ZARAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZARAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.543.105

Publication

02/05/2014 : ONTBINDING (ontbinding - in-vereffening-stelling - benoeming vereffenaar â– 
mandaat)

Uit een proces-verbaal gesloten voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 28 maart 2014, met als relaas van registratie; "Geregistreerd drie blad, geen verz., te Mechelen V kantoor der registratie, op 31 MAART 2014, boek 995, blad 29, vak 15. Ontvangen: vijftig euro. De Ontvanger: (getekend:)

Koen Decoster",

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten onder meer volgende beslissingen heeft

genomen:

1) Goedkeuring van a) Bijzonder verslag van de zaakvoerder in datum van 28 januari 2014, met verant- woordîng van de voorgestelde ontbinding/in-vereffenîng-stelling, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013; en b) Controleverslag van de bedrijfsrevisor, de heer Michel Wera, te Kortenberg, in datum van 18 februari 2014.

2) Vroegtijdige ontbinding/in-vereffening-stelling van de vennootschap, te rekenen vanaf 28 maart 2014. Deze beslissing tôt ontbinding/in-vereffening-stelling brengt mee dat de in-functie-zijnde zaakvoerder, met name de heer VAN dEN BROECK Wîlly Frans, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 97, wordt ontlast van zijn mandaat van zaakvoerder met ingang van 28 maart 2014.

3) Benoeming als vereffenaar van de heer VAN dEN BROECK Wîlly Frans, geboren te Mechelen op dertig mei negentienhonderd drieëndertig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 97, die aanvaardde en die verklaarde dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet,

4) De vereffenaar heeft de meest uîtgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Deze vereffenaar zal individueel bevoegd zijn. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187, zonder dat hiervoor een nîeuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Meer in het bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevoegdheid verleend om het geheel of een deel van de

te vereffenen activa in te brengen in een andere (bestaande of op te richten) vennootschap.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tôt ontbinding, opheffing verlenen met of; zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothécaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of

andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap

houden.

Hîj mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar die individueel kan optreden, en die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verrecht-

vaardïgen.

De algemene vergadering zal later de vergoeding van de vereffenaar bepalen.

5) De vergadering verleende mandaat aan : 1) de heer Wiily Van den Broeck, voormeld,

2) de heer Marc Knippenberg, accountant, kantoorhoudende te 2800 Mechelen, Lakenmakersstraat 116, en/of zijn/hun aangesteldefn),

elk kunnende afzonderlijk en alleen optreden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•m

09 eu

O ri

•FF

pSF "3

bt es

teneinde bij de bevoegde diensten van het Ondernemingsloket, het Bestuur van de Directe Belastingen en/of van de B.T.W., alsook bij aile besturen en instellingen in het kader van de sociale wetgeving, aile dienstige verklaringen te doen inzake_de huidige in-vereffening-stellîng, alsook inzake de iatere afsluiting ervan, daartoe aile documenten te tekenen en verklaringen af te leggen, teneinde met de voormelde besturen en/of instellingen aile regelingen, dadingen en overeenkomsten te treffen in verband met de voormelde in-vereffening-stelling en de Iatere sluitîng daarvan.

—VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL—

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte ontbinding - in-vereffening-stellîng - mandaat dd. 28/03/2014; - ontledend uittreksel ervan;

- verslag zaakvoerder dd. 28/01/2014, met staat van activa en passiva per 31/12/2013; - verslag bedrijfsrevisor Michel Wera, te Kortenberg, dd. 18/02/2014;

-•afschrift beschikking Afdelingsvoorzitter Rechtbank Koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen

,' ,dd. 02/04/2014 (�budende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar).

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

' 'ii/-

XI:,.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
25/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iu uhIi

*13033010*

Ondernemingsnr : 0463543105

Benaming

(voluit) : ZARAX

(verkort) :

NEERGELEGD

1 3 FEB, 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAISIDEIete MECHELEN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : CLEMENCEAUSTRAAT 179 te 2860 SINT KATELIJNE WAVER (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN, BENOEMINGEN, VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 6 februari 2013 : - wordt de Heer Van den Broeck Philip, overleden op 19 oktober 2012, wonende te 2860 Sint Katelijne Waver - Clemenceaustraat 179 ontslagen als zaakvoerder met ingang vanaf 19/1012012 en wordt de Heer Van den Broeck Willy, wonende te 2860 Sint Katelijne Waver - Stationsstraat 97 benoemd tot onbezoldigd zaakvoerder vanaf 19/10/2012.

Kwijting wordt verleend aan de ontslagnemende zaakvoerder,

- wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Stationsstraat 97 te 2860 Sint Katelijne Waver.

Van den Broeck Willy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2015
ÿþMod Word 11,1

rz 3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

1- 2016 IR QELGIÈ4Cr:

MA-31rZ L. ', "

0 9 JAN. 2015

jTA/5,MOZBANK

van KOOPHANDEL

ANTNEfiPENGfiffheN1ECHELEN



>" Voor behouc

~ aan h

Belgis Staats)



( MONTE

26-

15 18476+ 3ELG1SCH

Ondernemingsnr : Benaming

{volûit7 : /' (yérkort)

c .

R~cl~tsvQ~rrí' ' -

(volledigádréé)

0463.543.105

;ARAX Leyt

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 2860-Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 97

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal gesloten voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 30 september 2014, niet als relaas van registratie: "Geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor Mechelen op 13 OKT. 2014, Bladen; drie Verzendingen: geen. Register (OBA) 5 Boek: 331 Blad: 20 Vak: 04. Ontvangen. registratierechten: vijftig euro (R¬ 50,00). De ontvanger (getekend) M-R Van Vlasselaer",

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten onder meer volgende beslissingen heeft' genomen:

1) Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaarde ieder van de vennoten -voor zoveel als, nodig, en eventueel in de mate dat alle verantwoordingsstukken niet tijdig zouden bekend geweest zijn- te' verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke hij/zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikt betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken.

2) De vergadering nam kennis van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken, die werden voorgelegd door de vereffenaar. De vergadering besliste om de vereffenaar te ontslagen van voorlezing van deze documenten.

Tevens nam de vergadering kennis van het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Mechelen, op drieëntwintig september tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten hadden voordien reeds afschriften ontvangen van deze verslagen en documenten, en de vergadering bevestigde dat zij geen opmerkingen heeft.

3) De vergadering verklaarde zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

4) De vergadering verklaarde zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te geven aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

5) De vergadering besliste tot definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelde de vergadering vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"ZARAX" definitief opgehouden heeft te bestaan.

6) De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen dat aile boeken, bescheiden, gegevens en/of documenten van de vennootschap gedurende een periode van minstens vijf (5) jaar vanaf heden in bewaring zullen blijven te 2860-Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 97, bij de heer Willy Frans Van den Broeck, zijnde de vroegere vereffenaar, dewelke -voor zoveel als nodig- deze opdracht tot bewaarneming aanvaardde.

7) De vergadering verleende volmacht aan de heer Witly Frans Van den Broeck, wonende te 2860-Sint-Katetijne-Waver, Stationsstraat 97, met bevoegdheid om individueel op te treden, teneinde bij de bevoegde diensten van het Ondernemingsloket, het Bestuur van de Directe Belastingen en/of van de B.T.W., alsook bij alle besturen en instellingen in het kader van de sociale wetgeving, alle dienstige verklaringen te doen inzake de huidige ontbinding/in-vereffeningstelling met sluiting van de vereffening, daartoe aile documenten te tekenen en verklaringen af te leggen, teneinde met de voormelde besturen en/of instellingen alle regelingen, dadingen en overeenkomsten te treffen in verband met de sluiting van deze vereffening,

--VOOR ONTLEDEND UITiREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte sluiting vereffening dd. 30109112014;

- ontledend uittreksel ervan;

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12378-0415-008
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.07.2011 11368-0490-008
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.07.2010 10349-0075-008
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.06.2009, NGL 09.07.2009 09393-0147-008
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.07.2008 08482-0023-008
09/08/2007 : ME083549
31/07/2007 : ME083549
09/08/2006 : ME083549
08/08/2005 : ME083549
16/07/2004 : ME083549
22/07/2003 : ME083549
10/08/2002 : ME083549
13/09/2000 : ME083549
21/03/2000 : ME083549

Coordonnées
ZARAX

Adresse
STATIONSSTRAAT 97 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande