WFC KARSON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WFC KARSON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.502.640

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.05.2014, NGL 21.06.2014 14211-0161-009
30/10/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch.-Staafsblad bekérà temaken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtSpersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

03 .10e 2014

tlggP. ràA g KtâéO[iÂNDEL

MONITEUR BELGE

23 -10- 2014

BELGISCH STAATSLA

---------

Ondernerningsnr : 0849.502.640

Benaming

(voluit) : WFC KARSON

(verkort):

ReChtSvOrM BVBA

Zetel: Liezele-Dorp 16, 2870 Puurs (volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming Zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 26 september 2014, ten maatschappelijke zetel blijkt hetvolgende:

1. Benoeming Zaakvoerder:

Er wordt beslist met éénparigheid van stemmen dat vanaf 1 oktober 2014 mevrouw Sonja Peeters, Liezele-Dorp 16 te 2870 Puurs wordt benoemd als zaakvoerder. Haar mandaat is onbezoldigd.

Voor eensluidend uittreksel

Karl Debaene Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/10/2012
ÿþ ModWad11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondememingsnr : 91/49 , , hem

Benaming

(volgit) : WFC KARSON

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2870 PUURS, Liezele-Dorp 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 8 oktober 2012, blijkt dat:

De heer DEBAENE Karl Albert Maria, geboren te Hoogstraten op 13 september 1969, rijksregistemummer 69.09,13-347.96, en zijn echtgenote mevrouw PEETERS Sonja Jeannine Jozefa, geboren te Bomera op 17 oktober 1970, rijksregistemummer 70,10.17-256.95, samen wonende te 2870 Puurs, Liezele-Dorp 16.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht als volgt: Naam : WFC KARSON

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel ; 2870 PUURS, L1EZELE-DORP 16

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 121,.81"

bel

a.

BE Sta

111

NEERGELEGD

1 1 4KT, 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEGfitfUSECHELEN

Doel : De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam; en voor eigen rekening:

Het aanbieden aan derden van management- en operationele diensten op het vlak van bedrijfsbeteid,i general management, financieel management, sales en marketing, human resources, facility management en het begeleiden van veranderingsprocessen alsook het uitvoeren van interim management opdrachten.

Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële, zowel roerende als onroerende; aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag als zaakvoerder zetelen in andere vennootschappen.

De exploitatie van een sauna en/of verzorgingscentra.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

Op negentig (90) aandelen wordt ingetekend door de Heer Debaene Karl, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 16.740 ¬ een som geld ad 5.580 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor 1/3de volstort is.

Op tien (10) aandelen wordt ingetekend door mevrouw Peeters Sonja die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 1.860 ¬ een som geld ad 620 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, voor 1/3de volstort is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

d:x w

_ ,+ _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor zoveel als nodig verklaren comparanten dat dit gelden uit de huwgemeenschap betreft doch dat alle aandelen van de vennootschap op naam zijn en afzonderlijk op naam van elk van de echtgenoten zullen worden ingeschreven in het aandelenregister, zodoende dat zij als 2 afzonderlijke oprichters kunnen beschouwd worden.

ZAAKVOERDER:

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en vcor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaar-vergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede woensdag van de maand mei om achttien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 31 december 2013.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de tweede woensdag van de maand mei van

het jaar 2014 om achttien uur.

C. Zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder

aangesteld:

-de heer Debaene Karl, voornoemd.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

" , D. Overname verbintenissen

Pe comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voortkomen uit (handels)activiteiten uitgevoerd vanaf 1 oktober 2012 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittrekset van onderhavige oprichtingsakte.

E. Volmacht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de directe betasingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en vestigingsgetuigschrift en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan De Boeck Mark, Breutheide 37, 2890 Sint-Amands (Lippel)),

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Peter Verhaegen.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

;Vgpç biheiden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.05.2016, NGL 29.06.2016 16238-0439-009

Coordonnées
WFC KARSON

Adresse
LIEZELE -DORP 16 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : Liezele
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande