VERSCHAEVE-BEHEER

Divers


Dénomination : VERSCHAEVE-BEHEER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 443.969.592

Publication

09/04/2014
ÿþmod 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Nlr+,res81~~;+ ffir 1r19 ore t",'8c{atbank

op

7 8 m1?T 7014

Griffie

11111111.111118111111

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET HANDELSVORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Ten Boslaan 5

2980 Zoersel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: OMZETTING KAPITAAL IN EURO - BEVESTIGING BESLISSINGEN ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING  ACTUALISAT1E STATUTEN & VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

uit hot proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 2610312014, gehouden voor notaris; Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

?! 11 EERSTE BESLISSING

i; De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro, zodat het voortaan één en veertigduizend zeshonderd euro (41.600,0¬ ) bedraagt.

21 TWEEDE BESLISSING

De vergadering bevestigt hierbij uitdrukkelijk de nagemelde beslissingen 1. en 2. van de buitengewone; algemene vergadering de dato vijftien december tweeduizend en tien, weliswaar niet bekendgemaakt in het!: staatsblad. "1. De vergadering besluit over te gaan tot inkoop van dertig (30) aandelen, mits de prijs van zes duizend twee,' honderd drieënvijftig euro en achtenzeventig eurocent (6.253,78) per aandeel hetzij in totaal honderd;, zevenentachtig duizend zeshonderd dertien euro en veertig eurocent (187.613,40). Aan al de aandeelhouders wordt in gelijke mate de mogelijkheid geboden om hun aandelen te verkopen aan deal vennootschap. Na rondvraag verklaart enkel de heer Willem Verschaeve te willen overgaan op het aanbod. Dei: andere aandeelhouder ziet af van de mogelijkheid tot verkoop, zodat de inkoop kan uitgeoefend worden voor de!

aandelen daartoe aangeboden. 1,

De beslissing tot inkoop van dertig (30) aandelen wordt met eenparigheid van stemmen beslist waarna deze onmiddellijk worden vernietigd. Naar aanleiding van deze inkoop wordt tevens beslist tot een evenredigei; lj kapitaalvermindering. 2. De vergadering beslist eenparig het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zevenendertig duizend!: achthonderd eenentachtig euro en zestig eurocent door incorporatie van een schuldvordering.

Op deze kapitaalverhoging wordt in gelijke delen door de twee vennoten ingeschreven daar de schuldvordering

in onverdeeldheid aangehouden wordt. Geen nieuwe deelbewijzen worden uitgegeven. t!

De vergadering verklaart en erkent dat de kapitaalverhoging gerealiseerd is en dat het kapitaal eenenveertigij

duizend zeshonderd euro bedraagt." li

31 DERDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zevenenzestigduizend vijfhonderd negentig euroii (67,590,00¬ ) om het te brengen van één en veertigduizend zeshonderd euro (41.600,00¬ ) op honderd en:: :: negenduizend honderd negentig euro (109.190,00¬ ), door inbreng in natura zoals hierna verder omschreven.

l; Inbreng

il De meer VERSCHAEVE Willem, geboren te Antwerpen-Berchem op zeventien novemberli negentienhonderd zestig, echtgenoot van mevrouw Dominique van Opstal, wonende te 29801;

i Zoerael, Ten Boslaan 5 (RR 601117 459-77), tekent in tot beloop van vijfenveertigduizend zestig euro;! (45,060,00¬ ) door inbreng van zijn vordering in rekening courant voortkomend van voormelde tussentijdse:

ii dividenduitkering, in toepassing van artikel 537 WIB 92.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0443.969.592

Benaming (voluit) : VERSCHAEVE-BEHEER

;i tl

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Mevrouw VAN OPSTAL Dominique Marie Jeanne Auaust, geboren te Turnhout op twintig februari negentienhonderd tweeënzestig, echtgenote van de heer Willem Verschaeve, wonende te 2390 Malle, Begonialaan 2 A (RR 620220 206-25), tekent in tot beloop van tweeëntwintigduizend vijfhonderd dertig euro (22.530,00¬ ) door inbreng van haar vordering in rekening courant voortkomend van voormelde tussentijdse dividenduitkering, in toepassing van artikel 537 WIB 92.

De inbrengers verklaren ieder dat de door hen ingebrachte vordering zeker, vaststaand en opeisbaar is, Voormelde inschrijving op de kapitaalverhoging vindt plaats in verhouding tot de bestaande deelgerechtigdheden van de vennoten in het vermogen van de vennootschap.

De vergadering stelt dientengevolge vast dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk werd ingeschreven.

Aldus zijn de betaalbaar gestelde netto bedragen van voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen ais voorgeschreven door artikel 537 WIB 1992,

41 VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe vennootschapsterminologie, tevens worden de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen hernummerd waarna de vergadering de nieuwe tekst van de statuten goedkeurt, artikel per artikel.

51 VIJFDE BESLISSING

Aan de beherende vennoot worden alle machten verleend om tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen over te gaan.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen. Als bijzondere mandataris wordt aangesteld: mevrouw Barbara ZAGERS, wonende te Stabroek, Lepelstraat 47, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de wijziging van inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten, in de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of het rechtspersonenregister.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht een volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2013 : ANT000707
01/06/1991 : ANT707

Coordonnées
VERSCHAEVE-BEHEER

Adresse
TEN BOSLAAN 5 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande