WERK MET ZIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WERK MET ZIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.453.172

Publication

24/05/2013
ÿþ-Jc

mod 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad 1101141 11 8 Neergelegd tLrÇ+iirE, .,w,l de Rechtbank

1 van Koophandel te Antwerpen, op

1 78311* 14 MEI

Griff~i~





Ondernerninaznr :

531/. 2? 53 .2

r-

B narnirig (voluit) ; WERK MET ZIN

(oerkam)

Rechtsvore : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Leemstraat 372

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerpers) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 13 mei 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, niet als naam: "WERK MET ZIN".

2. Zetel: 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 372,

3. Oprichtsters:

1. Mevrouw GENARD Marieke Caroline Ernest, geboren te Wilrijk op 3 november 1971, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Van der Meydenstraat 12;

2. Mevrouw DE GEIJTER Marianne Edith, geboren te Oudenaarde op 25 oktober 1964, wonende te 2900 Schoten, Frans Reinemundlei 12;

3. De naamloze vennootschap "ECONOMISCH-SOCIAAL ONDERNEMEN", in het kort "E-SO", rechtspersonenregister Antwerpen 0470.194.632, met zetel te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 372.

Alhier conform artikel 13 van haar statuten vertegenwoordigd door haar afgevaardigde bestuurder, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PLUS EXTRA CONSULTING", rechtspersonenregister Antwerpen 0462.625.959, met zetel te 2050 Antwerpen, Beatrijslaan 8, op haar beurt alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie, te weten de heer VAN BUUL Marc Maria Alfons, geboren te Merksem op 13 maart 1956, wonende te 2050 Antwerpen (Linkeroever), August Van Cauwelaertlaan 7.

4. Kapitaal: Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

5. Gestorte bedrag: 20.000,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

8. Verdeling van de winst: Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgaandelijk wordt afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichte voorafneming voor de vorming van de wettelijke reserve wordt facultatief van zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt.

Na voormelde voorafneming zal voor iedere verdeling en uitkering twintig procent (20%) van de netto winst worden gereserveerd en geboekt op een onbeschikbare reserverekening waarover enkel kan worden beslist volgens de meerderheden vereist voor een statutenwijziging.

Het saldo van de netto winst dat overblijft na voormelde voorafneming(en), zal mits inachtneming van de bepalingen van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen gelijkelijk worden verdeeld en uitgekeerd over alle bestaande A-, B- en C-aandelen, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist tot een andere bestemming dan uitkering.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Na delging van alle schulden en lasten van de vennootschap en terugbetaling van het werkelijk gestort kapitaal aan alle vennoten zal het saldo van de vereffening in gelijke delen verdeeld worden onder de vennoten van klasse A naar evenredigheid van hun aandelenbezit in het vaste kapitaal. De vennoten van klasse B en C hebben, na terugbetaling van hun kapitaalstorting, geen recht op deelname in enige verdeling van het liquidatiesaldo,

10. Dagelijks bestuur: Artikel 18 van de statuten luidt als volgt:

"Artikel 18: Dageliiks bestuur - Gedelegeerde bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam eng hoedanigheid van de instrumenterende notaris. het k van de persolo)nien) bevoegd de rechtspersoon ter, aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

i=y

V oor-

b tcutk n aan het Beiçiisch

Staatsblad

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders, die in die hoedanigheid optreden onder de titel van gedelegeerd bestuurder. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid; zij kunnen echter voor de eerste maal worden benoemd bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur: het aankopen, verkopen of met hypotheek bezwaren van onroerende goederen alsmede alle handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die een bepaald vast bedrag te boven gaan zoals vastgelegd op het ogenblik van de benoeming van de gedelegeerd bestuurders."

i t. Externe iLertdiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde gedelegeerde bestuurder(s) belast met het dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 18 van de statuten, die alleen en zelfstandig optreden met de omvang van bevoegdheid zoals bepaald bij hun aanstelling.

De vennootschap kan tevens worden vertegenwoordigd door de conform artikel 19 van de statuten aangestelde bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun respectieve machten.

12. Bestuurders: De oprichtsters stelden het aantal bestuurders vast op drie (3) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurders, allen verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de verschijnsters, onderschrijfsters en houdster van aandelen van klasse A:

- mevrouw GENARD Marieke, voornoemd;

- mevrouw DE GEIJTER Marianne, voornoemd;

- de naamloze vennootschap "ECONOMISCH-SOCIAAL ONDERNEMEN", in het kort "E-SO", voornoemd, die voor de uitoefening van haar functie als bestuurder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie de heer VAN BUUL Marc, voornoemd.

Deze functies zijn voor onbepaalde termijn en zijn op elk ogenblik herroepbaar.

Werden aangesteld als gedelegeerd bestuurders belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap met bevoegdheid om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur en alleen optredend de vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur:

- mevrouw GENARD Marieke, voornoemd;

- mevrouw DE GEIJTER Marianne, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. 3,1. De vennootschap heeft tot doel:

3.1 ,t Aile activiteiten en verrichtingen van dienstverlening, in de ruimste zin van het woord en met

inbegrip van aile rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde bedrijvigheden, specifiek op gebied van al wat wordt begrepen onder de termen loopbaanbegeleiding of loopbaancoaching of andere equivalente of afgeleide termen, waaronder onder meer dient te worden begrepen:

- het inrichten, beheren en uitbaten van een of meerdere gemandateerde centra voor loopbaanbegeleiding die werken met loopbaancheques, in overeenstemming met en met inachtneming van de relevante toepasselijke regionale wetgeving, regelgeving en reglementering dienaangaande zoals die op het beschouwde ogenblik gelden en van tijd tot tijd na eventuele wijziging luiden;

- het verstrekken van individuele loopbaancoaching op maat afgestemd op de persoonlijke mogelijkheden, ontwikkelingskansen, talenten, vaardigheden en drijfveren van het individu, zowel via individuele coachingsgesprekken face-to-face als via daartoe ingerichte online communicatieplatforms (bijvoorbeeld via chatsessies);

- het opstellen en afleveren aan deze individuen van een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin loopbaandoelen worden neergeschreven alsook de acties die nodig zijn om zulke doelen te bereiken;

- het begeleiden en coachen van operationele medewerkers werkzaam binnen een bepaald bedrijf, onderneming, instelling of organisatie, ongeacht hun functie, teneinde hun potentieel op professioneel en menselijk vlak binnen hun bestaande werkomgeving te optimaliseren;

- het uitstippelen, evalueren en begeleiden van ontwikkelingsparcours voor managers en kaderleden;

- het verstrekken van coaching aan bedrijven, ondernemingen, instellingen en organisaties in functie van de noden het bedrijf, de onderneming, de instelling of de organisatie of van een bepaalde afdeling of departement daarvan, al dan niet gepaard gaande met het begeleiden en verlenen van ondersteuning bij het initiëren, sturen en doorvoeren van veranderingsprocessen, teneinde de interne en externe inzetbaarheid van medewerkers, zowel op bedrijfsniveau, afdelingsniveau en groepsniveau of op niveau van de overkoepelende instelling of organisatie of op niveau van een bepaalde afdeling of departement als op het niveau van het individu zelf via een zelfbewustwordingsproces in verband met het eigen leervermogen en het aanreiken van (zelf)leertechnieken;

- in het algemeen, alle activiteiten die verband houden met het ondersteunen van zowel individuen als bedrijven, ondernemingen, organisaties en instellingen via coaching, training, advies, vorming en werkzaamheden rond thema's als loopbaanontwikkeling, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling,

Op de laatste biz. van Luik iÁ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de snstrurnetiterende notaris. heftij van de perso(o)n(en)

bevoegd àe rechtspersoon ten aan: ten van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handeekentng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

alsook via de doorlichting van bedrijfsprocessen met het oog op de optimalisatie ervan en de psychologische doorlichting van individuele personeelsleden met het oog op de optimalisatie van hun inzet binnen het bedrijfsproces;

- het afnemen of laten afnemen van diverse testen voor het peilen en meten van intelligentie, vaardigheden, kennis, persoonlijkheid en van assessmentoefeningen;

- de analyse van bestaande professionele relaties, de interpretatie en de synthese van de gegevens en face-to-face evaluatie en bespreking van de resultaten;

- het verzorgen van alle trainingen en opleidingen die rechtstreeks gerelateerd zijn aan tewerkstelling, ongeacht de aard van het werk, met uitzondering evenwel van beroepsspecifieke, technische modules waarvoor een attest van beroepsbekwaamheid verplicht is.

$.9.2. Diverse zakelijke dienstverlening, zowel aan bedrijven als aan particulieren of overheden, in het

algemeen en inzonderheid het aanbieden van diverse diensten en werkzaamheden op gebied van human resources, management, administratie, coördinatie, logistiek, marketing, met inbegrip van alle administratieve en commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van de activiteiten van een communicatie-, onderzoeks-, advies- en/of trainingsbureau, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

het aanbieden van een uitgebreid pakket van human resources services (inclusief bijstand en advies op het vlak van personeelsmanagement en -beleid);

aannemingen van diensten aan derden, zowel aan bedrijven en overheden als aan zelfstandigen, in alle activiteiten en domeinen zoals onder meer maar niet uitsluitend informatica, administratieve, commerciële, financiële, sociale en juridische diensten;

ª% aile activiteiten die verband houden met de studie van menselijk gedrag, van groepen en van factoren die groepen beïnvloeden;

ª% de studie en het onderzoek van opleidings- en managementtechnieken en --methodieken, evenals het ontwikkelen, geven, organiseren en toepassen van deze technieken en methoden, onder meer door het geven van voordrachten, lessenreeksen en opleidingen aan derden;

ª% alle activiteiten die verband houden met strategisch positioneringsadvies, communicatieadvies, kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek, (reclame)campagneplanning, oplossingen bieden op gebied van communicatievraagstukken, logo, naam en huisstijl ontwikkeling, strategische positioneringsoefeningen, visie en identiteitsworkshops, begeleiden van creatieve, veranderings- en innovatieprocessen;

ª% alle activiteiten die verband houden met het organiseren en realiseren van creatieve brainstorms, focusgroepen, diepte interviews, training, teambuilding, wandelcoaching en internai branding;

ª% het verstrekken van diensten van proces-, project- en interimmanagement; een denktank zijn vanuit uiteenlopende specialisaties;

- positionerings- en communicatievraagstukken benaderen vanuit trend- en marktonderzoek en kennis van dienstverlening en het aanreiken van oplossingen op maat via de ontwikkeling van innovatieve communicatieoplossingen op het gebied van issuesmanagement, multichannel communicatie, interne implementatie en identity management;

- administratie, consultancy en managementactiviteiten in het algemeen, evenals het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

" het verlenen van adviezen, in het algemeen en in de ruimste zin, in alle juridische, sociaalrechtelijke, financiële, fiscale, handels-, bedrijfseconomische, technische, commerciële of administratieve aangelegenheden, met inbegrip van alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde verrichtingen zoals onderzoek- en studiewerkzaamheden, alle handelingen die verband houden met het produceren en/of het aanleveren van documentatie en publicatie in het kader van zulke adviesverlening, alsook alle handels- en financiële operaties behalve die welke wettelijk gereglementeerd en voorbehouden zijn aan gespecialiseerde ondernemingen die ressorteren onder een toezichtorgaan;

het verrichten van alle activiteiten die verband houden met een adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder, onder meer maar niet uitsluitend, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het behartigen van de belangen van cliënten naar, onder meer maar niet uitsluitend, publieke overheden, administratieve instellingen, ministeries, kabinetten, kamerleden, gezaghebbers, politieke mandatarissen, toezichthouders, de Europese Commissie, met inbegrip van het opstellen van 'position papers' of `white papers' en het antwoorden op consultaties, teneinde de commerciële activiteiten van een bedrijf verder te kunnen ontplooien, kosten te kunnen beheren en/of beheersen, de naleving van een duurzame competitie te kunnen verzekeren, of te kunnen anticiperen op nieuwe regelgeving of regelgevende beslissingen die een impact kunnen hebben op de uitoefening van de commerciële activiteiten van een bedrijf of op zijn kostenstructuur;

het verlenen van advies aan bedrijven en particulieren, met inbegrip van het adviseren van cliënten, het uitwerken van risicoanalyses, het opmaken en negotiëren van contracten met derden, het adviseren over nieuwe transacties of samenwerkingsverbanden al dan niet in een vennootschapsvorm, het ontwikkelen van projecten ter voorkoming of minimalisering van betwistingen en onregelmatigheden, het adviseren van cliënten met betrekking tot nieuwe wetgeving, het voorkomen en het beheer van juridische en commerciële betwistingen, en dit in eigen beheer of in samenwerking met advocaten, experts of consultants.

Op de laatste blz. van Luik B vermeien : Rectù Naam er' hoedanigheid yen de Instrumenterende notaris. h¬ t j varr de perso(oin4en}

bevpegd de rechtspersoon ten aanzien vara derden te: vericgerrv!o rdiçter

Verso Naam en handteiiens`ng

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

tiloor-

E aht$udsn

a'an het

Belgisch Staatstltad

s-

mod 11.1

3.1.3. Alle activiteiten en verrichtingen van dienstverlening, in de ruimste zin van het woord en met inbegrip van alle rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde bedrijvigheden, die verband houden met:

- het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

- het organiseren van wetenschappelijke of socio-culturele activiteiten, bijeenkomsten, debatten, discussiefora, recepties, reünies voor de met het doel van de vennootschap gerelateerde personen, waarmee worden bedoeld, enerzijds, de vennoten, de werknemers, de zelfstandige medewerkers en de bestuurders van de vennootschap en, anderzijds, de cliënten, de zakelijke partners en de strategische partners van de vennootschap;

- het uitgeven van boeken, nieuwsbrieven en andere publicaties, op papier en elektronisch, via websites en alle andere digitale kanalen;

- het bieden van een representatief platform voor een uitwisseling van informatie en standpunten en tot netwerkvorming tussen alle met het doel van de vennootschap gerelateerde personen (zoals hiervoor bedoeld);

- het organiseren, aanbieden en faciliteren van een of meerdere business centra voor vergaderingen, meetings, besprekingen, ontmoetingen tussen de met het doel van de vennootschap gerelateerde personen (zoals hiervoor bedoeld).

3.2, Hoger vermelde opsommingen zijn niet limitatief maar exemplatief bedoeld, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal haar activiteiten hoofdzakelijk uitoefenen als vertegenwoordiger van of onder de vorm van bijstandverlening aan of in nauwe samenwerking met haar leden; zij zal haar leden bijstaan en hen alle middelen, faciliteiten, informatie en personeel ter beschikking stellen die zij nodig hebben ' ter bevordering van de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap en van haar leden en van de samenwerking tussen haar leden onderling en met de vennootschap.

3.3, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten, dit evenwel steeds en voor zover van toepassing met inachtneming van en in overeenstemming met de regionale wetten en reglementeringen en de eventuele plaatselijke gebruiken die voor bepaalde activiteiten gelden indien zulke activiteiten specifiek worden " georganiseerd en uitgeoefend binnen een bepaald regio of gewest.

Zij mag alle verrichtingen stellen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, met inbegrip van de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële , eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

3.4. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelatingen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede dinsdag van de maand mei om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Met werkdag wordt bedoeld elke dag, uitgezonderd zaterdag, zondag of wettelijke feestdag, waarop de banken open zijn in het Vlaamse Gewest.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in het jaar 2015.

Om de algemene vergaderingen bij te wonen, dienen de vennoten, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf (5) dagen vórir de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Landbouwkrediet.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALTEOR", rechtspersonenregister Antwerpen 0882.610.324, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Kardinaal Mercierlei 28, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik Bvermeiden : Recto : Naam en hoetianíghe:ci van de instrurnenterende notaris, hetzij va'rr ae persoto)n(en) bevoegd de reahtsper5oon ter! aanz.ien van derden te vortegornwoordrçten

Verse Nam en hanbtF'«eniroc:

x ti

Voe-

byhouden zmn het Beiçisch Staatahisd

J L7

mod 11.1

van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze

opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op eit laeiste biz ven Luik E: vermelder, Rectt" iqaw.m raasdarngheid van de instrumenterende notaris, hetij van de oerçotDlni en)

bevoegd de recntspersepr, ten " rianz¬ en van derden te vertegenwoordigen

i,ferri,t: it!aiem en na,.dsel;enmo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WERK MET ZIN

Adresse
LANGE LEEMSTRAAT 372 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande