VAN BUNDER

Société en commandite simple


Dénomination : VAN BUNDER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 881.725.050

Publication

02/05/2014 : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (artikel
719 en volgende Wetboek van vennootschappen) ONTBINDING ZONDER

VEREFFENING.

Het blijkt uit twee akten verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op

14 april 2014, dat :

- de gewone commanditaire vennootschap "Van Bunder", met maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Herentalse Steenweg 108, BTW BE0881.725.050 RPR Tumhout, bij wijze van fusie, overeenkomstig artikel 676 1° van het Wetboek van vennootschappen, is overgenomen door "Arts", naamioze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 70, ondernemingsnummer 0472.571.528 RPR Tumhout;

- geheel het vermogen van onderhavige vennootschap, niets uitgezonderd, onder algemene titel is

overgegaan op de overnemende vennootschap; - de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De Notaris

(get.) T. Coppens

Tegelîjk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
07/03/2014
ÿþOndernemingsnr : 0881.725.050

Benaming (voluit) : Van Bunder

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Herentalsesteenweg 108

2270 Herenthout

Onderwerp akte :FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN

Het iestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 31 januari 2014 beslist onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig artikel 682 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen:

De overnemende vennootschap ARTS NV, met maatschappelijke zetel te Geelsebaan 70 2460 Kasterlee, ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) met ondernemingsnummer 0472.571.528 (Turnhout)

Namens haar tekent haar gedelegeerd bestuurder: de vennootschap "Van Bunder", nagemeld, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Bunder Johannes nagemeld.

De overgenomen vennootschap Van Bunder Comm. V, met maatschappelijke zetel te Herentalsesteenweg 108 - 2270 Herenthout, ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) met ondernemingsnummer 0881.725.050 (Turnhout)

Namens haar tekent haar zaakvoerder, de heer Van Bunder Johannes, wonende te 2270 Herenthout, Herentalsesteenweg 108.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen,

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Rechtsvorm

Naamloze vennootschap

Naam

ARTS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(sumo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

A ~

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Doe!

Alle activiteiten die behoren tot de zogenaamde horecasector, en in het bijzonder het inrichten en uitbaten van één of meer herbergen, tavernen, bars, drankhuizen, koffiehuizen en restaurants, hotels en pensionhuizen, met de verkoop van alle waren die in dergelijke aangelegenheden verkocht worden, en hierbij aansluitend de activiteit van tafelhouder (traiteur) met inbegrip van roerende verhuring.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar,

bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris, depositaris of gerant,

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen

doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden,

Zetel

Geelsebaan 70 - 2460 Kasterlee

1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Rechtsvorm

Gewone commanditaire vennootschap

Naam

Van Bunder

Doel

Advies en bijstand aan de bedrijfswereld, ondernemingen en personen.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, en dergelijke.

Secretariaatswerkzaamheden voor derden.

Computeradviesbureaus,

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere managementsactiviteiten.

Het verlenen aan de ondernemingen en personen, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

' Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan ' vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

AI het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stelten en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zetel

Herentalsesteenweg 108 - 2270 Herenthout

2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vo-behouden aan het

Belgisch verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

Staatsblad

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

3. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

4. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuursorganen van de overnemende vennootschap,

5. Bijkomende vermeldingen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dd. 14 maart 2014.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 31 januari 2014, te Kasterlee, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Turnhout overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap Van Bunder Comm.V

Gedelegeerd bestuurder

Johannes Albert Gerard Van Bunder Vaste vertegenwoordiger Bestuurder (volgen de handtekeningen) Voor de overgenomen vennootschap

Johannes Albert Gerard Van Bunder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN BUNDER

Adresse
HerentalseSteenweg108 2270 Herenthout

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande