3TIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3TIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 509.990.465

Publication

01/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B~`~~ "3i'vaii...

mgV. 2013

" 1303 72*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : 3TIEN

(verkort) :

05-03801/65

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1500 Halle,Kapelweg,1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris Hans Vereeken te Halle op zeven februari tweeduizend dertien,geregistreerd te Halle 1 ,hebben

1/De heer DECOSTER Bart Eugeen, geboren te Halle op 3 oktober 1968, echtgenoot van mevrouw Lowagie Tania, wonende te 1500 Halle, Kapelweg 1;

2/mevrouw LOWAGIE Tania Olga, geboren te Ukkel op 19 maart 1969, echtgenote van de heer Decoster Bart, wonende te 1500 Halle, Kapelweg 1.

Een handelsvennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam 3TIEN

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1500 Halle,Kapelweg,1

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen. Het is volledig onderschreven door de oprichters als volgt:

-door de Decoster 99 deelbewijzen waarvan vijf deelbewijzen in eigen naam ten titel van wederbelegging van eigen gelden en door mevrouw Lowagie 1 deelbewijs.

De deelbewijzen werden door de oprichters volstort in speciën tot beloop van zesduizend tweehonderd euro; elk aandeel werd volstort tot beloop van tweeënzestig euro en blijft te volstorten tot beloop van honderd vierentwintig euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC BANK ,volgens bankattest van 6 februari 2013.

De vennootschap heeft tot doel:

1/Het verlenen van advies en diensten,begeleiding,bljstand en leiding aan vennoot-schappen, ondernemingen,instellingen en privé-personen ,voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid,het marketingbeleid,het productie- logistiek- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie-en verkoopsbeleid, het financieel- administratief- en personeelsbeleid.

Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

2/De recrutering,vorming,plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel- de (re)organisatie van vennootschappen / ondememingen,en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

3/Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin,

4/De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat,zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming,in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

5/Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium,bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin.Dit omvat:

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin,zoals het (ver)bouwen,inrichten,het verwerven,vervreemden,het (ver)huren,het beheren,uitbaten,valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen,leasing inbegrepen;optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur/koSrdinator/promotor bij de uitvoering van bouwwerken.

*Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin,zoals het verwerven, vervreemden,het uitbaten,(ver)huren,en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen,obligaties,participatiebewijzen en andere waardepapieren.

6/De vennootschap kan ook optreden ais organisator van kunstevenementen, het vertegenwoordigen van kunstenaars, en de organisatie van de verkoop van hun kunstwerken, Met de daaraan verbonden activiteiten mbt catalogi en promo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap verleent ook advies aan bedrijven mbt crossmediale strategieën, media advies en media strategieën. Ook het optreden als gastspreker op seminaries hieromtrent is een activiteit. Net als het schrijven en uitgeven van boeken rond deze materie,

7/De vennootschap mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen,al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

Zij mag andere vennootschappen (mee) besturen ,

Zij mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen. ; Zij mag aile handels financiële en nijverheidshandelingen verrichten,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband Staan met haar doel.

BESTUUR.Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Bart Decoster, oprichter,voornoemd ;

Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd;de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel,

ALGEMENE VERGADERING,

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde zaterdag van de maand mei te twaalf uur ook a1 is die dag een wettelijke feestdag , en voor het eerst in tweeduizend vijftien

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht.Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers.Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennoot-'schap slechts drie vennoten telt.De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem,

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instrukties voor de uitoefening van het stemrecht.Stemming per brief is uitgesloten.De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van ven-nootschappen.

WINSTVERDELING.Onder voorbehoud van de wettelijke verplichting tot aanleggen van een wettelijke reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst,

VEREFFENING.Bij de ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden,tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt met bepaling van hun bevoegdheden,de wijze van vereffening en de hen toekomende vergoeding.De vereffenaars hebben,tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt,de meest uitgebreide bevoegdheden,overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening,na betaling der schulden en lasten van de vennootschap,zal verdeeld worden onder de vennoten volgens het aantal van hun respectievelijke deelbewijzen en in verhouding tot hun volstorting.

DIEN$TJAAR.EIk dienstjaar begint op een één januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op achthonderd veertig euro,btw exclusief.:

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte

Voorbehouden ~' aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
3TIEN

Adresse
KAPELWEG 1 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande