VRIJZINNIG ONTMOETINGSCENTRUM MECHELEN, AFGEKORT : V.O.C.-MECHELEN

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJZINNIG ONTMOETINGSCENTRUM MECHELEN, AFGEKORT : V.O.C.-MECHELEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 865.387.082

Publication

29/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





NR: ; " ' - . ..,,,( -

-'' '..' 1...)

1 7 -07- 201/i

IN e.,......1 " " " " " " " " " .

ri}?:01.1 i 1.-4.1 1.:K

ANI'T NC:.R Pr'Zriffié '0./,'CliELEN

I 111111

Ondernemingsnr : 0866.387.082

Benaming

(voluit) Vrijzinnig Ontmoetingscentrum Mechelen

(verkort) : VOC

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Guldenstraat 27, 2800 Mechelen

Onderwerp akte: Statutenwijziging

De Algemene Vergadering van de de vereniging heeft op datum van 11/06/2014, conform de statuten volgende statutenwijziging goedgekeurd, die met onmiddellijke ingang van toepassing is.

TITEL Il: Leden en Algemene Vergadering

Artikel 6:

6.1. De vereniging telt effectieve en toegetreden leden. Het Reglement van inwendige Orde bepaalt wat

effectieve en toegetreden leden zijn. Enkel de effectieve leden maken deel uit van de Algemene Vergadering.

6.2. De Algemene Vergadering is samengesteld uit ten minste 9 personen, de effectieve leden genoemd. De, effectieve leden hebben stemrecht. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, De Voorzitter duidt de secretaris aan. De leden van de Algemene Vergadering worden aangesteld, conform het Reglement van Inwendige Orde (RIO) opgesteld door de Raad van Bestuur.

6,3. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens de doelstellingen of het belang van de vereniging dit vereisen. De Algemene Vergadering wordt ten minste eenmaal per jaar bijeengeroepen, en dit voor 30/06, voor de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen werkjaar en voor het bepalen van de begrotingen van het volgende werkjaar.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de effectieve leden hierom verzoekt. een Algemene Vergadering bijeen te roepen.

6.4. Alle effectieve leden worden ten minste acht dagen vooraf, per gewoon schrijven of door middel van email, voor de Algemene Vergadering opgeroepen. De agenda wordt bij de oproepingsbrief of e-mail gevoegd. De oproeping bevat de plaats, dag en uur van de vergadering en de agenda, vastgelegd door de Raad van Bestuur.

De effectieve leden kunnen zich tijdens de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid door middel van een geschreven volmacht. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Op de Algemene Vergadering heeft ieder effectief lid een gelijk stemrecht en warden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen.

De Algemene Vergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die wordt opgegeven in de oproeping.

6.5. Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en beslissen wanneer de voorstellen tot wijziging uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

'behouden

aan het

Betgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Wanneer de- voorgestelde wijziging evenwel betrekking heeft op de doelstellingen waarvoor dé vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke wijziging aan de statuten moet binnen de maand na de beslissing door de Algemene Vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd worden. Dezelfde procedure geldt voor elke benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder.

6.6. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen. Deze vergadering kan beslissingen treffen en voorstellen tot wijzigingen van de statuten goedkeuren conform hoger geciteerde meerderheden, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden,

6.7. De Algemene Vergadering bepaalt jaarlijks het bedrag van het lidgeld. Het maximumbedrag van dit lidgeld wordt op duizend euro vastgelegd.

Elk lid is vrij uit te treden door het indienen van zijn ontslag bij de Raad van Bestuur. Een lid dat zijn bijdrage niet betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

Een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen niet terugvorderen, tenzij de statuten anders bepalen.

Gedaan te Mechelen in 3 exemplaren, op 11 juni 2014.

Linde Van Achter Josine Rombauts

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/05/2013
ÿþ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i



NEERGELEGD

0 2 MEI 2013

GRIFFIE REÇiejaANK van

E

KOOPHANDEL CHELE

Ondememingsnr : 0865.387.082

Benaming

(voluit) : Vrijzinnig Ontmoetingscentrum Mechelen

(verkort) : VOC

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Guldenstraat 27, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Aanpassing statuten en aanduiding bestuurders

De Algemene Vergadering van de vereniging heeft op datum van 1710412013, conform de statuten volgende statutenwijziging goedgekeurd, die met onmiddellijke ingang van toepassing is.

TITEL 1: Naam, zetel, doel, middelen, duur.

Artikel I

De vereniging draagt de naam 'VRIJZINNIG ONTMOETINGSCENTRUM MECHELEN", vereniging zonder winstoogmerk. De verkorte benaming luidt: "V.O.C.  MECHELEN vzw",

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Mechelen, thans Guldenstraat, 27, te 2800 Mechelen, De Raad van Bestuur is bevoegd om het adres van de zetel te wijzigen binnen de grenzen van hetzelfde gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3 :

De vereniging, die geen enkel winstoogmerk nastreeft , heeft als doel:

Initiatieven nemen voor, en bijdragen tot, het ontstaan en vormen van een Mechelse regionale vrijzinnige,

humanistische gemeenschap.

-Activiteiten organiseren of ondersteunen in het kader van de morele en algemene dienstverlening in de

Mechelse regio.

rInstaan voor de morele en vrijzinnige humanistische dienstverlening en/of ondersteuning van deze

dienstverlening, in de ruimste zin opgevat,

De Mechelse Vrijzinnige Verenigingen logistiek en organisatorisch bijstaan in hun werking, activiteiten en,

vorming aan volwassenen, jongeren en ouderen.

Exploitatie van een vrijzinnig, humanistisch ontmoetingscentrum met de hierbij passende ondersteuning van,

vrijzinnige personen en vrijzinnige verenigingen in de regio Mechelen.

yInstaan voor onder meer socio-culturele activiteiten, informatie- en voordrachtsessies, tentoonstellingen,

diavoorstellingen ten bate van de vrijzinnig humanistische gemeenschap. Deze opsomming is niet limitatief. '

Instaan voor de lokale verspreiding van het vrijzinnig humanistisch gedachtegoed en de vrijzinnig humanistische levensbeschouwing.

Het vormgeven en organiseren van vrijzinnige plechtigheden

Artikel 4 :

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

c

MOD 22

Artikel 5 :

De vereniging mag alle giften aanvaarden, zowel in de vorm van schenkingen als legaten, en alle openbare-en/of privé subsidies ontvangen.

De vereniging mag eveneens, in overeenstemming met de in artikel 3 voaropgestelde doelstellingen , een beroep doen op elke vorm van sponsoring.

De vereniging kan ook genieten van opbrengsten, van producten en van de realisatie van diensten, die binnen het bereik van de in artikel 3 geformuleerde doelstellingen vallen.

TITEL II: Algemene Vergadering

Artikel 6 :

6.1. De Algemene Vergadering is samengesteld uit ten minste 9 personen, de effectieve leden genoemd. De effectieve leden hebben stemrecht, De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur. De Voorzitter duidt de secretaris aan . De leden van de Algemene Vergadering warden aangesteld, conform het Reglement van inwendige Orde (RIO) opgesteld door de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge 6.2. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens de doelstellingen of het belang van de vereniging dit vereisen. De Algemene Vergadering wordt ten minste éénmaat per jaar bijeengeroepen, en dit voor 30106, voor de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen werkjaar en voor het bepalen van de begrotingen van het volgende werkjaar.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden hierom verzoekt, een Algemene Vergadering bijeen te roepen.

6.3. Alle leden worden ten minste acht dagen vooraf, per gewoon schrijven of door middel van e-mail, voor de Algemene Vergadering opgeroepen, De agenda wordt bij de oproepingsbrief of e-mail gevoegd. De oproeping bevat de plaats, dag en uur van de vergadering en de agenda, vastgelegd door de Raad van Bestuur.

De effectieve leden kunnen zich tijdens de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid door middel van een geschreven volmacht Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Op de Algemene Vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen.

De Algemene Vergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die wordt opgegeven in de oproeping.

6.4. Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en beslissen wanneer de voorstellen tot wijziging uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de voorgestelde wijziging evenwel betrekking heeft op de doelstellingen waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke wijziging aan de statuten moet binnen de maand na de beslissing door de Algemene Vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd worden. Dezelfde procedure geldt voor elke benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder.

6.5. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen. Deze vergadering kan beslissingen treffen en voorstellen tot wijzigingen van de statuten goedkeuren conform hoger geciteerde meerderheden, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

6.6. De Algemene Vergadering bepaalt jaarlijks het bedrag van het lidgeld. Het maximumbedrag van dit lidgeld wordt op duizend euro vastgelegd.

Elk lid is vrij uit te treden door het indienen van zijn ontslag bij de Raad van Bestuur. Een lid dat zijn bijdrage niet betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

Een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen niet terugvorderen, tenzij de statuten anders bepalen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2,2

Artikel 7

De Algemene Vergadering is bevoegd voor:

1° het bewaken van het nastreven van de doelstellingen geformuleerd in artikel 3;

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en afzetting van een lid-controleur, en het bepalen van de bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de leden-controleurs;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de uitsluiting van een lid;

8° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Voor alle andere aangelegenheden waarin de Algemene Vergadering in overeenstemming met de wet of de statuten bevoegd is, besluit ze bij gewone meerderheid van aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen.

ln geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

Artikel 8

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die de voorzitter en de secretaris ondertekenen. De notulen worden opgenomen in een bijzonder register. Zowel leden als niet-leden hebben het recht om inzage en/of een afschrift van de notulen te vragen. De notulen worden opgestuurd en/of gemaild naar de effectieve leden.

Titel 111 : Raad van Bestuur

Artikel 9

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste 3 personen, die voor een termijn van drie jaar door de Algemene Vergadering en volgens het RIO worden aangewezen en afgezet Bestuurders kunnen in hun mandaat hernieuwd worden.

Wanneer een bestuurderszetel tijdens het mandaat vacant komt, mag de Raad van Bestuur een voorlopige bestuurder aanstellen. Hij beëindigt in dit geval het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De benoeming, het ontslag en de afzetting van een bestuurder wordt binnen een maand na beslissing van de Algemene Vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 10

De Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de vereniging en heeft alle bevoegdheden die niet expliciet voorbehouden werden aan de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur treft, in uitvoering van de statuten en overeenkomstig artikel 7 -1° alle maatregelen die nodig zijn voor het voeren van een constructief en dynamisch beleid.

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide macht voor het beheer en het bestuur van de materiële en morele belangen van de vereniging en voor de verwezenlijking van haar doelstellingen.

Artikel 11

De Raad van Bestuur kiest uit de bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, en een financieel bestuurder, Zij vormen het Dagelijks Bestuur.

De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of de secretaris, en eveneens op verzoek van twee bestuurders. De vergaderingen worden gehouden op de plaats, datum en uur vermeld in de uitnodiging. De zittingen worden voorgezeten door de voorzitter, of bij gebreke hieraan door de ondervoorzitter of de oudste van de aanwezige leden, De Raad van Bestuur kan alleen beslissingen treffen indien de meerderheid van de leden aanwezig is.

Elke beslissing wordt genomen bij absolute meerderheid van stemmen. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

4 ~ ~

MOb 2,2

De beslissingen worden opgenomen in een proces-verbaal dat de voorzitter en de secretaris ondertekenen. De processen-verbaal worden opgenomen in een register dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel waar aile leden er inzage kunnen van hebben. Elk proces-verbaal wordt binnen de tien werkdagen aan de bestuurders bekend gemaakt en tijdens de eerstvolgende vergadering goedgekeurd.

De vereniging is aansprakelijk voor de fouten die kunnen worden aangerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij handelt . De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting of aansprakelijkheid aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat

De rechtsgedingen, zowel als eiser dan ais verweerder, warden in naam van de vereniging gevoerd door de voorzitter of door twee bestuurders.

De voorzitter, de ondervoorzitter en de financieel bestuurder hebben elk apart volmacht om geldig in naam van de vereniging kwijting of ontheffing te geven tegenover het bestuur van posterijen, telefoon, bank, enz. Deze volmacht behelst tevens deze van het openen, in naam van de vereniging, van één of meer bank- of postrekeningen. De financiële handtekening wordt apart toevertrouwd aan de voorzitter, ondervoorzitter, en aan de financieel bestuurder.

Alle akten, welke verplichtingen voor de vereniging bevatten, andere dan welke het dagelijks bestuur aanbelangen, warden tezamen ondertekend door de voorzitter en één bestuurder. De akten van het dagelijks bestuur worden geldig ondertekend apart door de voorzitter of de secretaris of de financieel bestuurder.

Titel IV : Rekeningen en begroting

ArtiKel 12

Het maatschappelijk jaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van het burgerlijk jaar. Bij uitzondering omvat het eerste boekjaar de periode vanaf de oprichtingsdatum tot 31 december.

De rekeningen van het voorbije boekjaar en de begroting voor het volgend boekjaar worden jaarlijks door de Raad van Bestuur aan de gewone Algemene Vergadering voorgelegd.

De Algemene Vergadering duidt twee lid-controleurs aan, al dan niet effectieve leden om de juistheid van de rekeningen van de vereniging te verifiëren en jaarlijks een verslag hierover voorde Algemene Vergadering op te stellen. De effectieve lid-controleurs worden voor een termijn van één jaar aangewezen.

De Algemene Vergadering verleent al dan niet kwijting aan de Raad van Bestuur voor de rekeningen van voorbije boekjaar en keurt de begroting voor het volgende dienstjaar al dan niet goed.

Er wordt een reservefonds samengesteld, bestaande uit het jaarlijks overschat van de rekeningen van de vereniging.

Titel V : Ontbinding en vereffening

Artikel 13

De vereniging kan tot vrijwillige ontbinding overgaan. De beslissing tot ontbinding wordt genomen door de Algemene Vergadering overeenkomstig de bepalingen die gelden voor een doelwijziging . Zij bepaalt de bestemming van het vermogen dat enkel maar kan aangewend worden voor een gelijkaardige vrijzinnig humanistische vereniging in hetzelfde gerechtelijk arrondissement en bij gebreke hiervan in dezelfde provincie.

Er worden één of meer vereffenaars aangesteld om het passief te zuiveren en het resterende actief de gekozen bestemming te geven.

Naast de vrijwillige ontbinding van de vereniging kan de ontbinding gevorderd worden door een lid, het openbaar ministerie of elke belanghebbende derde indien de vereniging niet in staat is de door haar aangegane verbintenissen na te komen of indien de vereniging haar vermogen of inkomsten van haar vermogen aanwendt voor andere doeleinden dan die waarvoor zij werd opgericht of indien de vereniging haar statuten, de wet of de openbare orde ernstig schendt.

De rechtbank kan deze ontbinding uitspreken. Er worden dan één of meer vereffenaars aangesteld met ais taak hot passief aan te zuiveren en het resterend actief een passende bestemming te geven, op de wijze door deze statuten en de Algemene Vergadering bepaald.

Titel VI : Allerlei

Artikel 14

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Luik B - Vervolg

Voor wat in onderhavige statuten niet wordt geregeld, zijn de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 waarbij aan de verenigingen zonder winstgevend doel en aan de instellingen van openbaar nut rechtspersoonlijkheid wordt verleend, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, van toepassing.

Artikel 15

De Raad van Bestuur stelt een huishoudelijk reglement op, waarin de werkingsmodaliteiten van de vereniging nader worden bepaald.

De Algemene Vergadering, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige quota inzake aanwezigheid en meerderheid heeft in haar zitting van 17 april 2013 beslist hetgeen volgt:

De vergadering gaat akkoord met volgend ontslag als voorzitter :

ARDIES Frieda, Rijmenamsesteenweg 19 te Muizen-Mechelen 49.12.26 036-06 °Mechelen

De vergadering gaat akkoord met volgend ontslag ais bestuurder :

GOUDENHOOFT Ivan, Lange Leemstraat 272 te Antwerpen 47.06.26 075-77 ° leper

MALTA Monika, Maurits Sabbestraat 30 te Mechelen 45.04.07 338-37 ° Brandenburg(D)

De vergadering gaat akkoord met volgende benoeming als bestuurder :

- BELLEMANS Wilfried, Tremelobaan 139 te Keerbergen 47.06,13 421-24 ° Wilrijk

- DRIEGHE Rita, Populierendreef 59 te Mechelen 43.09.29 024-72 ° Mechelen

- NEES Rudi, Liersesteenweg 96 te St Kat Waver 58.02.14 139- 91 ° Tongeren

- ROMBAUTS Josine, Antwerpsesteenweg 25 te Mechelen 50.01.21 286-44 ° Walem

- TRIVIER Jacques, Lindestraat 67 te St Kat Waver 53.03.06 056-16 ° Gent

- VAN ACHTER Linda, Vijf April Warande 1//bus13 te Mortsel 54.10.08 366-16 ° Antwerpen

- VAN DEN BROECK Paul, C.de Rorestraat 17 te Mechelen 45.03.20. 039-36 ° H o/d Berg

- VAN KELST Rosalinda, Hofstadeveld 47 te Hofstade (Zemst) 50.03.21 042-11 ° Mechelen

- VAN STEENWEGEN Rudi, Velkgerstraat 16 te Mechelen 48.02.04 019-10 ° Duffel

De bestuurders hebben aangesteld als

Voorzitter : VAN ACHTER Linda

Ondervoorzitter : TRIVIER Jacques

Financieel bestuurder: VAN DEN BROECK Paul

Secretaris : ROMBAUTS Josine

en als bestuurder controleurs

- LOYEZ Monique, Lindestraat 67 te St Kat Waver 48.06.19 310-73 ° St Niklaas

- POSSEMIERS François, Kerkstraat 23 te Rumst 47.04.24 221-74 ° Duffel

Allen hierboven geidentificeerd en die aanvaarden.

Gedaan te Mechelen in drie exemplaren, op 17 april 2013

Linda VAN ACHTER Josine ROMBAUTS

Voorzitter Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/09/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening,

1111111,,Iij11,11)1111j1 111

1

VI bello aai Bel Staa

N ' 5 7.:~ er-?,

3 j -08- 2011

F~O~~~i-I,-: --Gr'~iffiëf.':~:CHELEa~9

Benaming : Vrijzinnig Ontmoetingscentrum Mechelen Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Guldenstraat 27, 2800 Mechelen

Ondernemingsnr : 0865387082

Voorwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De algemene vergadering geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige quota inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van 30 juni 2011 besloten de statuten als volgt te wijzigen :

De vergadering gaat akkoord met de volgende ontslagen als bestuurder :

DE GREVE Jean-Pierre, Zwijvegemstraat 27 te Mechelen-Muizen 48 03 25 217-62 °Tegelen (NI)

MALTA Monika, Oude Schrieksebaan 79 te Bonheiden 45 04 07 338-37 °Brandenburg(D)

VAN ESSCHE Mario,Mechelbaan 732 te Putte 78.0902 207-76 °Bonheiden

De vergadering gaat akkoord met volgende benoemingen als bestuurder :

CHIELENS Klaas, Hazeldonkstraat 25 te Mechelen 76.04.21 069-52 °Gent

VAN DAMME Sidney,Schrieksesteenweg 32 te Pijpelheide 76.06.08 385-43 °Antwerpen

Tot bestuurder zijn verkozen :

ARDIES Frieda, Rijmenamsesteenweg 19 te Mechelen-Muizen DRIEGHE Rita, Populierendreef 59 te Mechelen GOUDENHOOFT Ivan, Lange Leemstraat 272 te Antwerpen ROMBAUTS Josine, Antwerpsesteenweg 25 te Mechelen TRIVIER Jacques, Lindestraat 67 te St.Kat.Waver

VAN DEN BROECK Paul, C.de Rorestraat 17 te Mechelen

en tot lid controleur :

CHIELENS Klaas, Hazeldonkstraat 25 te Mechelen LOYEZ Monique, Lindestraat 67 te St.Kat,Waver

De bestuurders hebben aangesteld als :

Voorzitter : ARDIES Frieda

Financieel bestuurder : VAN DEN BROECK Paul

Bestuurder secretaris : ROMBAUTS Josine

Allen hierboven geïdentificeerd en die aanvaarden.

Gedaan te Mechelen in drie exemplaren, op 30 juni 2011

Frieda ARDIES Voorzitter

49 12 26 036-06 °Mechelen 43.09.29 024-72 °Mechelen

47 06 26 075-77 leper

50 01 21 286-44 °Walem

53 03 06 056-16 °Gent

45 03 20 039-36 °Helst o/d Berg

76.04.21 069-52 'Gent

48 06 19 310-73 °St. Niklaas

Josine ROMBAUTS Bestuurder Secretaris

Coordonnées
VRIJZINNIG ONTMOETINGSCENTRUM MECHELEN, AFGE…

Adresse
GULDENSTRAAT 27 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande