VAN DEN BERGH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN BERGH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.725.195

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 27.06.2014 14219-0322-011
02/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 0822.725.195

Benaming (voluit) :VAN DEN BERGH

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Corbiestraat 42 bus 2

2400 Mol

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op twintig augustus tweeduizend dertien, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van "VAN DEN BERGH" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap 3' met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de benaming Biogass, blijkens akte verleden voor notaris VAN HAEREN Christine te Turnhout op 29 januari 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 februari 2010 onder nummer 10300654,

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Corbiestraat 42 bus 2, BTW BE

0822.725.195, rechtspersonenregister Turnhout 0822.725.195. Inhoudende de volgende besluiten: De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen in de laatste alinea van;; artikel 4 het woord "goederen" te schrappen.

Zodat deze laatste alinea voortaan zal luiden als volgt: F'

"De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de volgende alinea toe tea voegen aan artikel 8 van de statuten: "Alleen personen die ingeschreven zijn als advocaat aan een Vlaamse balie of erkend als hebbende een gelijkwaardige hoedanigheid verworven, kunnen houder zijn of worden van één of meer

aandelen. Stagiairs en niet-advocaten kunnen slechts toegelaten worden mits goedkeuring van de Raad van de Orde van Advocaten."

- De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de laatste alinea van!=

artikel 10, punt 1. Bestuur te vervangen door de volgende tekst:

"De zaakvoerder kan enkel een advocaat zijn. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Het verlies van de hoedanigheid van advocaat brengt van rechtswege de verplichting mee om als zaakvoerder terug te treden en de aandelen over te dragen hetzij aan de vennootschap, hetzij aan een ander advocaat, volgens de bepalingen opgenomen in onderhavige statuten."

Zodoende dat punt 1, Bestuur van artikel 10 voortaan zal luiden als volgt.

"1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan ,_ niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd.

De zaakvoerder kan enkel een advocaat zijn. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Het verlies van de hoedanigheid van advocaat brengt van rechtswege de verplichting mee om als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19

ICI IIIM I IIIIIIIIIIII

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1



zaakvoerder terug te treden en de aandelen over te dragen hetzij aan de vennootschap, hetzij aan een ander advocaat, volgens de bepalingen opgenomen in onderhavige statuten."

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen volgende alinea toe te voegen bij artikel 15 van de statuten:

Het overlijden, het definitief verbod op beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg tenzij de wet dit voorschrijft"

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- Expeditie van de akte

- Tekst van de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 27.06.2013 13219-0318-009
20/03/2013
ÿþmod 11.1

[Luika ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

Neergelegd ter grifflo van RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

UIIL111Nailm

0 8 NIT 2013

TURNHOUT

De{ser,

1

Ondememingsnr : 0822,725.195

Benaming (varuit) : BIOGASS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Patersstraat 21

2300 Turnhout

Onderwerp akte :Omzetting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vier maart tweeduizend dertien, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van "BIOGASS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte ;; verleden voor notaris VAN HAEREN Christine te Turnhout op 29 januari 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 februari 2010 onder nummer 10300654.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Patersstraat 21, BTW BE i; 0822725.195, rechtspersonenregister Turnhout 0822,725.195.

Inhoudende de volgende besluiten:

- De algemene vergadering stelt vast dat uit de voorgelegde staat van activa en passiva, hierna vermeld, blijkt dat het kapitaal van de vennootschap volstort is tot beloop van ¬ 12,400,00.

Vervolgens wordt artikel 5 van de statuten hieraan aangepast, zodat de laatste regel van dit artikel ;: wordt vervangen door volgende tekst:

á "Het kapitaal is volstort tot beloop van ¬ 12.400,00."

ï. - De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het verslag van de Zaakvoerder ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap en van de eraan aangehechte staat van antiva en passiva.

'; De aandeelhouders erkennen een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan. Een verslag van de bedrijfsrevisor conform artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen dient niet opgemaakt te worden daar het hier enkel een wijziging van een handelsvennootschap naar een s burgerlijke vennootschap betreft waarvan de rechtvorm BVBA behouden blijft.

:: De algemene vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat van activa en passiva goed. - De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bijgevolg wordt het doel van de vennootschap hierna gewijzigd.

:; Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de; '! afschrijvingen, de waardeverminderingen en de waardevermeerderingen; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer, waaronder de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister,

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 28 februari 2013.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappel ke boekhouding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

- De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het verslag van de Zaakvoerder omtrent de doelswijziging die noodzakelijk is voor de nieuwe rechtsvorm van de vennootschap en van de eraan aangehechte staat van activa en passiva.

De aandeelhouders erkennen een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het doel van de vennootschap zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is van burgerlijke aard.

Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als scheidsman.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de raad van de Orde van Advocaten.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen. De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijke wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende goederen handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Bijgevolg wordt artikel 4 van de staten volledig geschrapt en vervangen door voormelde tekst, - De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2400 Mol, Corbiestraat 42 bus 2.

Bijgevolg wordt artikel 2 van de statuten hieraan aangepast.

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 1 van de statuten aan te passen aan de nieuwe benaming en rechtsvorm van de vennootschap, zodat artikel 1 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL EEN  RECHTSVORM  NAAM  AARD.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de naam Van den Bergh.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders of andere stukken, uitgaande van de vennootschap zal de benaming van de vennootschap steeds vergezeld gaan van de vermelding "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BV ovv BVBA".

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 16 van de statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL ZESTIEN  VEREFFENING.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen."

- De heer Van Olmen Rony wonende te 2400 Mol, Adolf Reydamslaan 7, zaakvoerder van de vennootschap, biedt zijn ontslag aan als zaakvoerder en dit te rekenen vanaf 4 maart 2013, De vergadering beslist, met ingang vanaf 4 maart 2013, het ontslag te aanvaarden, uit hun functie van zaakvoerder van de BVBA.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar geldt als kwijting voor de uittredende zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot op 4 maart 2013,

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoeden aan het Belgisch

Staatsblad

M

!

mod 11.1

- De algemene vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf 4 maart 2013, te benoemen tot zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

- mevrouw Van den Bergh Jacqueline, wonende te 2400 Mol, Adolf Reydamslaan 7,

Mevrouw Van den Bergh Jacqueline, verklaart deze functie te aanvaarden.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur en zij kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder beperking van bedrag.

De nieuwe zaakvoerder zal haar mandaat kosteloos uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, omdat de vennootschap er niet toe gehouden is.

Deze besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

- De algemene vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

- De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan Boekhoudkantoor Van Roy BVBA te 2300 Turnhout, Patersstraat 73, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, met het oog op de wijziging van de inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEGELIJKHIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- staat van activa en passiva

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.04.2012, NGL 12.04.2012 12086-0191-010
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.03.2011, NGL 31.03.2011 11076-0344-009

Coordonnées
VAN DEN BERGH

Adresse
CORBIESTRAAT 42, BUS 2 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande