WILD WOOD AGENCY

Société en commandite simple


Dénomination : WILD WOOD AGENCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.342.485

Publication

19/08/2013
ÿþr Mod Word 11.1

10;1_, 3,_1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111t1,111111(111111

i'eergelegd far griffie van de Rprhtbani van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie i1 7 AUG 2013

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Wild Wood Agency (verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ketsstraat 81 - 2140 Borgerhout (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij onderhandse akte dd 05 augustus 2013 werd een gewone commanditaire vennootschap Wild Wood Agency opgericht met een kapitaal van drieduizend zevenhonderdvijftig euro (3.750 ¬ ) welk volledig werd volstort en als maatschappelijke zetel Ketsstraat 81 - 2140 Borgerhout.

De hoofdelijk aansprakelijke vennoot is VAN DER VEN Sotie, wonende Ketsstraat 81  2140 Borgerhout De stille vennoot volstort zijn kapitaal in geld en stelt geen daden van bestuur.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december. Eerste boekjaar vangt aan op 08 augustus 2013 en eindigt op 31 december 2013. De winstverdeling en reservebepaling gebeurd door de algemene vergadering met gewone meerderheid, bij vereffening wordt het saldo gelijk verdeeld onder de vennoten. Aanduiding van een commissaris is niet van toepassing.

De vennootschap heeft tot doel:lmport en export, groot- en kleinhandel, intemetverkoop, leurhandel en verkoop via homeparties van alle boeken, tijdschriften, aanverwante drukwerken en merchandising, papierwaren en geschenkartikelen;

Schrijven, produceren, ontwikkelen en drukken van alle boeken, tijdschriften, aanverwante drukwerken en merchandising, papierwaren en geschenkartikelen

Consultancy aan bedrijven in de meest ruime zin van het woord.

Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen  als in buitenland, zowel in groot  als in kleinhandel.Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven.Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als ïn het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.De vennootschap mag mandaten uitoefenen, ook als vereffenaar, in andere vennootschappen.Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel..

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Als eerste zaakvoerder wordt aangeduid VAN DER VEN Sofie, wonende Ketsstraat 81  2140 Borgerhout . Tevens wordt hierbij volmacht verleend aan Heidi Janssen - Klaverbloemstraat 63 - 2170 Merksem, om de nodige inschrijvingen en/of wijzigingen te doen m.b.t. BTW en KBO.

Van der Ven Sofia

zaakvoerder

0537.342. 485

Coordonnées
WILD WOOD AGENCY

Adresse
KETSSTRAAT 81 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande