433 STIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 433 STIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.558.279

Publication

22/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-06-2015

Griffie

*15310288*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0632558279

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

433 STIL

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte, verleden voor mij, Meester Johan BUSSCHAERT, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op zeventien juni tweeduizend vijftien.  Ter registratie aangeboden , blijkt dat:

De heer VERBEECK, Kenny, geboren te Rumst op zeven juli negentienhonderd tachtig, rijksregisternummer 80.07.07 187-71, echtgenoot van mevrouw Lisa Wastiels, wonende te 1560 Hoeilaart, Steenbergstraat 28.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  433 STIL (met als commerciële benaming  4 33 STIL ), met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Steenbergstraat 28.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- Het beheer van vennootschappen en ondernemingen van alle aard en dit als bestuurder, directeur, zaakvoerder, vereffenaar, zaakgelastigde of onder het even welke vorm of benaming;

- Het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap, waarin het mandaat of de taak wordt waargenomen, zelf uitoefent; deze diensten kunnen worden geleverd zowel krachtens contractuele of statutaire benoemingen als in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client;

- Dienstverlening en advies inzake ICT, financieel, administratief en boekhoudkundig bedrijfsbeheer; - Het verstrekken van advies inzake personeelsbeheer, sociale wetgeving, personeelsaanwerving en  selectie en loonadministratie;

- Het verstrekken van logistieke en administratieve steun aan ondernemingen;

- Het opmaken van studies, ontwerpen, tekeningen en consulting inzake de stabiliteit van gebouwen en kunstwerken allerlei, allerlei activiteiten in verband met architectuur, design, zowel buitenshuis als binnenshuis, interieur en cultuurhistorische thema s, met uitsluiting van alle activiteiten die wettelijk gezien enkel en alleen door architecten verricht kunnen worden;

- Het leveren van advies inzake ingenieurswetenschappen in de ruimste zin, zoals daar zijn stabiliteit en uitvoering van bouwwerken, burgerlijke bouwkunde, infrastructuurontwerp en  ontwikkeling, materiaalkunde, duurzaam bouwen, enzovoort. Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend; - Het ontwerp, de productie van meubelen, de aankoop, de verkoop van allerhande meubelen en accessoires, de aankoop, de verkoop, de vernieuwing, de restauratie, de ombouw van tweedehandsmeubelen; dit alles in de ruimste zin;

- De aankoop, de verkoop, de opbouw, de verbouwing, de ruil, de vernieuwing, de financiering, de afbraak, het verhuren en huren, het leasen, beheren en promoveren van gebouwen alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen, zowel voor bewoning, handelsruimtes, opslagplaatsen, parkeergarages, enzovoort. Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend;

- Het ontwerp, de productie van kleding en accessoires, de aankoop, de verkoop van allerhande kleding, accesoires en allerlei textiel, en alle andere handelingen in verband met kleding en textiel

Onderwerp akte :

Steenbergstraat 28 1560 Hoeilaart

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het geven van lezingen, seminaries, workshops, opleidingen over diverse thema s, al dan niet in verband met het doel van de vennootschap, het opstellen, verzorgen en uitgifte van publicaties in dit verband;

- Het verwerven van aandelen, obligaties, het investeren in kunst, vastgoed, design, en allerhande andere waardevolle objecten en voorwerpen;

- De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven bij de oprichting en volgestort ten belope van 2/3den in speciën.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De jaarvergadering wordt gehouden op 3de maandag van de maand november om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten. - De verschijner heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer VERBEECK Kenny, wonende te 1560 Hoeilaart, Steenbergstraat 28.

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

zaakvoerder: mevrouw Lisa WASTIELS, wonende te Hoeilaart, Steenbergstraat 28.

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

f. geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

(getekend) Notaris Johan BUSSCHAERT, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte

Coordonnées
433 STIL

Adresse
STEENBERGSTRAAT 28 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande