en trekkingsartikelen, recreatieartikelen voor alle binnen- en buitensporten en alle sporttextielwaren en schoeisel, alsmede alle andere vrijetijdsartikelen, zowel indoor- en outdoor;

-De herstelling en reparatie van alle voornoemde en daaraan gerelateerde producten;

-Het organiseren en begeleiden van sport- en andere manifestaties, wedstrijden, sportkampen en teambuildingsactiviteiten;

-De vennootschap mag in België of in het buitenland alle industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen

-De vennootschap mag belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, van intekening, van deel neming, van geldelijke of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of het buitenland. Zij mag zich op iedere wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschap samensmelten.

-De vennootschap mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het beste geschikt zijn of lijken.

-Deze bepalingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

Artikel 5. - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00).Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 15.  Benoeming - Ontslag van een zaakvoerder.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon....De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.....Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Artikel 16.  Salaris Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 19. - Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 20. - Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten. Artikel 22. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

jaarlijks op de derde vrijdag van de maand maart om 18 uur; indien die dag een wettelijke feestdag

is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Artikel 24. - Vertegenwoordiging van vennotenOnverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 25. - Besluiten buiten de agenda - Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. Artikel 26. - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.... Artikel 27. - Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergaderingDe gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen...

Artikel 29. - Boekjaar  Rekening Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30. - Bestemming van de winst - ReserveHet batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Artikel 31. - Benoeming van de vereffenaarsZijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 32. - Bevoegdheden van vereffenaarsDe vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

III. TIJDELIJKE BEPALINGEN  BENOEMINGEN

1. Eerste boekjaar Het eerste boekjaar gaat in vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen door de neerlegging van een expeditie van huidige akte, ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 30 september 2016. 2. Eerste jaarvergadering De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017. 3. Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder en commissaris De vergadering beslist als zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen:

- de heer DELVAUX Daan voornoemd, hier aanwezig, die aanvaardt.

- en bijkomend vanaf 15 september 2015: de heer APERS Roel voornoemd, hier aanwezig, die dit mandaat met ingang vanaf 15 september eerstkomend, aanvaardt.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Uiteraard heeft elk de individuele vertegenwoordigingsmacht.

Indien later toch beslist zou worden tot bezoldiging, dan zal deze door de algemene vergadering vastgesteld worden. De vergadering beslist voorlopig geen commissaris te benoemen.4. Overname van verbintenissen De oprichtende partij verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één maart laatstleden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan, met mogelijkheid van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

indeplaatsstelling: boekhoudkantoor Coelenbier & Cie BVBA, RPR-Leuven 0418.514.814, met zetel te 3078 Everberg, Tortelduivenstraat, 7, vertegenwoordigd door de heer Michel Coelenbier of mevrouw Jehanne Coelenbier, met volgende machten:- Alle inschrijvingen of aanvragen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde of wijziging hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen; - Alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Marie Chantal DE BOOSERÉ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 21.04.2017, NGL 28.04.2017 17110-0316-016

Coordonnées
ADRENALO

Adresse
DIESTSESTRAAT 166-168 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande