ABC INITIATIVE

Société en commandite simple


Dénomination : ABC INITIATIVE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 806.751.473

Publication

23/01/2014
ÿþ"

'"

Moa POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 294

DE G IFFf~R,' Griffie







*14 23318



op de laatste blz. vanLuik B vermeiaèn : itdab ernióbcránigriéidvan de instrumenterende notars; ïe i.ij van de perso(o)ri(dnj` '

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondemerningsnr : 0806.751.473

benaming (voluit) : ABC INITIATIVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Blijde Inkomststraat 166 bus 3, 3000 Leuven, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Kapitaalverhoging

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 30 december 2013:

1) Kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentitels dividend

De algemene vergadering beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend ten belope van 35.000,00 euro uit de overgedragen winst. Het verslag hiertoe werd voorgelegd. Rekening houdend niet de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto dividend ten belope van 31.500,00 euro.

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de overgedragen winst.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de overgedragen winst, welke (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 19 juni 2012.

2) Verhoging van het kapitaal door inbreng in speciën conform art. 537 WIS

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art. 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% van het tussentijds dividend, zijnde 31.500,00 euro om het van 1.000,00 euro te brengen op 32.500,00 euro zonder uitgifte van nieuwe deelbewijzen, doch mits evenredige verhoging van de Fractiewaarde per deelbewijs, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van art. 537 WIB. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in speciën ten bedrage van 31.500,00 euro. (90% van het tussentijds dividend)

De inbrengen in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen in hoger vermelde verhouding gestort op rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i!.ue ©- vervolg

3) Verwezenliikinq van de kapitaalverhoging

Mod PDF 11.4

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Er warden geen nieuwe deelbewijzen uitgegeven.

De vergadering erkent op de hoogte te zijn van de draagwijdte van het regime zoals voorzien in art. 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek van de voorbije 5 boekjaren.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van 31,500,00 euro, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 32.500,00 euro, vertegenwoordigd door 1000 deelbewijzen zonder vermelding van waarde.

4) Wijziging van art. 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuw kapitaaltoestand

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering art. 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee en dertigduizend en vijfhonderd euro (32.500,00 ¬ ), volledig volstort, vertegenwoordigd door 1000 deelbewijzen en is samengesteld uit de totale waarde van aile door de vennoten onderschreven maatschappelijke rechten.

Het maatschappelijke kapitaal kan gewijzigd worden door de algemene vergadering, beslissend op de wijze voorzien in de statuten."

5) Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent CBB Leuven BVBA, Diestsevest 89, 3000 Leuven ingeschreven ln het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0435.560.583, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Machtiiginq aan het bestuursorgaan tot uitvoerinca van de te nemen beslissingen

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissing.

Aangezien de agenda volledig werd afgewerkt, wordt de vergadering door de voorzitter opgeheven.

Notulen opgemaakt en getekend op 30 december 2013,

Candries Brendan,

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ABC INITIATIVE

Adresse
BLIJDE INKOMSTSTRAAT 166, BUS 3 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande