WOONZORGCENTRUM SINT-MATHILDIS

Association sans but lucratif


Dénomination : WOONZORGCENTRUM SINT-MATHILDIS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 428.708.326

Publication

20/01/2015
ÿþ Mie 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

Woonzorgcentrum Sint-Mathildis

WZC Sint-Mathildis

Vzw

Sportveldlaan 25, 2530 Boechout, België

Herbenoeming commissaris revisor

Uit de notulen van de algemene vergadering van 11 juni 2014 blijkt de herbenoeming tot commissaris van BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA, gevestigd te 2600 Antwerpen, Uitbreidingsstraat 72/1, vertegenwoordigd door de heer Lieven van Brussel. De opdracht geldt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, met name voor de boekjaren 2014, 2015 en 2016.

Opgemaakt te Boechout op 12/06/2014

Van Uytsel Jos Naben François

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iii

1111111.1)j jtijini

d

u

~

=.,Lbank van koophr. ,t:e  Antwerpen

0 8 JAN, 2015

Griffie

afdeling Gakwerc5n

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) ;

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte :

0428.708.326

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2015
ÿþ MOD 2.2

i :e_ i. _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

111111 .gig 11 11



Rechtbankkin koophandel

Antwerpen

15 JAN, 2015

afdeling ln



Ondernerningsnr : 428.708.326

Benaming

(voluit) : Woonzorgcentrum Sint-Mathildis

(verkort)

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Sportveldlaan 25, 2530 Boechout, België

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten en wijziging van de raad van bestuur

De algemene vergadering van 16 december 2014 heeft tijdens de vergadering het volgende unaniem besloten;

Wijziging statuten:

Titel t. NAAM  ZETEL DOEL  DUUR

Art.1. De vereniging wordt opgericht ander de benaming; "Woonzorgcentrum Sint  Mathildis", vereniging zonder winstoogmerk.

Art.2, De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Sportveldlaan 25, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Art.3. §1. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, vanuit een christelijke mens- en maatschappijvisie, de oprichting, de inrichting, het beheer en exploitatie van instellingen voor gezondheidszorgen en welzijnszorg zoals voorzieningen voor de ouderenzorg, kinderdagverblijven en voorzieningen voor gehandicaptenzorg te realiseren.

§2. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig zijn voor het verwezenlijken van het

maatschappelijk doel. Zij mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

Art.4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde warden ontbonden.

Titel n. LEDEN

Art.5. Het aantal leden is onbeperkt en dient te voldoen aan het aantal door de wet bepaald.:

Art.6. §1. Als voorwaarden voor het lidmaatschap is vereist:

1. zich akkoord verklaren met het confessioneel karakter van de vereniging;

2. de statuten en het huishoudelijk reglement, goedgekeurd door de raad van bestuur, aanvaarden.

_ .. ? 2. Nieuwe leden worden bij volstrekte meerderheid aanvaard door de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOd 2,2

De raad van bestuur is er niet toe gehouden de beweegredenen kenbaar te maken voor het al of niet aanvaarden van een kandidaat,

Art.7. De leden zijn geen lidgeld verschuldigd. Zij kunnen wel vrijwillig inbrengen doen of bijdragen storten. Bij het verlies van de hoedanigheid van lidmaatschap kunnen de leden en hun rechtsopvolgers geen rechten op de goederen van de vereniging laten gelden. Zij hebben evenmin het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengen of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen.

Art.B. Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door het vrijwillig ontslag, de uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de aanvaarding als lid rechtvaardigde en het overlijden.

Het vrijwillig ontslag dient bij gewone brief aan de voorzitter van de raad van bestuur te worden gericht.

De uitsluiting kan alleen worden uitgesproken door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derde (2/3) van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art,8.bis. De vereniging mag ereleden en beschermleden aanvaarden onder de voorwaarden bepaald door de raad van bestuur, Zij zijn geen leden van de vereniging zoals voorzien in Titel II.

TITEL III,ALGEMENE VERGADERING

Art.9. De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging, met uitsluiting van de ereleden en de beschermleden. leder lid beschikt over één (1) stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één (1) volmacht beschikken.

Art.10. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor.

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van de bezoldiging die hen wordt toegekend;

- het verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

- de goedkeuring van de begroting en de rekening;

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

- de uitsluiting van een lid;

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

- alle gevallen waarin de statuten en de wet van 27 juni 1921 dat vereisen,

Art.11. §1, In de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt tenminste één (1) gewone algemene vergadering gehouden voor de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen boekjaar. In het laatste trimester van het burgerlijk jaar wordt de begroting van het volgende boekjaar goedgekeurd,

§2. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de raad van bestuur of op verzoek van ten minste één vijfde (1/5) van de leden van de vereniging.

§3. Elke oproeping tot een algemene vergadering wordt ten minste acht (8) dagen op voorhand bij gewone brief verstuurd.

Zij is slechts rechtsgeldig wanneer zij is ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of bij ontstentenis door twee (2) bestuurders.

Alle leden moeten worden opgeroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moo2.2

Elke oproeping vermeldt de plaats, de datum en het uur van de vergadering alsook de dagorde,

§4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid of verhindering, door de ondervoorzitter of, bij diens ontstentenis, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

§5. De algemene vergadering kan enkel rechtsgeldig beslissen over de punten die uitdrukkelijk op de dagorde staan, Bijkomende punten kunnen aan de dagorde worden toegevoegd mits het akkoord van de leden bij volstrekte meerderheid.

§6. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen en op voorwaarde dat tenminste de helft (1/2) van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien aan de voorwaarden ivm. aanwezigheid of vertegenwoordigheid niet wordt voldaan zal een nieuwe vergadering met dezelfde dagorde worden bijeengeroepen. Deze tweede vergadering mag niet volgen binnen de vijftien (15) dagen na de eerste vergadering. De beslissingen die op deze vergadering genomen worden zijn rechtsgeldig, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Beslissingen in verband met de wijziging van de statuten, de uitsluiting van leden, de vrijwillige ontbinding van de vereniging of de omzetting van de vereniging naar een andere rechtsvorm kunnen slechts genomen warden conform de bepalingen van de artikelen 8, 12, 20, en 26 quater van de wet van 27 juni 1921.

Bij staking van stemmen is de stem van de zetelende voorzitter doorslaggevend, behoudens in de gevallen waarin de wet of de onderhavige statuten het anders voorzien, De stemming zal geheim zijn wanneer de helft (1/2) van de aanwezige leden hierom verzoekt of wanneer het persoonsgebonden materies betreft met betrekking tot personen die aan de vergadering deelnemen. Bij gelijkheid van stemmen, ingeval van geheime stemming, wordt het voorstel verworpen,

§7. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter of bij ontstentenis door twee (2) bestuurders. Een ontwerpverslag wordt aan alle leden verstuurd, uiterlijk tegen de bijeenroeping tot de volgende algemene vergadering, en formeel goedgekeurd tijdens de eerstvolgende algemene vergadering.

TITEL IV. RAAD VAN BESTUUR

Art. 12. §1. Het aantal leden van de raad van bestuur dient te voldoen aan het aantal door de wet bepaald. Ze zijn benoemd door de algemene vergadering en ten allen tijde door deze afzetbaar.

§2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§3. Om tot bestuurder te worden verkozen moet men lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon is.

§4. De bestuurders worden verkozen voor een termijn van vier (4) jaar, Hun mandaat is hernieuwbaar.

Indien het mandaat van bestuurder voortijdig eindigt door het overlijden, het vrijwillig ontslag, de afzetting of het niet meer vervuilen van de Iidmaatschapsvoorwaarden, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien voor de rest van de termijn.

Zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden uit van de raad van bestuur.

§5. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, ondervoorzitter, een secretaris en een schatbewaarder aan, Zij vormen een college,

Bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter worden functies waargenomen door de ondervoorzitter of, bij diens ontstentenis) door de oudste van de bestuurders.

Art. 13. §1. De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt rechtsgeldig" de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

MOD 2.2

r C º%

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het

hypothekeren ervan, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

§2, Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§3. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurder of lid, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden.

Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

§4. Om de vereniging tegenover derden te vertegenwoordigen en te verbinden zijn nodig en volstaan de gezamenlijke handtekeningen van twee (2) bestuurders, behoudens wanneer de raad van bestuur een afgevaardigde -- bestuurder, wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

§5. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. Art.14. §1, De raad van bestuur vergadert minstens vier (4) maal per jaar.

§2. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of bij ontstentenis door twee (2) bestuurders,

Behoudens hoogdringendheid worden de bijeenroepingen tenminste acht (8) dagen op voorhand bij gewone brief verstuurd.

Elke bijeenroeping vermeldt de plaats, de datum, het uur en de dagorde.

§3. De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen wanneer minstens de helft (1/2) van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien aan deze voorwaarden niet wordt voldaan zal een nieuwe vergadering met dezelfde dagorde worden bijeengeroepen. De tweede vergadering mag niet volgen binnen de vijftien (15) dagen na de eerste vergadering. De beslissingen die op deze vergadering genomen worden zijn rechtsgeldig, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. ledere bestuurder beschikt over één (1) stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één (1) volmacht beschikken. De beslissingen van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van de zetelende voorzitter doorslaggevend, behoudens in de gevallen waarin de wet of de onderhavige statuten het anders voorzien. De stemming zal geheim zijn wanneer de helft (112) van de aanwezige leden hierom verzoekt of wanneer het persoonsgebonden materies betreft met betrekking tot personen die aan de vergadering deelnemen. Bij gelijkheid van stemmen, ingeval van geheime stemming, wordt het voorstel verworpen.

§4. Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter of bij ontstentenis door twee (2) bestuurders. Een ontwerpverslag wordt aan alle bestuurders verstuurd, uiterlijk tegen de bijeenroeping tot de volgende raad van bestuur, en formeel goedgekeurd tijdens de eerstvolgende raad van bestuur.

TITEL V. BEGROTING - REKENINGEN

Art. 15, Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Elk jaar moet de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het' afgelopen dienstjaar. De raad stelt de rekening vast van het vorig jaar en onderwerpt deze aan de goedkeuring van de algemene vergadering ten laatste zes (6) maanden na .. de afsluiting van het boekjaar.

In het laatste trimester van het burgerlijk jaar maakt de raad van bestuur tevens de begroting op voor volgend jaar en legt deze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL VI, CONTROLE EN NAZICHT VAN DE REKENINGEN

Art.16. De controle op de verrichtingen van de vereniging wordt toevertrouwd aan één of meer commissarissen revisoren benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat en hun bezoldiging.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFEN1NG

Art. 17. Behoudens ingeval van gerechtelijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts worden besloten door de algemene vergadering en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 20 van de wet van 27 juni 1921. In het ontbindingsbesluit worden tevens twee (2) of meer vereffenaars aangeduid en wordt hun bevoegdheid vastgelegd, overeenkomstig artikel 19 en 20 van de wet van 27 juni 1921.

Art. 18. In geval van ontbinding wordt het overblijvend actief, na de vereffening van de schulden en het aanzuiveren der lasten, overgedragen aan de vereniging zonder winstoogmerk "Gasthuiszusters Augustinessen van Lier", of bij gebreke, aan een christelijk geïnspireerde vereniging met een gelijkaardig doel en voorwerp als deze van de huidige vereniging.

Art. 19, Voor ailes wat niet door de statuten is geregeld, is de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

Wijziging van de raad van bestuur:

1. nieuwe benoemingen voor de raad van bestuur:

- Duysters Ann Maria, Ropstocklei 5 - 2530 Boechout; geboren te Mortsel op 23/01/1965

- Van Alsenoy Erik Maria, Stationsstraat 1 E - 9120 Beveren-Waas; geboren te Wilrijk op 07/06/1958

- Sebrechts Marc Emiel, Heerbaan 25 - 2530 Boechout; geboren te Mortsel op 31/10/1953 Deze mandaten gaan in vanaf 16/12/2014, dit normaliter voor een termijn van 4 jaar.

2. de raad van bestuur wordt aldus als volgt samengesteld:

- Noben François Maurice Mathieu Jean, Priester Poppestraat 1 - 2640 Mortsel

- Van der Wee Willy Janine, Vredestraat 16 - 2560 Kessel

- Van Uytsel Jos Norbert, Hemelshoek 225, 2590 Berlaar.

- Morreel Caroline René, Sander De Vosstraat 20 - 2500 Koningshooikt

- Duysters Ann Maria, Ropstocklei 5 - 2530 Boechout

- Van Alsenoy Erik Maria, Stationsstraat 1 E - 9120 Beveren-Waas

- Sebrechts Marc Emiel, Heerbaan 25 - 2530 Boechout

3. het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan:

Van Loon Bart Caroline Kamiel, Kapellensteenweg 422 - 2920 Kamthout

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

4. wordt verkozen tot de functie van:

- schatbewaarder: Sebrechts Marc Emiel

5. overleden op 17/01/2013:

Van Gorp Franciscus Maria, Hovesesteenweg 40 - 2530 Boechout

Opgemaakt te Boechout op 16 december 2014

Van Uytsel Jos Noben François

Bestuurder Bestuurder

x

Voor-

béhouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2012
ÿþ Moa 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1

I IIlII 11Il lul 11111 11111 111fl 111111111111111111

*12189300*

RECHTBANK

KOOPHANDEL

1.2 NOV. 2012

ANTV1CZfREPEN

428.708.326

Woonzorgcentrum Sint-Mathildis

WZC Sint-Mathildis

Vzw

Sportveldlaan 25, 2530 Boechout, België

Wijziging van de raad van bestuur

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel Onderwerp akte :

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wijziging van de raad van bestuur:

De algemene vergadering van 22 oktober 2012 heeft tijdens de vergadering het volgende unaniem besloten:

1. is ontslagnemend als lid van de raad van bestuur: v h ^e i 44' 14't

- Eeckhout Liliane Camille Maria, Kapucijnenvest 16 - 2500 Lier

- Mostaert Eric André, Breemlaan 3 - 2530 Boechout

- Van Hoof Godelieve Madeleine Denise, Kapucijnenvest 16 - 2500 Lier

- Van Meerbergen Maria Theresia, Kapucijnenvest 16 - 2500 Lier

- Van Tendeloo Mathilde Maria, Beukenlaan 16 - 2560 Kessel

- Winnens Léa Germaine Louise, Koivemiersvest 20 - 2500 Lier

2. worden herbenoemd als lid van de raad van bestuur:

- Naben François Maurice Mathieu Jean, Priester Poppestreat 1 - 2640 Mortsel

- Van der Wee Willy Janine, Vredestraat 16 - 2560 Kessel

- Van Gorp Franciscus Maria, Hovesesteenweg 40 - 2530 Boechout

- Van Uytsel Jos Norbert, Hemelshoek 225, 2590 Berlaar

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3. Nieuwe benoemingen voor de raad van bestuur:

- Morreel Caroline René, Sander De Vosstraat 20 - 2500 Koningshooikt

MOD 2.2

L lik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4, de raad van bestuur wordt aldus als volgt samengesteld:

- Noben François Maurice Mathieu Jean, Priester Poppestraat 1 - 2640 Mortsel

- Van der Wee Willy Janine, Vredestraat 16 - 2560 Kessel

- Van Gorp Franciscus Maria, Hovesesteenweg 40 - 2530 Boechout

- Van Uytsel Jos Norbert, Hemelshoek 225, 2590 Herlaar.

- Morreel Caroline René, Sander De Vosstraat 20 - 2500 Koningshooikt

5. het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan:

Van Loon Bart Carolina Kamiel, Kapeliensteenweg 422 - 2920 Kamthout

6. worden verkozen tot de functie van:

- voorzitter: Noben François Maurice Mathieu Jean

- ondervoorzitter: Van Uytsel Jos Norbert

- secretaris: Van der Wee Willy Janine

- schatbewaarder: Van Gorp Franciscus Maria

Deze mandaten gaan in vanaf 10/11/2012, dit normaliter voor een termijn van 4 jaar.

Opgemaakt te Boechout op 05 november 2012

Van Uytsel Jos Noben François

Bestuurder Bestuurder

Voor-

behouden aan het Belgisch

6taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

, F " MOD2.2

Voor- .

behouden aan het Belgisch

Staatsblad Luik B - Vervalg

,

4. de raad van bestuur wordt aldus als volgt samengesteld:

- Noben François Maurice Mathieu Jean, Priester Poppestraat 1 - 2640 Mortsel

- Van der Wee Willy Janine, Vredestraat 16 - 2560 Kessel

- Van Gorp Franciscus Maria, Hovesesteenweg 40 - 2530 Boechout

' - Van Uytsel Jos Norbert, Hemelshoek 225, 2590 Berlaar.

- Morreel Caroline René, Sander De Vosstraat 20 - 2500 Koningshooikt

5. het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan:

Jan Loon Bart Carolina Kamiel, Kapellensteenweg 422 - 2920 Kamthout

6. worden verkozen tot de functie van:

- voorzitter: Noben François Maurice Mathieu Jean

- ondervoorzitter: Van Uytsel Jos Norbert

- secretaris: Van der Wee Willy Janine

- schatbewaarder: Van Gorp Franciscus Maria

Deze mandaten gaan in vanaf 10/11/2012, dit normaliter voor een termijn van 4 jaar.

Opgemaakt te Boechout op 05 november 2012

Van Uytsel Jos Noben François

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

23/06/2011
ÿþ 7 " < 'ry é r~f,_3 MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0428.708.326

Benaming

(voluit) : Woonzorgcentrum Sint-Mathildis

(verkort) : WZC Sint-Mathildis

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Sportveldlaan 25, 2530 Boechout, België

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris revisor

Uit de notulen van de algemene vergadering van 30 mei 2011 blijkt de herbenoeming tot commissaris van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, gevestigd te 2600 Antwerpen, Uitbreidingsstraat 66/13, vertegenwoordigd door de heer Lieven van Brussel. De opdracht geldt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, met name voor de boekjaren 2011, 2012 en 2013.

R E C o .r p

KOOPHANDEL

î 0 JUNI 2011

AfV7WERFP =

Griffi

I O I II fl10 il 11Oh1II

" 11093746*

bel II ui

a:

Bt

Sta





Opgemaakt te Boechout op 09/06/2011

Winnens Léa Noben François

Bestuurder Bestuurder

Annexes dü 1Vlóniteur berge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WOONZORGCENTRUM SINT-MATHILDIS

Adresse
SPORTVELDLAAN 25 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande