ZAKENKANTOOR J & G

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR J & G
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.732.508

Publication

05/01/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

Lie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i lII





001232

eergelegd ter effile van de RECHTBI>lNg VAN KOOPIiANDEL

22DEC,2014

ANTWERPEN a.f~ét

Gr#n pRNHOUT

De Griener

Op de laatste blz.van Luik vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0845.732.508

Benaming (voluit) : Zakenkantoor J&G

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 51 - 2340 Beerse

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notuIen van de algemene vergadering van 28/06/2014

De Heer Van Marcke Jean-Pierre, Bredabaan 911 bus 2, 2930 Brasschaat, neemt zijn ontslag aIs zaakvoerder met onbezoldigd mandaat met terugwerkende kracht dd 0710512012.

Lauwerys Georgette

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2012
ÿþ1

1~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GR1FFIE RECHTBANK VAN

07 MEI 2012

KOOpHANffleI'U RNHOUT

De Orif#ipr

*iaoviaio*

M

Vo beho aan Belg Staat

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

_a Ondernemingsnr: CZ

!r

!r Benaming (voluit) : ZAKENKANTOOR J&G

I

(verkort)

11'

li Zetel : Kerkstraat 51

ir 2340 Vlimmeren

Onderwerp akte :OPRICHTING

;;Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde;! (Ravels), op 4 mei 2012, blijkt dat:

ii 1. Mevrouw LAUWERYS Georgette Alice Victor, geboren te Antwerpen op 14 i! september 1964, wonende te 2340 Beerse, Kerkstraat 51 B2.

2.. Mevrouw MATTHYSEN Ingrid Gustaaf Maria, geboren te Brasschaat op 5 mei li 1962, wonende te 2950 Kapellen, Kastanjedreef 21.

66 3. De heer VAN MARCKE Jean-Pierre Karel Leojoldina, geboren te Sint-Niklaas op!!

I.

, 24 november 1957, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 911 bus 2. it

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten,; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam!, !:'ZAKENKANTOOR J&G`.

De zetel is gevestigd te 2340 Viimmeren, Kerkstraat 51," De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

a) Makelaar in verzekeringen. d.

ii De activiteiten van verzekeringsbemiddeling en/of verzekeringstussenpersoon.

_; b) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: ,.

Ii - de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, dei !'valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en! ii het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie;

i, - tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest;; ir ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel!; rr van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaarir

zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd;,

drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het!!

beroep van vastgoedmakelaar;

,, - het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen

fof immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten; r

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het;! oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom; het,;

r! uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen. ,,

c) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

ii d) de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende;; ii waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting,1 !!ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgischer, ;iof buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. 3, e) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of ;, particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende;, ;5 ggederen^1n_`pgnd _geven Tof hy_pothefçeren _voor_verhintgrt gas, door derde_.persongitgle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

p

f

+a }

 Voor-

' . behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

f) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het'voeren van het dagelijks management van vennootschappen.

Zij mag tevens alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële aard, zowel in alle roerende als onroerende goederen, bij wijze van bezit en deelneming, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of de uitbreiding van het maatschappelijk doel, of hetzelfde kunnen vergemakkelijken en dit in de breedste zin.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van één/derde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste zaterdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de laatst voorgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden aangesteld:

1) Mevrouw LAUWERYS Georgette Alice Victor, geboren te Antwerpen op 14 september 1964, wonende te 2340 Beerse, Kerkstraat 51 B2.

2) De heer VAN MARCKE Jean-Pierre Karel Leopoldina, geboren te Sint-Niklaas op

24 november 1957, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 911 bus 2.

Bijzondere volmacht: er werd aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "JANSEN & Partners", met zetel te 2300 Turnhout, Kastelein 3a, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te

vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F4

e. " , t . Voor-

,, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

.T-

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ZAKENKANTOOR J & G

Adresse
KERKSTRAAT 51 2340 VLIMMEREN

Code postal : 2340
Localité : Vlimmeren
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande