W & M MANAGEMENT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W & M MANAGEMENT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.926.778

Publication

19/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

H

11021J10

hI

13

R BELG

MONITEU

E\i h-r---17: .LEG D

2? -08- 2014

ELGISCH STAATSEIM

REc4.4- p .

-ANTWEME3HEL-

1 1 -09 - 2014

Ondernemingsnr : 0646.926.778

Benaming

(voluit: W8tiVI MANAGEMENT CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hondiuslaan 41, 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte: benoeming

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders heeft beslist de heer Walter Celis te benoemen tot zaakvoerder met ingang van 1 JO 2014.

Maria Huybrechts

zaakvoerder.

.......

y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/03/2014
ÿþ1,~

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~~qq ~~2 7 -02- 2014

Re

l~~7t9~WA1V~~~~A~lt~ ven

"

lvii Hi l li 1IU I ie

'14058057*

il

d

bel a,

BF

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : W&M MANAGEMENT CONSULTING (verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; 2570 DUFFEL, HONDIUSLAAN 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op twintig februari tweeduizend veertien, dat door 1) de heer CEL1S Walter Frans Margareta, en zijn echtgenote, 2) mevrouw HUYBRECHTS Maria Sylvia Adoifina, samenwonend te 2570 Duffel, Hondiuslaan 41, als volgt volstortend: comparant-oprichter sub 1) tweeënzestig euro (¬ 62,-) hetzij voor één (1) aandeel, en comparante-oprichter sub 2) zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,-) hetzij voor negenennegentig aandelen (99), een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "W&M MANAGEMENT CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 2570 Duffel, Hondiuslaan 41, De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerders verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het geven van adviezen en het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer, doch niet beperkend, op het vlak van administratie, IT, beleid en bestuur, bedrijfsvoering, management en bedrijfsorganisatie.

Het voeren van het beleid en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijvigheden, alsmede inzonderheid doch niet beperkend de uitoefening van opdrachten en functies van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

Het uitoefenen van managementactiviteiten, consultancy, adviesverlening en expertises in de meest uitgebreide zin.

Aile mogelijke onroerende handelingen in de meest uitgebreide zin m.b.t, onroerende goederen, inzonderheid doch niet beperkend, de aan- en verkoop, renovatie, bouw en verbouwing, huur en verhuring, beheer, uitbating, verkaveling, valorisatie.

Het beheer, de opbouw en de ontwikkeling van een vermogen bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Al het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren. Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

De vennootschap handelt, in binnen en buitenland, voor eigen rekening, in consignatie, in naam van derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen, inzonderheid door inbreng, fusie of inschrijving, of zich op andere wijze interesseren in allerhande bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

De vennootschap kan alle industriële, handels-, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te -aroltrekken,_beheers-,.commerciële,-.productieve,..financiële,. industriëler.werende-oLonroerende.-verrichtingen,. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

to c\tte ~~ $

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

77

die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op een stem. Indien de vennootschap slechts een vennoot telt en deze komt te overlijden, zijn de artikelen 237 en 344 van het Wetboek Vennootschap van toepassing voor wat betreft de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten,

Het boeklaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt met eenendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan, De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen; vermeld in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij geworie meerderheid van stemmen anders besluit

Wordt benoemd als zaakvoerder, comparante-oprichter sub 2), voornoemde mevrouw Huybrechts Maria De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd,

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boekiaar loopt tot en met éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarveroaderinq zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Volmacht, met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de aangestelden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE ANTWERPEN" met zetel te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 235, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de inschrijving en alle latere wijzigingen in het kruispuntenbank ondernemingen en ten aanzien van de BTW- en andere administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2015
ÿþ Mod word ta

~aC in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Oio de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~01_ 2015 N E E RG i.: LEG ~._

//~~~

i STAATSBmD

EUR BELG

2 ii -12- 20z~

'.1iT van 'sCool,i,r" :';nEL

srw ,9,1, s'rd. i-: ',-i~~LEN t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

!IIIIIIIIII!1.1~~~~~uda~ 'zó

0 4997*

Ondernemingsnr : 0546.926.778

Benaming

(voluit) : W&M Management Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hondiusiaan 41, 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 12 november 2014 bevestigt het ontslag van mevrouw Maria Huybrechts als zaakvoerder per 30 september 2014.

Walter Celfis

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2015
ÿþVoo behou

aan I

Belgi. Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

*1509 9 JI Hill

Ondernemingsnr : 0546.926.778

Benaming

(voluit) : W&M Management Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hondiuslaan 41, 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap vanaf OB juli 2015 overgebracht naar Tolhuisstraat 23 A, 2627 Schelle.

Walter Cefis

zaakvoerder

' yrlL' J 1 ~illl' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0497-010

Coordonnées
W & M MANAGEMENT CONSULTING

Adresse
TOLHUISSTRAAT 23A 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande