WOON DEKOR

Société en commandite simple


Dénomination : WOON DEKOR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.719.642

Publication

31/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

kg.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

22 MAOT 2011

KOOPHAÇE TURNHOUT

11111

*iioas~ae+

~iite.r~ ~-------,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 4 g 3 `~j . g . fa `t 2.-

Benaming : Woon Dekor

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Patersstraat 80

2300 Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 17 maart 2011 dat tussen:

1. De heer WUYTS, Peter Jozef Dina, wonende te 2300 Turnhout, Patersstraat 80.

2. Mevrouw MATHEUSSEN, Brigitte Maria Louis, wonende te 2300 Turnhout, Patersstraat 80;

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap werd

opgericht.

Benaminq. Haar naam luidt " Woon Dekor".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te te 2300 Turnhout, Patersstraat 80.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur, zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf;

de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

De vennootschap kan ontbonden worden na het verstrijken van zes maanden na opzegging door

i één van de vennoten aan de medevennoten gedaan per aangetekend schrijven.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- De groot- en kleinhandel van meubelen, decoratieartikelen, onder meer verven en behangartikelen, versiering, verlichting, vloer- en muurbekleding en alles wat met binnenhuisinrichting verband houdt.

- Alle werkzaamheden die verband houden met de binnenhuisinrichting.

- Herstelling en retoucheren van kleding, huishoudtextiel en alle mogelijke andere

textielproducten.

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een eigen onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, en ook alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de

beroepsactiviteit, de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en accommodaties, gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen

van de vennoten, het scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te

bekwamen in de aangehaalde activiteiten. ; Deze opsomming is niet beperkend.

I: De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België of in het buitenland, en voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en verstrekken, zich voor derden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is geheel volgestort.

Winstverdeling - Vereffening.

Het batige saldo zoals dit blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekiaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Vergadering van vennoten.

De vergadering van vennoten of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede maandag van de maand juni om negentien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die vennoot moet zijn. Geen enkele vennoot mag drager zijn van meer dan één volmacht.

Hoofdeliike en onbeperkte aansprakelijkheid.

Mevrouw Matheussen Brigitte is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De heer Wuyts Peter is stille vennoot.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, welke derden of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de stille vennoten, bij éénparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen is evenwel het eenpang akkoord van alle vennoten vereist.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw Matheussen, Brigitte Maria Louis, wonende te 2300 Turnhout, Patersstraat 80, die uitdrukkelijk verklaard heeft het haar toegekende mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de vergadering van vennoten.

Volmacht.

Mevrouw Matheussen Brigitte, voormeld, hier aanwezig, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Evrard", met zetel te 2300 Turnhout, Schippersstraat 8 bus 3 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en verder om alle formaliteiten te verrichten bij de bevoegde autoriteiten ingevolge onderhavige oprichting.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tL" a Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

fr~

14/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WOON DEKOR

Adresse
PATERSSTRAAT 80 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande