VGS-PELLETS

Société en commandite simple


Dénomination : VGS-PELLETS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.339.427

Publication

12/07/2013
ÿþnr)- Mod Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbh



GRiFFi~ RE~CHi'pN~ ~N

0 3 Mil 2013

KOOPHG4I~FE_ TURNHOUT

rt re De griffier

Ondernemingsnr : 0536. 339

Benaming

(voluit) : VOS-Pellets

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Turnhoutsebaan 134, 2470 Relie

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een oprichtingsakte de dato 1 JULI 2013, behoorlijk geregistreerd, dat

de hiernagenoemden een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht als volgt :

Beherend vennoot - zaakvoerder : Mevrouw STESSENS Sabine, geboren te Turnhout op 05 Juli 1971,

wonende te 2470 Relie, Turnhoutsebaan 134.

Stille vennoot : De heer VAN CORP Freddy, geboren te Turnhout op 04 januari 1968, wonende te

2470 Relie, Turnhoutsebaan 134.

Kapitaal : Ter gelegenheid van de oprichting van deze-vennootschap doet de beherende vennoot een

inbreng van duizend euro (1.000 euro) en de stille vennoot van duizend euro (1.000 euro).

Rechtsvorm en benaming. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een

gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt: VGS-Pellets.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2470 RETIE, Turnhoutsebaan 134.

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur

Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening :

" Kopen, verkopen, opslag, vervoer, verwerken en productie van houtpellets, pellets, houtkrullen, zaagsel, houtafval, houtvezels, turfmolm, stro, gras, en aile soorten strooisels en aanverwante stoffen en afgewerkte producten hiervan, alsook van alle hierbij behorende aocesoires, werktuigen en machines van ontsmettingsstoffen en dergelijke in de meest uitgebreide zin.

" import en export, alsook groot- en kleinhandel van pellets, houtkrullen en zaagsel, houtafval, houvezels,

brandhout, stro, gras en alle aanverwanten.

-1-landel en/of verhuur van toestellen die met voornoemde zaken in verband staan.

" Bedrijven en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, steun te verlenen in het bereiken van hun doelstellingen door middel van bedrijfsadvies en management consulting. Onder deze diensten wordt ondermeer het beheren, begeleiden, coordineren, adviseren, opleiden en organiseren van de administratie, het management, de personeels-, informatica- en/of marketingafdeling verstaan ais mede het verlenen van diensten inzake personeels-, administratieve, juridische, commerciële, technische en financiële aangelegenheden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel zelf als door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, met inbegrip van de vertegenwoordiging, en dit zowel in België als in het buitenland, op elke wijze die zij het best geschikt zal achten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

1111t131,1.111811,111.)11J1111111

Bijlagen bij fiët1èYgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen,

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van

de vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Bestuur : De vennootschap zal bestuurd worden door de hoofdelijk aansprakelijke venno(o)t(en) die ieder, als de zaakvoerder(s) de maatschappelijke handtekening hebben.

Boekjaar - Jaarrekening - Algemene Vergadering - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 januari tot en niet 31 december. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om 20 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist warden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen,

Ontbinding -Vereffening : De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Slot- en overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2013 en eindigt op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehoudenwordèn'oplaatste woensdag van de maand juni van het jaar 2015.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BoFiAd Burgèrlijke Vennootschap onder de vorm van een Bvba, met zetel te 2470 Retie, Kronkelstraat 2-1A, de zaakvoerder Van Heurck Patrick, aldaar, en zijn aangestelden,

volmacht te verlenen om voor en in-naam van de vennootschap:

-bij de rechtbank van koophandel,. de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en het Ondememingsloket aile nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

-de formaliteiten te vervuilen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W: nummer; de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

t Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van fnuik r3 vermelden : ,Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VGS-PELLETS

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 134 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande