VERBEEK EN ZONEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERBEEK EN ZONEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.948.378

Publication

18/06/2014
ÿþ Mod Word III

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

de

11111111J1M1111.11j11111

Naerge e

Uteir-ITBAgg. 00PriANDIEL

Oe 6 jutil Mit

Aers.vEiteeu afdeling T.131011101.1T

terfeier

--

Ondernemingsnr 0425.948.378

Benaming

(voluit) Verbeek en Zonen

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Boskant 16, 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming van bestuurders en gedelegeerd béstuurders - benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur

- Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 27 mei 2014:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurders van de Vennootschap met Ingang vanaf heden:

(i) Geert Verbeek; en

(11) Frank Verbeek

2. De algemene vergadering besluit om met ingang vanaf heden tot bestuurders van de Vennootschap te benoemen:

(i) de Heer Geert VERBEEK, wonende te 2260 Westerlo, Oevelse Dreef 16;

(ii) de naamloze vennootschap "VERBEEK BENELUX", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Boskant 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondememingsnummer 0651.997.406, vast vertegenwoordigd door de Heer do Breesch, wonende te 2600 Antwerpen, Terlinckstraat'

14;

(iii) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN VANSPRINGEL CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Dokter-Van de Perrestraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondememingsnummer 0819.404.332, vast vertegenwoordigd door de Heer Koen Vanspringel, wonende te 2440 Geel, Dokter-Van de Perrestraat 31; en

(1v) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RHUB1KON", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Soenenspark 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met als ondernemingsnummer 0835.268,486, vast vertegenwoordigd door de Heer Koen Verheist, wonende te 9051: Gent, Soenenspark 27.

Het mandaat van deze bestuurders zal eindigen op 27 mei 2020.

3.13e algemene vergadering verleent volmacht aan meester Luc Wynant en meester Maarten Poulussen, advocaten, beide met kantoor gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 221, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige bekendmakings- en andere formaliteiten aangaande de voorgaande besluiten te vervullen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.cl, 27 mei 2014:

1. De Raad van Bestuur neemt kennis van het vrijwillige ontslag van Frank Verbeek en Geert Verbeek ais

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en)_ .

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

gedelegeerd bestuurders gelaSt niet het dagelijks bestuur van de Vennootschap niet ingang vanaf heden.

2. De Raad van Bestuur besluit na beraadalaging met eenparigheld van stemmen om te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur met ingang vanaf heden, de naamloze vennootschap 'VERBEEK BENELUX", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlô, Boskant 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister ie Turnhout met als ondernemingsnummer 0551 .97,405, vast vertegenwoordigd door de Heer Jo Breesch, wonende te 2600 Antwerpen, Terlinckstraat 14.

" Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

3. De Raad van Bestuur besluit na beraadslaging met eenparigheid van stemmen om de volgende bestuurders met ingang vanaf heden te benoemen tot gedelegeerd bestuurders Van de Vennootschap voor een onbepaalde duur:

(i) de Heer Geert VERBEEK, wonende te 2260 Westerlo, Oevelse Dreef 15;

(ii) de naamloze vennootschap "VERBEEK BENELUX", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Boskant 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondememingsnummer 0551.997.405, vast vertegenwoordigd door de Heer Jo Breesch, wonende te 2600 Antwerpen, Terlinckstraat 14; en

(Ili) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN VANSPRINGEL CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Dokter-Van de Perrestraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondememingshummer 0819.404.332, vast vertegenwoordigd door de Heer Koen Vanspringel, wonende te 2440 Geel, Dokter-Van de Perrestraat 31.

4. De Raad van Bestuur verleent volmacht aan meester Luc Wynant en meester Maarten Poulussen, advocaten, beide met kantoor gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 221, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige bekendmakings- en andere formaliteiten aangaande de voorgaande besluiten te vervuilen.

Maarten Poulussen

Van Olmen & Wynant

Lasthebber

. . . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2014 : TU052560
30/09/2014
ÿþ mod 11.1

1.7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142772 na neerlegging ter griffie van de akte



Xieergelegd ter griffie van cie

RECHTBANK VAX KOOPHANDEL

19 SEP. 201k

ANTWERP1)A) .3.,e.O.au Rê; TURNHOUT eef.er

II

bah

Be Stai

*14177979*

Onriernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel:

0425.948.378

VERBEEK eiZONEN

naamloze vennootschap

Boskant 16

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres) 2260 Westerlo

Onderwerp(en) akte: EUROCONVERSIE STOCKSPLIT - WIJZIGING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vekir registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Erik Celis, notaris te Antwerpen, op 3 september 2014, blijkt het volgende:

1. "N.V." werd geschrapt in de benaming.

2. Het kapitaal werd uitgedrukt in euro en vastgesteld op vierenzeventigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (¬ 74.368,06) en de vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat dit volledig volgestort is.

3. De vergadering besliste om een stocksplit van de bestaande aandelen door te voeren waarbij de bestaande driehonderd (300) aandelen werden gesplitst in drieduizend (3.000) nieuwe aandelen in een verhouding van een (1) bestaand aandeel tegen tien (10) nieuwe aandelen.

4. De statutaire aard van de aandelen werd gewijzigd en omgezet in die van aandelen op naam of gedematerialiseerd en de aandelen kunnen en zullen voortaan steeds en enkel nog op naam en gedematerialiseerd luiden

5. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen veRfe de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen vôôr de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen."

6. Aan de raad van bestuur werd machtiging gegeven om, op het resultaat van het boekjaar, interimdividenden uit te keren overeenkomstig de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

7. De regeling inzake de verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 25: verdelinq liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

8. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden

op de laatste donderdag van de maand april om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Dit voor de eerste mea{ In 2015 na afsluiten van het lopende boekjaar.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

9. Een nieuwe tekst van de statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de

statuten zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oei(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

aan het Belgisch Staatsblad

29/10/2013 : TU052560
14/10/2013 : TU052560
03/10/2012 : TU052560
28/09/2011 : TU052560
30/09/2009 : TU052560
07/11/2008 : TU052560
21/11/2007 : TU052560
29/10/2007 : TU052560
31/08/2006 : TU052560
01/08/2005 : TU052560
08/11/2004 : TU052560
29/07/2003 : TU052560
08/06/2001 : TU052560
17/10/2000 : TU052560
16/03/1995 : TU52560
02/12/2016 : TU052560

Coordonnées
VERBEEK EN ZONEN

Adresse
BOSKANT 16 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande