VAN TONGEREN CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN TONGEREN CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.033.673

Publication

22/08/2013
ÿþ Mod Word 11,1

tZ ~- in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111111113R1g110111101

geaPgetegri ter griffie Vel do Racheta?! va Koophandel ad AnPwerpon, ep

Griffie 1 2 201

Ondernemingsnr : 0806.033.673

Benaming

(voluit) : Van Tongeren Consultancy in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kievitplein 20, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Sluiting vereffening.

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 29 juni 2013 betreffende de sluiting van de verefenIng

De bijzondere algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen:

- De vereffeningsrekening wordt goedgekeurd en dit met éénparigheid van stemmen;

- Er wordt kwijting verleend aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat met éénparigheid van stemmen;

- De vergadering verklaart de vereffening gesloten. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden bewaard in de woonplaats van dhr. Van Tongeren Alfonses, Kievitplein 20, 2018 Antwerpen.

Van Tongeren Alfonses

Vereffenaar

Gelijktijdig neergelegd vonnis Rechtbank van Koophandel Antwerpen van 25 juni 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.06.2012, NGL 21.01.2013 13010-0571-011
14/01/2013
ÿþVoorbehoud. aan hel Belgisc Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mo0 WeM 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Peergelegd tor grilfre van Je ilectitbaitk

van Koophandel to Antwerpen, op

Griffie 0 3 JAN. 2013

1111

Ilt311,1111j

Ondememingsnr : 0806.033.673.

Benaming :

(voluit) : VAN TONGEREN CONSULTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Korte Kievitstraat 22 C bus 12 - 2018 Antwerpen.

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - verplaatsing maatschappelijke zetel - vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling vennootschap - benoeming en machten vereffenaar - einde mandaat en decharge zaakvoerder - aanpassing en coördinatie statuten.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LEGLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen, op 28 september 2012, "Geregistreerd drie blad, geen verzending, te Antwerpen, Registratie 5, de 2 OKT.2012, Boek 202, blad 77, vak 8, ontvangen : vijfentwintig euro, de ontvanger a.i. (getekend) R.WECHUYSEN", dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN TONGEREN CONSULTANCY", met zetel te 2018 Antwerpen, Korte Kievitstraat 22 C bus 12, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Leclef te Antwerpen op zevenentwintig augustus tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht september tweeduizend en acht, onder nummer 08144794, ondememingsnummer 0806.033.673 - BTW-nummer BE 0806.033.673.

Samengesteld als volgt:

A).Vennoten.

Zijn aanwezig:

1).De heer vAN TONGEREN, Aifonses Gijsbertus Antonius Maria, geboren te Eindhoven (Nederland) op dertig september negentienhonderd negenenzestig, rijksregisternummer 69.09.30-629.80, wonende te Tilburg (Nederland), Hendrik De Keijserstraat 30, doch verblijvende te Waalwijk (Nederland), Het Fort 93, eigenaar, zo verklaard van één (1) aandeel.

2).De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN TONGEREN CONSULTANCY B.V.", met zetel te Tilburg, (Nederland), Het Fort 93, RSIN 805891262, opgericht bij akte verleden voor notaris Gerardus Wilhelmus Elisabeth Joseph Appels, te Tilburg op zevenentwintig maart negentienhonderd zevenennegentig, hier vertegenwoordigd door haar directeur, de heer van Tongeren, Alfonses voornoemd, in voormelde hoedanigheid benoemd bij voormelde oprichtingsakte, eigenares, zo verklaard van negenennegentig (99) aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen hetzij de totaliteit van de aandelen van de vennootschap.

B).Zaakvoerder.

Is tevens aanwezig:

De heer vAN TONGEREN, Alfonses voornoemd.

Met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel thans gevestigd te 2018 Antwerpen, Korte Kievitstraat 22 C bus 12, te verplaatsen naar 2018 Antwerpen, Kievitplein 20.

TWEEDE BESLISSING.

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

Vervolgens leest de voorzitter het verslag van het bestuursorgaan voor.

Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf,

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag, opgesteld docr mevrouw LOGIER, Griet, accountant, kantoorhoudende te 8840 Oostnieuwkerke, Diksmuidsesteenweg 46 en aangesteld om een controleverslag op te maken over de samenvattende staat en over de actieve passieve toestand gevoegd bij het verslag van het bestuursorgaan.

De conclusies van het verslag luiden ais volgt:

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

"In het raam van de vereffeningsprocedure voorzien door de vennootschapswet, heeft de zaakvoerder van Tongeren Alfons van de vennootschap Van Tongeren Consultancy BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand op 30106/2012 die rekening houdt met het vooruitzicht van de vereffening van de vennootschap en een balanstotaal vertoont van E 55.672,57 en een netto actief van E 45.582,44 zonder rekening te houden met het resultaat van het boekjaar.

"Er blijkt uit mijn controles, die werden uitgevoerd volgens de beroepsnormen, dat de boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

"Opgemaakt te Oostnieuwkerke op 26 september 2012 (Getekend)  Logier Griet  Accountant  Belastingconsulent.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten en keurt deze goed; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

Een exemplaar van deze verslagen wordt terzelfdertijd met een uittreksel van huidig proces-verbaal neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer vAN TONGEREN, Alfonses Gijsbertus Antonius Maria, geboren te Eindhoven (Nederland) op dertig september negentienhonderd negenenzestig, rijksregistemummer 69.09.30629.80, wonende te Tilburg (Nederland), Hendrik De Keijserstraat 30.

De benoeming van de vereffenaar moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging warden voorgelegd.

VIJFDE BESLISSING.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voor-zien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 zonder dat hier-voor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar kan de onroerende goederen verkopen en alle documenten die daarvoor nodig zijn ondertekenen; hij mag tevens het verzoekschrift met aanvraag tot homologatie van zijn benoeming als vereffenaar ondertekenen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving; Hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderin-gen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt

Alle hoegenaamde akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zullen, behoudens bijzondere opdracht, door de vereffenaar getekend worden.

Het mandaat van de vereffenaar is niet bezoldigd

ZESDE BESLISSING.

De algemene vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder betreffende de uitvoering van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten zijne laste te zijn.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist als volgt de statuten van de vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de beslissingen die genomen werden:

-artikel 2; de vergadering beslist de eerste zin van dit artikel te schrappen en te vervangen door de volgende zint "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Kievitplein 20.

-artikel 4; de vergadering beslist de tekst van dit artikel te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur Zij begon te werken vanaf zevenentwintig augustus tweeduizend en acht. Zij werd ontbonden en in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten op achtentwintig september tweeduizend en twaalf.

-artikel 38: de vergadering beslist een artikel 38 aan de statuten toe te voegen luidend ais volgt

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld". VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

(getekend) Jean Jacques LECLEF,

Antwerpen, 27 december 2012.

Tegelijk hiermee neergelegd

1). uitgifte proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering ;

2). gecoördineerde statuten ;

3). verslag van de zaakvoerder ;

4), verslag accountant ;

5). bevestiging Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 12.01.2012 12007-0117-010
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 21.12.2010 10639-0209-010

Coordonnées
VAN TONGEREN CONSULTANCY

Adresse
KIEVITPLEIN 20 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande