VOLMAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOLMAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.941.824

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 18.10.2013, NGL 28.12.2013 13701-0237-011
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 17.10.2014, NGL 28.12.2014 14709-0299-011
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 19.10.2012, NGL 28.12.2012 12681-0519-009
29/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD .

18 -01- 2011

GRIFFIgeLITCHTBANK van KOOPHANDEL te MEC IELEN

Ondernemingsnr : 4%11 slat

41g '2-

Benaming

(voluit) : Volmad

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 62

Onderwerp akte : oprichting

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 14 juli 2011, voor registratie neergelegd, werd de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Volmad", met zetel te 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 62, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

De heer VOLKAERTS Kristiaan, geboren te Bonheiden op 26 februari 1970, echtgenoot van mevrouw LIBOTTON Charis Marise Francis, wonende te 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 62.

Het kapitaal bedraagt 18.600¬ , vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop hij intekent als volgt:

- door voornoemde heer VOLKAERTS Kristiaan, houder van 186 aandelen

Dat het kapitaal volledig geplaatst is. Deze fondsen werden gedeponeerd bij DEXIA Bank door storting of overschrijving op de speciale rekening nummer 068-8932318-03.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van management, financieel beheer, informaticatechnologie in de ruimste zin, alsmede het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op dit domein;

- het organiseren, begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen, met betrekking tot bedrijfsorganisatorische aangelegenheden, met inbegrip van de personeelszaken en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding ervan;

- het organiseren van seminaries en bijeenkomsten in het kader van voorschreven activiteiten alsmede heti ter beschikking stellen van aire bijhorende uitrusting en faciliteiten.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen, welke dienstbaar of nuttig kunnen zijn voor het maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar patrimonium.

Teneinde deze activiteiten uit te oefenen, is het haar toegestaan leningen aan te gaan en gebruiksrechten te : verkrijgen.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel en welke van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan ondermeer elke samen-werkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haar doel.

De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anderszins, belangen hebben of nemen in iedere bestaande of op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of verwant is met het hare of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals het hierboven omschreven wordt.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet: vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die. belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de, rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

De Heer VOLKAERTS Kristiaan, geboren te Bonheiden op 26 februari 1970, echtgenoot van mevrouw LIBOTTON Charis Marise Francis, wonende te 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 62.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de kaatste blz. van Luik ,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 1111,44"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

J' ~

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóér de ondertekening van de oprichtingsakte.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand oktober om twintig uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergaderIng wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproeping medegedeeld.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Het boekjaar begint op één juni en eindigt op éénendertig mei van het daarop-volgend jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 mei 2012.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

Getekend Danny Geerinckx, notaris te Aarschot

! Y

" Voor+ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.05.2016, GGK 21.10.2016, NGL 29.11.2016 16686-0253-013

Coordonnées
VOLMAD

Adresse
RIJMENAMSEWEG 62 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande