ZIRVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZIRVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.154.774

Publication

23/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13255-0281-013
12/11/2012
ÿþk or-

Mod PDF 111

. icro In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0833.154.774

Benaming (voluit) : ZIRVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Coëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Boeckellaan 4, 2500 Lier, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst:

Bij beslissing van de raad van bestuur werd de maatschappelijke zetel vanaf 1 oktober 2012 overgebracht naar:

Oostmaisesteenweg 106 - Unit 3

2520 Emblem

Pedro Pereira-Gaspar

Bestuurder

Pegap bvba

Bestuurder

vertegenwoordigd door

Pedro Pereira Gaspar

dp de laatste blz. vanlüik-É-vërméldën : Îki:Cf6 : Náíiri en noecfamghéidvan de instrumenterende notaris, hetzli van dè perso(ë)n(énr-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : blaam en handtekening.

N I 1I 1111111 II 1111

*1218377 0*

q

/a OKT, 2012

pQ~~1~puIE RECHTBANK van11~aii+.fK-1FrA , r~.i E MECHELEN

07/02/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 6 -01- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KDOPHANDI=L. te reeigcLEN



+iioaoose*

111111

Ondernemingsnr : P 33 . A S(4 " 41-4

Benaming : ZIRVEST

(voluit)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Boeckellaan4

2500 Lier

Onderwerp akte : CVBA: oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Kris Ducatteeuw te Edegem op 20 januari 2011 dat is opgericht de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming ZIRVEST, met zetel te met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Van Boeckellaan 4.

Oprichters :

1. De heer Pereira-Gaspar Pedro, geboren te Etterbeek op dertig oktober negentienhonderd zeventig, wonende te 2500 Lier, Van Boeckellaan 4. (nummer identiteitskaart: 590-7247622-02)

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peaap, met zetel te 2500 Lier, Van Boeckellaan 4.

BTW BE 0829.683.263 RPR Mechelen. Opgericht bij ondergetekende notaris Ducatteeuw op achtentwintig september tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig september daarna onder nummer 305175.

3. Mevrouw Pereira-Gaspar Dorothea, geboren te Brussel op twee

november negentienhonderd eenenzeventig, ongehuwd, wonende te 1210 Sint-

Joost-ten-Node, Dwarsstraat 47 2v. (nummer identiteitskaart: 591-1769995-

;41)

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬

H 100.000,00) en is verdeeld in duizend (1000) aandelen klasse A zonder

nominale waarde.

Intekening - Volstorting

Deze duizend aandelen klasse A worden onderschreven als volgt :

1. door de heer Pedro Pereira-Gaspar : driehonderd vijftig (350) aandelen hetzij voor vijfendertigduizend euro (C 35.000,00) waarvan bij oprichting vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00) volstort is.

2. door de bvba Pegap :vijfhonderd (500) aandelen hetzij voor vijftigduizend euro (C 50.000,00) waarvan bij opriching veertigduizend euro (C 40.000,00) is volstort

3. door mevrouw Dorothea Pereira-Gaspar : honderd vijftig (150) aandelen voor vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) bij oprichting volledig volstort

Samen : duizend aandelen, die de algeheelheid van het vaste gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het bedrag van deze stortingen, hetzij tachtigduizend euro (¬

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

., behouden

aan het Belgisch Staatsblad

80.000,00), is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij de Fortis bank Lier , zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd attest dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Van Boeckellaan 4. Deze zetel mag bij besluit van het bestuursorgaan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van dranken, meubelen, kledij, planten, bloemen en andere groenvoorzieningen

- het oprichten en uitbaten zowel in binnenland als in buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, restaurant en drankgelegenheden) in de meest ruime zin van het woord en het verrichten van alle neven- en hulpactiviteiten in dit verband, evenals de aankoop en verkoop in binnen- en buitenland van alle handelsgoederen van welke aard ook en van om het even welke daarbij aansluitende dienstverlenende activiteit.

- het uitvoeren van alle praktijken betreffende reclame-advies, reclamecampagnes, public-relations, publicitaire publicaties, budgetbeheer, publiciteit ten opzichte van ondernemingen en coördinatie van de verschillende deelaspecten ervan, het inrichtingen van vertoningen, lezingen, concerten, festivals en andere artistieke opvoeringen,

- het leveren van alle publicitaire teksten aan bedrijven, particulieren, uitgevers en pers, de vormgeving van deze teksten en de contacten met de drukkerijen ervan,

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) .domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon,

- het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

-het beheer van licenties en octrooien

-handel in kunst en antiek;

- management en administratie;

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen

verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap afgevaardigd worden om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste bkz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

'voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag tevens alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking, de uitbreiding of de ontwikkeling ervan te bevorderen. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijvingen of op elke andere wijze deelnemen in ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig of verwant doel.

KAPITAAL EN AANDELEN - VENNOTEN

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt honderdduizend euro (C 100.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder nominale waarde.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zijn verdeeld in drie klassen, te weten de klassen A en B en C .

De aandelen die het vast kapitaal vertegenwoordigen, zijn aandelen van "klasse A".

De aandelen die het veranderlijk kapitaal vertegenwoordigen, zijn aandelen van "klasse B" & "klasse C".

De vennoten welke intekenen op het veranderlijk kapitaal tot en met 31 maart 2011 verkrijgen aandelen van "klasse B".

Vennoten met klasse B aandelen die nog bijkomende intekeningen doen uiterlijk op dertig september tweeduizend en elf zullen tevens klasse B aandelen verkrijgen.

De vennoten die intekenen op het veranderlijk kapitaal na 31 maart 2011 verkrijgen aandelen van "klasse C" (de intekeningen door vennoten met klasse B aandelen na dertig september tweeduizend en elf zijn tevens klasse C aandelen).

Bestuur en vertegenwoordiging : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum twee leden, verkozen onder de vennoten door de algemene vergadering, voor een duur bepaald door de algemene vergadering. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

De raad van bestuur zal steeds samengesteld zijn uit minstens twee leden, voorgedragen door de aandeelhouders van klasse A.

Ingeval de raad van bestuur uit drie of meer leden bestaat, zal één lid van de raad van bestuur worden voorgedragen door de aandeelhouders van klasse B.

Voorzitter : De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz..van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad vn zijn leden tot gedelegeerd bestuurder, te kiezen uit de leden die zijn voorgedragen door de aandeelhouders van klasse A.

Bevoegdheden

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Beslissingen zullen als volgt genomen worden :

Volgende beslissingen kunnen door de raad van bestuur van de vennootschap enkel worden genomen, mits instemming van alle bestuurders :

(1) het verwerven of vervreemden van aandelenparticipaties voor een bedrag van meer dan tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) of het oprichten van dochtervennootschappen of het verwerven van aandelen in of deelnemen in, of het vervreemden van een deelneming in, een partnership of joint venture (of een optie verlenen met betrekking tot dergelijke transacties);

(2)het herstructureren van of het wijzigen van de maatschappelijke activiteiten, met inbegrip van investeringen in projecten buiten de Europese Economische Ruimte;

(3) het verwerven en verkopen van onroerende goederen;

(4) het aangaan van hypothecaire schulden;

(5) het in pand geven van de handelszaak.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het

belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij een eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Hun handtekeningen worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Beleidsbeslissingen kunnen door de raad van bestuur enkel worden genomen, mits instemming van de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders klasse A.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte,

- voor de handelingen van dagelijks bestuur : door de gedelegeerd bestuurder

- voor de handelingen en verbintenissen die een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) euro niet overstijgen, door één bestuurder A.

- voor de overige handelingen door 2 bestuurders die gezamenlijk zullen optreden.

Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de laatste vriidag van november om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

motl 2.1

Er kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering

bijeengeroepen worden op verzoek van de raad van bestuur, beslissend hierover met gewone meerheid van stemmen.

Deze moet de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen vóór de algemene vergadering bij aangetekende brief op een andere manier die dezelfde zekerheid geeft (bijvoorbeeld trusted mail), ondertekend door de bestuurders.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De vennoten kunnen daarenboven eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Vertegenwoordiging van vennoten : Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Stemrecht :

De aandeelhouders, houders van aandelen categorie A hebben per aandeel twee stemmen.

De aandeelhouders, houders van aandelen categorie B en van aandelen categorie C hebben per aandeel één stem.

Daarenboven wordt bepaald dat er geen geldige beslissing kan genomen

worden zonder de goedkeuring door de meerderheid van de "aandelen Klasse A"

zondere algemene vergadering - Statutenwijziging

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten slechts op geldige wijze beraadslagen en besluiten, als de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk aangegeven zijn in de oproeping, en als de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst, meer bepaald over de bestemming van de winst van het boekjaar evenals over de hoegrootheid van de uit te keren winst.

De aandelen van klasse A en klasse B zijn preferente aandelen en genieten het recht op een jaarlijks preferent dividend vast te stellen door de algemene vergadering met een minimum van tien procent van de uitkeerbare winst voor klasse A aandelen en dertig procent voor de klasse A en B samen.

De overige zestig procent van de uit te keren winst wordt verdeeld tussen aandelen klasse A, klasse B en klasse C. Het preferent dividend wordt voorafgenomen uit de uitkeerbare winst. Daarenboven hebben zij recht op hun deel in de uitkering van het winstoverschot zonder dat dit lager mag zijn dan de uitkering van het winstoverschot dat aan de houders van aandelen klasse C toekomt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

. Indien de uitkeerbare winst ontoereikend is om gans het bevoorrecht dividend uit te keren, dan wordt het niet betaalde gedeelte van het dividend op het volgend jaar overgedragen, op voorwaarde dat de uitkeerbare winst van het volgend jaar toereikend is.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

Gedurende de eerste drie boekjaren wordt er geen winst uitgekeerd, behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur.

Liquidatieboni : Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, ver-delen de vereffenaars onder de aandeelhouders/vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden.

Op het vereffeningsaldo wordt voorafgenomen ten behoeve van de houders van aandelen van klasse A tien procent van het vereffeningsaldo en dertig procent van het vereffeningsaldo voor de klasse A en B samen.

De overige zestig procent van het vereffeningsaldo wordt verdeeld tussen aandelen klasse A, klasse B en klasse C.

Slotbepalingen :

- Einde van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 20.01.2011 en eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag in november

tweeduizend en twaalf om zeventien uur.

-Benoeming bestuurders.

Op heden beslist de algemene vergadering om aan te stellen als

bestuurders, die aangeduid zijn door de aandeelhouders van klasse A :

a. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pegap, voornoemd, die als vast vertegenwoordiger aanstelt de heer Pedro Pereira-Gaspar

b. de heer Pereira-Gaspar Pedro, voornoemd.

" Commissaris.

De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen

blijkt dat voorlopig geen commissaris dient aangesteld te worden.

- Bekrachtiging van verbintenissen.

Aangezien de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt op het ogenblik van de neerlegging van een uittreksel uit de statuten ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zullen de oprichters, in de periode tussen de ondertekening van onderhavige akte en de neerlegging ter Griffie, alle handelingen stellen en alle verbintenissen onderschrijven die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en, dit voor rekening van de vennootschap.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één november tweeduizend en tien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Alle verbintenissen die door de oprichters werden aangegaan namens de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 13-bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, worden geacht van bij de oorsprong door de vennootschap onderschreven te zijn.

Deze overname zal slechts werkzaam zijn onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de verbintenissen en de neerlegging



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1

van een uittreksel uit de statuten ter Griffie van de bevoegde rechtsbank.

- Kosten : het bedrag van de kosten verbonden aan deze oprichting, die ten laste van de vennootschap,vallen te schatten op tweeduizend euro (C 2.000,00).

- Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt

gegeven aan:

SCA Lier BVBA met zetel te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60

- om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- om de formaliteiten te vervullen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.













VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ZIRVEST

Adresse
OOSTMALSESTEENWEG 106, UNIT 3 2520 EMBLEM

Code postal : 2520
Localité : Emblem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande