XINTNI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : XINTNI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 538.863.605

Publication

17/10/2013
ÿþ1`

Op de laatste blz. vanLuii< ¬ 3 vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernsmingsnr : 0538.863.605

Benaming

(voluit) : XINTNI

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langepad 13- 2250 Olen (volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Hierbij deelt de zaakvoerder mee dat maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is te Langepad. 21, 2250 Olen en dit sinds de ondertekening van de oprichtingsakte door de vennoten op 15 augustus 2013,

Bij de publicatie van de oprichtingsakte werd per vergissing een verkeerde maatschapelijke zetel opgegeven, deze vergissing werd hierbij rechtgezet.

Stef Daems

Zaakvoerder



Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va i d t E R G E L E G D

GRIFFIEFIE BEC.-HTBAPlK VAN

0 8 OKÎ, 2043

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

25/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Heden vijftien augustus tweeduizenddertien zijn

Een vennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam  XINTNI , met zetel te 2250 Olen, Langepad 21. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600 Euro. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De partijen verklaren en erkennen dat op een vermogen van 18.600 Euro is ingetekend en voor 1.500 Euro is volgestort, als volgt:

De volstorting gebeurde door middel van een som geld van 1.500 Euro in speciën, die ter beschikking van de vennootschap zijn.

overeengekomen

STATUTEN

De partijen

De Heer DAEMS Sam, wonende te Geel, Retieseweg 156A, rijksregisternummer 82.08.28-089-73.

De Heer DAEMS Stef, wonende te Olen, Langepad 21, rijksregisternummer 84.06.15-055-40.

De Heer DAEMS Rob, wonende te Olen, Langepad 19, rijksregisternummer 86.01.29-037-33.

Eigen middelen

De Heer DAEMS Sam -> 500 ¬ , waarvoor hij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot zijn inbreng, hetzij 33,33% van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 100 aandelen.

De Heer DAEMS Stef -> 500 ¬ , waarvoor hij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot zijn inbreng, hetzij 33,33% van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 100 aandelen.

De Heer DAEMS Rob -> 500 ¬ , waarvoor hij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot zijn inbreng, hetzij 33,33% van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 100 aandelen.

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Xintni

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langepad 19

*13305445*

Luik B

0538863605

2250

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Olen

Griffie

Neergelegd

23-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

1. Naam - duur- zetel - doel.

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam  XINTNI .

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3: Zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Langepad 21.

De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Artikel 5: Vermogen

- Waarnemen van bestuurdersfuncties (bestuurder of zaakvoerder), het verlenen van advies, management en andere diensten;

- Het verwerven, beleggen, het intekenen op, vast overnemen, aanhouden, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, instellingen en verenigingen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en/of valorisatie van alle deposito s, verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen;

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit; alsmede van alle verbintenissen van zelfde onderneming;

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven en werknemers, het verlenen van adviezen en hulp aan de bedrijven ivm public relations en communicatie de arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers; - Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, uit te breiden, in de ruimste zin van het woord beheren en uit te breiden.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600, en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

2. Vermogen van de vennootschap.

Artikel 6: Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

3. Beheer.

Artikel 7: Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder vennoot wordt benoemd: de Heer Stef DAEMS ; voornoemd, vanaf datum van de oprichting.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 8: Salaris.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Artikel 9: Bestuur en vertegenwoordiging.

Artikel 10: Volmacht.

Toezicht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11: Controlebevoegdheid.

Artikel 12: Dag, uur en plaats  oproeping.

Artikel 13: Bevoegdheid van de gewone of bijzondere vergadering

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat. Tot vaste vertegenwoordiger wordt benoemd: de Heer Stef DAEMS; voornoemd, vanaf datum van de oprichting.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Vergadering van de vennoten.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 2e woensdag van de maand juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de vaststelling van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Artikel 14: Besluitvorming  notulen - winstverdeling

Elk aandeel geeft recht op één stem. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten is unanimiteit van alle vennoten vereist.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico s en lasten, vormt de netto winst. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de netto winst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 15: Boekjaar, inventaris en jaarrekening.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december het hetzelfde jaar. Elk jaar op eenendertig december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld.

Artikel 16: Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Artikel 17: Bekrachtiging van verbintenissen, aangegaan namens de vennootschap in oprichting (artikel 60 Wetboek van vennootschappen)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 18: Aanvaarding van benoeming van statutaire zaakvoerder.

Aldus opgemaakt te Olen op 15 augustus 2013.

De comparanten voornoemd verklaren, onder opschortende voorwaarde van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel, alle opdrachten en verbintenissen te bekrachtigen die door hen of door één van hen zouden aanvaard worden of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting, vanaf.

De heer Stef DAEMS, voornoemd verklaart de benoeming tot statutaire zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

10/02/2015
ÿþ?r, Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



INieQ1Geweg, . 10.51. e, l.l1jICr" 92L1C141...

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 JAN, 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

kgi ier



Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememïngsnr : 0538.863.605

Benaming

(voluit) : xintni

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langepad 21, 2250 Olen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging boekjaar

De bijzondere algemene vergadering die werd gehouden op 28 december 2014 heeft beslist het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op 31 december 2014, te verlengen tot 30 juni 2015,

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van 1 juli tot 30 juni.

De algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste maandag van de maand december te twintig uur in de zetel van de vennootschap.

Stef Daems (get)

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilee mn_

~.~û%rr: ~:w:zij y ii

Ir t,.. '^."i ~,~'IE"a 1: t~1 ~i.~:^~

_

: r.a "Tz' ~.

P..l..f~~-s.~l-f~F~~r.~

0 2 JULI 2015

M" 17 u

GrifEig i Wï3s.r

IIA II







Ondememingsnr : 0538.863.605

Benaming

(voluit) : xintni

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langepad 21, 2250 Olen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging boekjaar

De bijzondere algemene vergadering die werd gehouden op 28 juni 2015 heeft beslist het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op 30 juni 2015, te verlengen tot 31 juli 2015.

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van 1 augustus tot 31 juli.

De algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste maandag van de maand december te twintig uur in de zetel van de vennootschap.

Stef Daems (get)

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
XINTNI

Adresse
LANGEPAD 21 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande