ZEPPELIN INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZEPPELIN INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 844.683.027

Publication

19/08/2013
ÿþA Mpd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

<1312901

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 7 Ag. 2013



Ondernemingsnr : 0844.683.027

Benaming

(voluit) : ZEPPELIN 1NVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Niellonstraat 24 - 2600 Antwerpen-Berchem (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag gedelegeerd bestuurder - benoeming gedelegeerd bestuurder

Er blijkt uit een verslag van de raad van bestuur gehouden ter maatschappelijke zetel op 31 oktober 2012 dat ontslag werd verleend aan Ridder van HAVRE, Cedric Raymond Albert Marie Ghislain, als gedelegeerde bestuurder van de vennootschap en dat als nieuwe gedelegeerde bestuurder werd benoemd de heer Jonkheer de MAHIEU Cedric Marc Alfred Louis de Gonzague Marie Ghislain, bestuurder van vennootschap, rijksregisternummer 58.03.08-427.87, wonende te 2018 Antwerpen, Edelinckstraat 25.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Loos Benoit

Gedelegeerd Bestuurder



















Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 16.07.2013 13312-0589-015
05/04/2012
ÿþti Mad Word 11.1

[Luik- B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- "

behouden aan het Belgisch

Staatsblad 1

1

*iaose9ii

Neergelegd tergrlflie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 6 tin 2412

Griffie

Ondememingsnr :

Benaming :

(voluit) : ZEPPELIN INVEST (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Niellonstraat 24 - 2600 Antwerpen-Berchem (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LEGLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen, op 21 maart 2012, ter registratie aangeboden op het 5de registratiekantoor te Antwerpen, dat een naamloze vennootschap met de naam "ZEPPELIN INVEST en maatschappelijke zetel voor het eerst gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Niellonstraat 24, werd opgericht door :

1).Jonkheer de MAHIEIJ Cedric Marc Alfred Louis de Gonzague Marie Ghislain, rijksregisternummer 58.03.08-427.87, wonende te 2018 Antwerpen, Edeliinckstraat 25.

2).Jonkvrouw van HAVRE, Pascale Christiane Roger Charlotte Marie Ghislain, rijksregistemummer 64.03.22-188.32, wonende te 2018 Antwerpen, Edeiinckstraat 25.

3).Ridder van HAVRE, Cedric Raymond Albert Marie Ghislain, rijksregisternummer 67.08.10-241.49, wonende te 1160 Auderghem, Eugène Denisstraat 19.

4).De heer LOOS, Benoit Laurent Eric Joseph, rijksregisternummer 70.02.09-115.32, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Niellonstraat 24.

5).Mevrouw van HAVRE, Corinne Jacqueline Charlotte Marie Ghislaine, rijksregisternummer 74.09.06238.35, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Niellonstraat 24.

RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "ZEPPELIN INVEST.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Niellonstraat 24.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

1).Het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland ais in het buitenland alsmede aile handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen zoals de aankoop, huur en verhuur, leasing, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zowel roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, restauratie, inrichting en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

2).Zowel in België als in het buitenland het onroerend en roerend vermogen dat zij door inbreng, aankopen of anderszins zal verwerven, zowel In voile eigendom, blote eigendom ais in vruchtgebruik, beheren, verhuren, leasen, el dan niet gemeubeld, leasen voor de exploitatie en de financiering, zorg te dragen. Zij mag bovendien gebouwen huren voor eigen rekening.

3). in de ruimste zin bijstand en diensten te verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen dle door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs, zijn voor de vennootschap verboden,

4). Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur, als bij wijze van managementovereenkomst.

0844.683.027

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies, als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

5). De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze beleggingen nemen in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten of krediet toestaan, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen mits naleving van wat voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen. Het beheer van haar vermogen (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zowel roerende als onroerende goederen, daaronder te verstaam het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden. Dit alles in de meest ruime zin."

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd twintigduizend euro (120.000,00 E).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen op naam elk met een fractiewaarde van één/duizend tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de duizend tweehonderd aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven in geld als volgt:

-door Jonkheer de MAHIEU Cedric, ondergetekende sub 1), op tweehonderd (200) aandelen, hetzij twintigduizend euro (20.000 E).

-door Jonkvrouw van HAVRE, Pascale, ondergetekende sub 2), op tweehonderd (200) aandelen, hetzij twintigduizend euro (20.000,00 E).

-door Ridder van HAVRE Cedric, Loos Benoit, ondergetekende sub 3), op vierhonderd (400) aandelen, hetzij veertigduizend euro (40.000 E).

-door de heer LOOS Benoit, ondergetekende sub 4), op tweehonderd (200) aandelen, hetzij twintigduizend euro (20.000,00 E).

-door mevrouw van HAVRE, Corinne, ondergetekende sub 5), op tweehonderd (200) aandelen, hetzij twintigduizend euro (20.000,00 E).

Totaal: duizend tweehonderd aandelen, hetzij vcor honderd twintigduizend euro (120.000,00 E).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE35 7310 2363 5437 bij KBC Antwerpen-Waasland zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op twintig maart tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering plaats vond overeenkomstig de wet.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is, Hierdoor beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van honderd twintig duizend euro (120.000,00 E).

BESTUUR EN CONTROLE.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, ai of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te vocrzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te dulden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een Notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door eert gevolmachtigde tot dit bestuur,

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

CONTROLE,

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Weiboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van hel Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de venncotschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te hanen laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur,

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming Is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

UITKERING

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geinde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar.

INTERIMDIVIDENDEN,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen,

VERBODEN UITKERING.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening warden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders, zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen,

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 518, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd :

1).De heer Jonkheer de MAI- IEU Cedric Marc Alfred Louis de Gonzague Marie Ghislain, bestuurder van vennootschap, rijksregisternummer 58.03.08-427.87, wonende te 2018 Antwerpen, Edelinckstraat 25,

2).De heer Ridder van HAVRE, Cedric Raymond Albert Marie Ghislain, bestuurder van vennootschap, rijksregisternummer 67.08.10-241.49, wonende te 1160 Auderghem, Eugène Denisstraat 19.

3).De heer LOOS, Benoit Laurent Eric Joseph, bestuurder van vennootschap, rijksregisternummer 70.02.09115.32, wanende te 2600 Antwerpen-Berchem, Niellonstraat 24.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zuilen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld véôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt besloten geen commissarissen te benoemen daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal warden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien

RAAD VAN BESTUUR.

Nadat de raad van bestuur is samengesteld heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het oog op de benoeming de gedelegeerde bestuurders.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad tot gedelegeerde bestuurders te benoemen: de heer Ridder van Havre Cedric en de Loos, Benoit, belden voornoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatstelling wordt verleend aan het ondernemingsloket "BiZ", gevestigd te Antwerpen, Brouwersvliet 4 bus 5 en/of aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Beirens & Wellens", gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 79, bus 7 en hun gevolmachtigden teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving in een ondememingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen evenals om eventueel inschrijving als "B.T.W "-belastingplichtige te bekomen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS,

(getekend) Jean Jacques LECLEF.

Antwerpen, 22 maart 2012.

r

*

it '

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad



Tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift van de oprichtingsakte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 24.06.2016 16226-0596-013

Coordonnées
ZEPPELIN INVEST

Adresse
MEERLENLAAN 48 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande