VERDI INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERDI INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.624.307

Publication

08/07/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 7 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsar : 0836.624.307

Benaming

(voluit) : Verdi International

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Smoutpot 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 25 juni 2013, nog niet geregistreerd, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERDI INTERNATIONAL volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het lopende boekjaar, dat een aanvang nam op 1 juli 2012 te verlengen tot en met 31; december 2013. De nieuwe boekjaren zullen lopen van

1 januari tot en met 31 december van het daarop volgend jaar. Hieropvolgend wordt artikel achttien (18) van de statuten aangepast en gewijzigd .

Deze beslissing en artikelwijziging wordt goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Tweede beslissing

De vergadering besluit dat de jaarvergadering voortaan gehouden zal worden op de derde zaterdag van de

maand juni om veertien uur dertig minuten (14.30 uur).

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel zestien (16) van de statuten aangepast als volgt:

"De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni

om veertien uur dertig minuten op de zetel van vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging°

bepaald."

Deze beslissing en artikelwijziging wordt goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Derde beslissing

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende zint

-De productie van hemieuwbare energie.

Hieropvolgend wordt artikel twee (2) der statuten aangepast,

Deze beslissing en artikelwijziging wordt goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen,

Vierde beslissing

De vergadering beslist volgend artikel in te lassen:

ARTIKEL ZES-b: AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving.

Onder de vennoten bestaat er geen hoofdelijkheid, noch onverdeeldheid.

Deze beslissing en artikelwijziging wordt goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist de tekst van artikel acht (8) te schrappen en volgende tekst volledig in te lassen in;

artikel acht (8):

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun

a.Uittreding of de overdracht van hun aandelen

b. uitsluiting

c. overlijden

d.blijvende werkonbekwaamheid, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

be

a

B sts

111,1 974*

I

ui

.l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

e.ontbinding gepaard gaand met vereffening

De vennoten zullen ter uitvoering van de statutaire bepalingen een overeenkomst sluiten mbt de regels die het einde van hun lidmaatschap/hun hoedanigheid van vennoot regelen, alsmede de wijze waarop de aandelen bij einde lidmaatschap of hoedanigheid van venncot worden gewaardeerd.

Uitsluitend de bestaande vennoten hebben een recht van voorkoop op de aandelen van een uittredende vennoot; dit recht van voorkoop geldt niet alleen bij vrijwillige uittreding of overdracht van aandelen maar in aile gevallen waarin een einde komt aan het lidmaatschap van een vennoot.

De instemming der andere vennoten is in tegenstelling tot het bepaalde in artikel 249 Vennootschappenwet ook vereist ingeval van overdracht aan een andere vennoot, de echtgenoct van de overdrager of van de erflater of de bloedverwanten van een vennoot in rechte opgaande of nederdalende lijn.

Iedere vennoot kan om zwaarwichtige redenen uitgesloten worden, De Algemene Vergadering is bevoegd voor de uitsluiting van vennoten.

De vrijwillig uittredende, uitgesloten, onbekwaamverklaarde of overleden  in dat geval zijn erfgenamen - vennoot heeft recht op de tegenwaarde van zijn aandelen, volgens de bepalingen terzake van de statuten, de aandeelhoudersovereenkomsten en de wet. De regelmatig goedgekeurde balansen van de boekjaren voorafgaand aan de uittreding/ uitsluiting/overlijden tot en met het boekjaar van uittreding/uitsluiting/overlijden zelf zijn bindend voor de betrokken partijen, behoudens in geval van bedrog of bedrieglijk opzet, De vrijwillig uittredende, uitgesloten, onbekwaamverklaarde of overleden vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander recht laten gelden, behoudens andersluidende bepaling in de statuten of de aandeelhoudersovereenkomsten terzake.

In geval van overlijden, blijvende werkonbekwaamheid, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot hebben de erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op de uitkering van de tegenwaarde van zijn aandelen zoals bepaald in deze statuten en de aandeelhcudersovereenkomsten tussen de vennoten die uitvoering geven aan de statutaire bepalingen terzake. Ook voor hen zijn de regelmatig goedgekeurde balansen van de boekjaren voorafgaand aan de uittreding of uitsluiting tot en met de balans van het boekjaar van uittreding/uitsluiting/overlijden bindend, behoudens in geval van bedrog of bedrieglijk opzet.

De betaling zal plaatsvinden volgens de modaliteiten die tussen de vennoten zullen overeengekomen worden..

Deze beslissing en artikelwijziging wordt goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Zesde beslissing

De vergadering beslist de tekst van artikel acht (8) te schrappen en volgende tekst volledig in te lassen in artikel veertien (14):

De venncotschap wordt bestuurd door het College van Zaakvoerders.

Dit College komt bijeen na oproeping door één der zaakvoerder evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dit vergt. Het moet ook worden samengeroepen wanneer een venncot houdende minimaal 1/3 van de aandelen daarom verzoekt.

Het College vergadert minstens viermaal per jaar.

Het komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering. Het College van Zaakvoerders kan alleen geldig beraadslagen als beide zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Alle beslissingen worden genomen bij consensus behoudens de uitzonderingen voorzien in deze statuten.

Een zaakvoerder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een

andere vennoot opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen,

De volmachten moeten uiterlijk vier werkdagen voor de bijeenkomst van het College worden bekendgemaakt. De beraadslagingen en stemmingen van het College worden genoteerd en getekend door de zaakvoerders. De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de zaakvoerders.

Het College van Zaakvoerders bezit buiten de bevoegdheden toegekend uit hoofde van deze statuten de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag verder onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verweerder voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een soheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap in te roepen.

Het College mag vcor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan de vennoten en/of derden. De Algemene Vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet bezoldigd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de cpdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

r*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-t behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor deebenoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geldden -dezelfde-regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het College van Zaakvoerders.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zal de zaakvoerder steeds zijn handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke hij handelt en voor welke vennootschap hij optreedt, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat wordt ondertekend.

Deze beslissing en artikelwijziging wordt goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Zevende beslissing

a) De vergadering herbenoemt de heer VEREECKEN Dirk Alfons Josefine, geboren te Beveren Waas op

zes januari negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.01.06-385.18, echtgenoot van mevrouw

Meersman Veerle Gabriëlla Gerardine, wonende te 2070 Zwijndrecht, Smoutpot 51.

met ingang vanaf heden, tot niet-statutair onbezoldigd zaakvoerder met ingang vanaf heden, van de

vennootschap.

Dit mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Deze beslissing wordt goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

a) De vergadering benoemt de heer Laeremans René Gustaaf, geboren te Herselt op vijfentwintig maart negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer: 59.03.25-335.78, echtgenoot van mevrouw Vermeulen Godelieve, wonende te 2230 Herselt, Oude Baan 14, met ingang vanaf heden, tot niet-statutair onbezoldigd , zaakvoerder met ingang vanaf heden, van de vennootschap.

Oit mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Deze beslissing wordt goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Achtste beslissing

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten goed te keuren, waardoor alle voormelde

beslissingen opgenomen worden in de nieuwe statuten.

Met de gecoordineerde statuten alhier aangehecht.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van de akte overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van

registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel

Voor uittreksel

notaris André Depuydt

gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de akte

- gecodrdineerde statuten

Op de laaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.01.2013, NGL 07.02.2013 13030-0153-010
09/02/2015
ÿþmod 11.1

-4,7:_uHI3In debijlegen1;iihet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*15021258*

Rechtbank Va n koophandel

Antwerpen

28 JAN. 2015

afrieSilffigverpen

Ondernemingsnr : 0836.624.307

Benaming (voie : Verdi International

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smoutpot 51

2070 Zwijndrecht

Onderwerp akte :Zetelverptaatsing

Het blijkt uit de notulen van Algemene Vergadering gehouden op 21 januari 2015 dat de zetel wordt verplaatst:. van Smoutpot 51 te 2070 Zwijdrecht naar Smoutpot 32 te 2070 Zwijndrecht.

Zaakvoerder

Vereecken Dirk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2011
ÿþmad 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIItl~NIII~lp087Nl0l013*~lll IlI

11

.4vai gr3teyar ter ¬ f'EFtaie dei de gBth1balik f ë 7 G.{c'üji4=t!i ér? l!9fe?è'!Ys+'~j í:p .

Griffie 3 0 mu 2011

Vol behot aan Belg Staat:

Ondernemingsnr : Benaming : Verdi International

(voluit)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smoutpot 51

2070 Zwijndrecht

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op! zevenentwintig mei tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden op het, registratiekantoor te Beveren-Waas,

BLIJKT DAT:

1. Vennoot:

De heer VEREECKEN Dirk Alfons Josefine, geboren te Beveren-Waas op zes januari,

negentienhonderd negenenzestig (rijksregister nummer 69.01.06-385.18j echtgenoot; van mevrouw MEERSMAN Veerle Gabriëlla Gerardine, wonende te 2070 Zwijndrecht»

Smoutpot 51.

Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

i; met de naam "VERDI INTERNATIONAL";

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Smoutpot 51;

fi 4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf;

zevenentwintig mei tweeduizend en elf;

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden,!

zowel in België als in het buitenland:

- Aan- en verkoop, import en export, nationale en internationale handel van voeding en dranken,.

grondstoffen en landbouwproducten.

- Handelsactiviteiten en trading in allerhande goederen en diensten.

- Activiteiten van makelaars, commissionairs en handelsagenten.

- Het vervoer van goederen langs de weg; het organiseren van logistieke processen ins

opdracht van derden; het aanbieden van opslag en stockage van goederen; het; verpakken en verzenden van goederen; dienstverlening m.b.t. beheer van voorraden en opslagplaatsen.

- Activiteiten en werkzaamheden in de logistieke sector.

- Het nemen van participaties in ander vennootschappen of ondernemingen door: middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verfenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek; van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij! door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen,; ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; het beleggen; het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een jsemi)publiekrechterl jk statuut;

- Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

- Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting: technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

- Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exploiteren van aile intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

- De vennootschap kan zelfs ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en deze diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Het waarnemen van bestuur in vennootschappen. De vennootschap kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



- Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen ais buitenlandse handel.

- Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

- De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

in het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wjzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2400) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/tweeduizend vierhonderdste (1/2.400SCe) van het kapitaal.

7. Samenstelling - inbreng:

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari

De heer VEREECKEN Dirk, voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), waarvoor hem TWEEDUIZEND VIERHONDERD (2.400) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E 12.400,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E 12.400,00) en is elk aandeel volstort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer 737-0334942-44.

Het bewijs van deponering, werd door de bank afgeleverd op zevenentwintig mei tweeduizend en elf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde deren van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutair zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt eenparig benoemd door de oprichter, de heer VEREECKEN Dirk, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

IO. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan Accountantskantoor Bekaert NV, Meersbloem-Leupegem 50, 9700 Oudenaarde, of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, Directe Belastingen, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

I i . Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni daarna. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf.

12. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND DECEMBER OM DERTIEN UUR DERTIG op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en twaalf.

13. Er werd geen commissaris benoemd.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 15.12.2015 15691-0291-010
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 15.12.2015 15691-0292-010

Coordonnées
VERDI INTERNATIONAL

Adresse
SMOUTPOT 32 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande