VOLKERWESSELS TELECOM TECHNICAL SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VOLKERWESSELS TELECOM TECHNICAL SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.956.040

Publication

27/09/2012
ÿþmod 11.1

11111111111111111

*12160950*

Ondernemingsnr : 0453.956.040

Benaming (voluit) : VOLKER WESSELS TECHNICAL SERVICES (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze venootschap

Zetel : Industrieweg 7

2850 Boom

Onderwerp akte :ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING  TOEBEDELING  SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op drie

september tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op elf september tweeduizend en twaalf, drie bladen, geen verzendingen, boek 585, blad 67, vak 03, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de ontvanger Mevrouw Vertongen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

o

i 1,: Lezing en onderzoek van het Verslag van de raad van bestuur  Verslag van de bedrijfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt op veertien augustus tweeduizend en twaalf, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van

i; vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de dato tien juli tweeduizend en twaalf werd gevoegd.

Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door KPMG bedrijfsrevisoren, commissaris, voormeld, de dato zestien augustus tweeduizend en twaalf een verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato tien juli tweeduizend en twaalf.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk: "Besluit: in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Volker Wessels Telecom Technical Services NV, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van actief en passief opgesteld, afgesloten op 10 juli 2012, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 0 EUR en een netto actief van 0 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap Volker Wessels Telecom Technical Services NV volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar."

i2,: - gelet op het voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene

i vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars dienen te worden beschouwd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

lrteorgtïhet f , w ~

~L`r? ~~~ t~{#Ë{~tàatii

tophrlado1 M AO/hrp% op

Griffie T1.8 SEP, 2012

mod 11.1

3.: ontslag te verlenen aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder zijnde:

-De naamloze vennootschap VOLKER WESSELS TELECOM ANTWERP BUILDING

CONSULTANTS, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter Colman, voornoemd,

-De naamloze vennootschap "VOLKER WESSELS TELECOM BELGIUM", alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Andries Meijer, wonende te 6821 JP Arnhem (Nederland), Dalweg 70,

-de heer Peter Colman, voornoemd, gedelegeerd bestuurder

Hen wordt bovendien kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid.

4.: Gelet op het feit dat er geen passiva meer zijn zoals blijkt uit voormelde staat van activa en passiva de dato tien juli tweeduizend en twaalf, stelt de voorzitter vast dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

5.: dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle passiva werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens tien jaar bewaard blijven door de

naamloze vennootschap Volker Wessels Telecom Belgium.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde aandeelhouders, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen: expeditie akte ontbinding.

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V bah aa Bel Stal u V







*12136348*



iteeuçeizgd ter griffie van de Rerhtbe van A'oophandel te Antwerpen, op 2,4 JuLi 2012

Griffie

Ondernemingsnr: 0453.956.040

Benaming (voluit) : VOLKER WESSELS TELECOM TECHNICAL SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : Industrieweg 7

2850 Boom

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op negen juli

ff tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op elf juli tweeduizend en twaalf, drie bladen, geen verzending, boek 585, blad 38, vak 12, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de e.a. inspecteur

Il Vertongen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

iI 1.: het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderd vijfennegentigduizend vierhonderd zestig euro achtenzestig cent zodat het kapitaal van tweeënzestigduizend achthonderd zesenzeventig euro drieëntwintig cent wordt verhoogd tot zeshonderd achtenvijftigduizend driehonderd zesendertig euro eenennegentig cent, zonder de creatie van nieuwe aandelen en verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingetekend door inbreng in speciën door de naamloze vennootschap Volker Wessels Telecom Belgium, voornoemd, voor het volledige bedrag, zijnde vijfhonderd vijfennegentigduizend vierhonderd zestig euro achtenzestig cent, bedrag heden volledig volstort.

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis onder nummer BE08 0016 7457 0513.

Het bewijs van deponering die in het dossier van de werkende notaris bewaard zal blijven, werd door voormelde bankinstelling afgeleverd op vijf juli tweeduizend en twaalf.

De naamloze vennootschap Volker Wessels Telecom Antwerp Building Consultants verklaart hierbij uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van hun

voorkeurrecht om op deze kapitaalverhoging in te tekenen.

2.: de huidige bestuurder, de naamloze vennootschap Volker Wessels Telecom Antwerp Building Construction te herbenoemen als bestuurder van deze vennootschap.

il 3.: de naamloze vennootschap Volker Wessels Telecom Antwerp Building Construction dat de bestuurder-rechtspersoon bij de uitoefening van haar functie wordt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, zijnde heer Peter Colman, voornoemd.

4.: het artikel 5 aan te passen aan de genomen beslissingen. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 23.07.2012 12338-0528-028
02/04/2012
ÿþ Matl Word 11.1

Tt !; In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

h

111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111 'fl II' I I' I I I 11111 1'I 1111

*12066635*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

:Leeerekei rb RschtbÉe! van KOopirtmiti khie'rpeAi op

1 9 MAART 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0453956040

Benaming

(voluit) : VolkerWessels Telecom Technical Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrieweg 7 - 2850 Boom - België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

Extract uit de Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 20 december 2011 in de maatschappelijke zetel.

Conform het voorstel van de Raad van Bestuur, verleent de Buitengewone Algemene Vergadering haar akkoord aan de (her)benoeming van de burgerlijke cooperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (1500001), met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, B-1130 Brussel, als commissaris voor een termijn van drie jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 31 december 2013 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Mike Boonen (IBR A02070), aan ais vaste vertegenwoordiger.

Voor echt verkla

Volker Wessels Bestuurder vertegenwoordi Voorzitter Raa

ecom Belgium NV

door haar

van Bestuur

MEIJER, Andries

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 23.08.2011 11434-0291-029
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.07.2010, NGL 30.08.2010 10530-0495-029
20/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.10.2009, NGL 09.11.2009 09852-0199-032
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 28.08.2008 08710-0005-036
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 31.08.2007 07707-0095-026
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 21.12.2006 06928-4191-011
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.08.2006, NGL 30.08.2006 06733-0336-024
07/07/2005 : TG077192
22/06/2004 : TG077192
10/06/2004 : TG077192
22/08/2003 : TG077192
18/08/2003 : TG077192
27/09/2002 : TG077192
25/12/2001 : TG077192
27/10/2000 : TG077192
21/09/2000 : TG077192
29/03/2000 : TG077192

Coordonnées
VOLKERWESSELS TELECOM TECHNICAL SERVICES

Adresse
INDUSTRIEWEG 7 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande