THIRTY MERCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THIRTY MERCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.603.343

Publication

29/10/2014
ÿþ h Mod Word 11.1

- - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11Q111RIVI



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

20 OKT, 2014

afdefeâwerpen

Ondernerningsnr : 0823.603.343

Benaming

(voluit) : THIRTY MERCH

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Pastoor Coplaan 140 te 2070 ZWIJNDRECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 23 september 2014, lié& registratie, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "THIRTY MERCH", met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Pastoor Coplaan, 140. Ingeschreven in het Rechtspersonen register van Antwerpen afdeling Antwerpen met BTW-nummer BE : 0823.603.343.

De vennootschap is opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op 01 maart 2010, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart 2010 onder nummer 10037901, waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden. De zetel werd verplaatst naar het huidige adres ingevolge beslissing van de zaakvoerder genomen in de bijzondere algemene vergadering op 05 maart 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 april 2013 onder formaliteitsnummer 13065647.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen;

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

op 10 september 2014, heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende, voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181§1 van het wetbcek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

Op 11 september 2014, heeft D. De Voogt, bedrijfsrevisoren bvba, gevestigd te 2650 Edegem, Hovestraat, 111, vertegenwoordigd door de heer Daniël De Voogt, overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt;

BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap THIRTY MERCH een boekhoudkundige staat, afgesloten op 10 september 2014, opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 172.225,12¬ en een netto-actief van ¬ 142.092,60 E. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften, zijn wij van oordeel dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van rie zaakvoerder gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Wij willen erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet voorzien noch geconsigneerd, werd.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onze controle werd uitgevoerd onder gebruikelijk voorbehoud voor fiscale lasten.

Edegem, 11 september 2014

Getekend : D. De Voogt, bedrijfsrevisor BVBA vertegenwoordigd door Daniël De Voogt, vennoot.

EERSTE BESLISSING

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 10 september 2014 houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt op 11 september 2014 door D. De Voogt Bedrijfsrevisoren bvba, te 2650 Edegem, Hovestraat, 111, vertegenwoordig door de heer Daniël De Voogt, overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 10 september 2014.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen van de benoeming van de na gemelde vereffenaar.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van deze vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna volgende niet-statutaire zaakvoeder van rechtswege ontslagnemend is:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THIRTY" met zetel te 2060 Antwerpen, Wetstraat, 61, ondernemingsnummer BTW (BE) 810.101.339, hier vertegenwoordigd door de heer Raf Maes, voornoemd, optredende als zaakvoerder van bvba Thirty. Uit hoofde dat bvba Thirty" benoemd is als zaakvoerder van de bvba Thirty Merch is de heer Raf Maes, voornoemd destijds aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

De vergadering geeft de bvba THIRTY, voornoemd, volledig kwijting voor haar bestuur als niet-statutair zaakvoerder.

VEERDE BESLISSING

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar : de heer Anton

Janssens, voornoemd.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het wetboek van vennootschappen, zonder dar hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De verefferiaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

ZEVENDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- De tekst Van de één van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

is in vereffening. Haar benaming luidt: " THIRTY MERCH ".

- De tekst van artikel twee van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

_______

De vennootschap bestaat niet ingang van drieëntwintig september tweeduizend veertien, enkel nog voor

haar vereffening.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TI ENDE BESLISSING

De comparanten geven bijzondere volmaoht met recht van in de plaats stelling aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen bvba M & B team, gevestigd te 3970 Leopoldsburg, E. Adanglaan, 10, vertegenwoordigd door de heer Leys Bert of haar volmachtdrager om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de 113.T.W.' alsook te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte,, verslag van de bedrijfsrevisor en het verzoekschrift tot bevestiging benoeming vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het I Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 28.01.2014 14015-0075-013
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 08.01.2015 15003-0601-012
26/04/2013
ÿþZri\ Mod Word 77.t

I_li.,11e ;Fi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(

Y Diu i i~uiiiiuiiuW1ini~i

*13065647

i?eergefegtf fer .griffie i!an de Racfiiliutrt yan lfoophgndel'fe Adwerpen, oji

17 APR. 2013

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0823.603.343

Benaming -

(voluit) : Thirty Merch

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Wetstraat 61 te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de BVBA Thirty Merch. gehouden op de maatschappelijke zetel op 5 maart 2013 .

1) Aanpassing maatschappelijke zetel

Met eenparigheid van stemmen wordt met ingang van 5 maart 2013 de maatschappelijke zetel van de onderneming verplaatst naar volgend adres:

Pastoor Coplaan 140 te 2070 Zwijndrecht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de Bvba M & B Team - E. Adanglaan 10 te 3970 Leopoldsburg vertegenwoordigd door Dhr. Leys Bert, Erkend Boekhouder-Fiscalist teneinde de nodige formaliteiten te vervullen i.v.m. wijziging KBO, BTW, Registratienummer en de fiscale besturen.

Getekend

BVBA Thirty, zaakvoerder

Vaste vertegenwoordiger

Maes Raf



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 11.01.2013 13006-0360-014
13/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.12.2011, NGL 10.02.2012 12029-0141-012
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.12.2015, NGL 21.12.2015 15694-0143-012

Coordonnées
THIRTY MERCH

Adresse
PASTOOR COPLAAN 140 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande