TIMOTHY HILL CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : TIMOTHY HILL CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.552.544

Publication

31/07/2012
ÿþ Md Md 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch -Staatsblkd

l'll*i a~s IIWIII

5*IIN

V

vaneKaa~handoi ta >~twar~~tii op

2 U JUL 2012

Griffie

Ondernemingsnr : T 1 ' S .2 914

Benaming

(voluit) : TIMOTHY HILL CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leeuweriklaan 40 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting benoeming zaakvoerder

Het blijkt uit een onderhandse akte d.d. 3 juli 2012 dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met als beherend vennoot dhr, Timothy Hill wonende te Leeuweriklaan 40 - 2950 Kapellen en als stille vennoot mevr. Diana Hill wonende te Leeuweriklaan 40 - 2950 Kapellen.

Naam; TIMOTHY HILL CONSULTING

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Leeuweriklaan 40 - 2950 Kapellen

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van marketing, personeelszaken, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als In het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en ocrdeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen vcor alle Leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Kapitaal: vijfhonderd EURO vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van de nominale waarde. De aandelen werden in speciën onderschreven door dhr. Timothy Hill voor vierhonderd vijfennegentig EURO waarvoor hem vierhonderd vijfennegentig aandelen worden toegekend en mevr. Diana Hill voor vijf EURO waarvoor haar vijf aandelen wcrden toegekend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zaakvoerder: Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, dhr. Timothy Hill, wonende te Leeuwerikiaan 40 - 2950 Kapellen, die aanvaardt. Zijn mandaat kan bezoldigd worden.

Boekjaar: Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2013.

Jaarvergadering: de jaarvergadering wordt op de zetel van de vennootschap gehouden de laatste vrijdag van de maand februari te 20.00 uur. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te versenen aan de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Volmacht: Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd ' door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en ti (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voor-behotiden aan het Belgisch Staatsblad

In drievoud opgemaakt te Kapellen, 3 juli 2012

Eensluidend verklaard, Verlaet Consulting CVBA vertegenwoordigd door Nathalie Hendrickx, volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2015
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel n.,a" ,rncu,

1 9 JUN1 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

ion 1111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0847.552.544

Benaming (voluit) :TIMOTHY HILL CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel :Leeuweriklaan 40, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOT-

SCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  NIEUWE TEKST VAN DE

STATUTEN -- ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURSORGANEN Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 16 juni 2015, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "TIMOTHY HILL CONSULTING" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 2950 Kapellen, Leeuweriklaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer BE 0847.552.544, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1.  KAPITAALVERHO GINGEN

a) Eerste kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zestienduizend tweehonderd euro (16.200,00 EUR), om het te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) op zestienduizend zevenhonderd euro (16.700,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de reserves en dat zij niet zal gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

b) Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met duizend negenhonderd euro (1.900,00 EUR), om het te brengen van zestienduizend zevenhonderd euro (16.700,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij niet zal gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

c) Inschrijving op de kapitaalverhogingen

1. Vervolgens hebben beide voormelde vennoten, vertegenwoordigd als voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhogingen onder de hoger gestelde voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat op ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

3. De inbreng in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE06 7360 1384 7422 op naam van de Vennootschap bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 5 juni 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhogingen

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen van zestienduizend tweehonderd euro (16.200,00 EUR) en duizend negenhonderd euro (1.900,00 EUR) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam zonder nominale waarde.

2. -- VERSLAGGEVING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Voorbehouden aan het Betgisc íT Staatsblad

30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 23 april 2015, dat het voorstel tot omzetting toelicht, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners - Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, opgesteld op 27 mei 2015, over de staat van activa en passiva van de Vennootschap afgesloten op 31 maart. 2015. Beide verslagen zijn opgemaakt in toepassing van artikelen 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, erkennen voorafgaand aan deze vergadering een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van de staat van activa en passiva, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

Con lusies bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door het bestuursorgaan van de COMM.V TIMOTHY HILL CONSULTING, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2015, onderzocht, Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van de vennootschap volgens de staat van actief en passief is positief ten bedrage van e 48.866,55 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van e500,00.

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal het kapitaal verhoogd worden met e 18.100, 00 om het te brengen op e 18.600,00. Deze kapitaalverhoging zal doorgevoerd worden, deels door incorporatie van de reserves ten bedrage van e 16.200,00 en deels door een inbreng in geld ten bedrage van e 1.900,00. Aldus zal het kapitaal e 18.600,00 bedragen waardoor voldaan zal zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

Neerlezzing

Het verslag van het bestuursorgaan waarbij de staat van activa en passiva is gevoegd blijft bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

3.  OMZETTING

De vergadering beslist de rechtsvorm van de Vennootschap om te zetten zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden voortzetten.

Alle aandelen van de commanditaire vennootschap worden in een zelfde verhouding omgewisseld tegen een zelfde aantal aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0847.552.544 waaronder de Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de Vennootschap afgesloten op 31 maart 2015.

4.  AANVAARDING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

De vergadering beslist, als gevolg van de omzetting van de Vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, een volledige nieuwe tekst van statuten te aanvaarden.

De nieuwe tekst van statuten luidt als volgt:

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Timothy Hill Consulting".

De raam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

"

Voorbehouden Luik B - vervolg

" aan het

-Eleigisch Staatsblad

MAATSCILAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Leeuweriklaan 40.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van marketing, personeelszaken, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo aleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buiteland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er belang bij heeft.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00),

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om 20.00 uur.

Indien deze da een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

werkdag, behoudens zaterdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerders) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

5.  ONTSLAG EN BENOEMING VAN DE BESTUURSORGANEN

De vergadering beslist, met ingang vanaf heden, het ontslag te aanvaarden van de heer HILL Timothy, voornoemd, uit zijn functie van statutair zaakvoerder in de gewone commanditaire vennootschap. De heer HILL, voornoemd, werd benoemd in de oprichtingsakte van de gewone commanditaire vennootschap voor onbepaalde duur.

De vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf heden, de heer HILL Timothy, voornoemd, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6.  VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen

en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

7.  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

8. - VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMB-Consult Belastingadviseurs", met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van het bestuursorgaan

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

30/06/2015

Coordonnées
TIMOTHY HILL CONSULTING

Adresse
LEEUWERIKLAAN 40 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande