TEMPLATE HARDWARE DIVISION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TEMPLATE HARDWARE DIVISION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.335.613

Publication

03/03/2014
ÿþc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0434335613

Benaming (voluit) : Tempiate Hardware Division

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wijnegembaan 2 bus 32

2900 Schoten

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 19 februari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de! naamloze vennootschap "Template Hardware Division", met zetel te 2900 Schoten, Wijnegembaan 2 bus 32, met ondernemingsnummer 0434.335.613, en dat onder meer;, volgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLISSING

Wijziging van de rechtsvorm

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Het artikel één (1) van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid.

Verslaci van de bedrijfsrevisor

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Berchemsei Accountantsmaatschap", met zetel te 2600 Berchem, Floraliëniaan 289, hier:; vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Peter Vandenbroucke, bedrijfsrevisor,;; heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de geplande omzetting van de naamloze vennootschap,, naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het besluit van dit verslag, de dato 7 februari 2014, luidt als volgt:

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige

overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/11/2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd in overeenstemming met de normen inzake het verslag op te tellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat ten bedrage van 79.164,59 euro is niet kleiner dan het maatschappelijk;= kapitaal van 18.550,00 euro.

Te Berchem, 7 februari 2014.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

Ontslag van de bestuurder:

1. De heer VAN DEN ABEELE Ste_phan Domien Marcel, geboren te Berchem (Antwerpen) op 1 december 1969, identiteitskaartnummer 590-7199142-22, rijksregisternummer 69.12.01-433.03, wonende te 2970 Schilde, Oudebaan 126.

IMMUN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 FEB 2014

Griffie

mod 11.1

: ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

2, De heer DIELTIENS Walter Ludovicus Ludovica, geboren te Brecht op 3 april

1959, rijksregisternummer 59.04.03-213.91, identiteitskaartnummer 590-7594232-31,

wonende te 2970 Schilde, Alfons Van den Sandelaan 22.

3. De commanditaire vennootschap "LOGON UNLIMITED", met maatschappelijke zetel

te 2.970 Schilde, Oudebaan 126, met ondernemingsnummer 0449.131.081.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Luc Weyts op 23 december 1992,

bekendgemaakt in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 januari 1993 onder

nummer 1993-01-27/176.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van den Abeele

Stephan, voornoemd.

Benoeming van niet-statutair zaakvoerder:

De vergadering neemt verder volgend besluit:

De heer VAN DEN ABEELE Stephan Domien Marcel, geboren te Berchem

(Antwerpen) op 1 december 1969, identiteitskaartnummer 590-7199142-22,

rijksregisternummer 69.12.01-433.03, wonende te 2970 Schilde, Oudebaan 126, wordt

benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, aanvangend op heden.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

Modernisering van de statuten

De vergadering besluit tot modernisering van de statuten om ze in overeenstemming te

brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

De volledige tekst van de statuten wordt aangepast aan:

a. de hiervoor genomen besluiten tot wijziging van de statuten;

b. de nieuwe vennootschapsterminologie

c. andere wijzigingen welke niet raken aan de essentiële bestanddelen van de vennootschap,

en ieder artikel van de nieuwe tekst van de statuten wordt achtereenvolgens

goedgekeurd.

De nieuwe tekst van de statuten zal luiden als volgt:

A. Naam-Duur-Zetel-Doel

Artikel 1.- Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming "TEMPLATE HARDWARE DIVISION".

Deze naam moet steeds -- op aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap - vermeld worden, evenals de woorden `besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord `BVBA', en het ondernemingsnummer, in voorkomend geval voorafgegaan door de afkortingen BTW of BTW BE.

Artikel 2.- Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 3.- Zetel

De zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Wijnegembaan 2 bus 32 en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord

rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de staffuten.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Franstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van de volgende dienstprestaties, in de economische zin van het woord, ten voordele van haar aandeelhouders en derden; de studie, de realisatie en de handel in communicatie- en informatie verwerkende systemen, soft- en hardware, en aanverwante producten, zowel voor eigen rekening als voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



rekening van derden of handelend als commissionair; de klein- en groothandel in alle kantoorbenodigdheden; dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel van de vennootschap.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd zestien (216) aandelen zonder nominale waarde. Artikel 6.- Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng:

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen (de termijn waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend wordt bepaald door de algemene vergadering, maar moet ten minste vijftien dagen bedragen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving);

- in natura, komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Artikel 7.- Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De formele kapitaalvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

Artikel 8.- Kapitaalbescherming

Bij vermindering van het netto actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 9.- Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 10.- Overdracht van aandelen onder de levenden

(a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

(b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de" voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

(c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

(d) In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de welgerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 11.- Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht Is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater. De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten (of) (zaakvoerders) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfelijke rechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam ais eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12.- Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijnv_ennotenofaandeelhauders,_zaakyoerders_of-bestuurders,_of werknemers eert__.___._.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 13.- Bezoldiging

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15.- Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 17.- Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. Controle

Artikel 18.- Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen

te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

E. Algemene vergadering

Artikel 19.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen de vierde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Artikel 20.- Bijeenroeping  Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van een certificaten die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd am de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 21.- Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Artikel 22.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Artikel 23.- Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 24.- Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 25.- Buitengewone algemene vergadering statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

F. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling

Artikel 26.- Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het bestuursorgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

G. Ontbinding - Vereffening

Artikel 28.- Ontbinding - Benoeming van vereffenaars

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Deze vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Artikel 29,- Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder voorafgaande toestemming van de algemene vergadering, tenzij deze bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke

aandelen, in voorkomend geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

H. Algemene bepalingen

Artikel 39,- Keuze van woonplaats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, dienen het bestuursorgaan bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres in België of in het buitenland hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

Artikel 31.- Verwijzing

Voor al wat niet bij deze statuten geregeld is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESMSSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

Door de comparanten wordt aan bvba Symons Accountancy, met zetel te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 253 bus 2, de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de akte

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/11/2013 : AN263602
19/08/2013 : AN263602
02/08/2012 : AN263602
22/09/2011 : AN263602
05/07/2011 : AN263602
11/08/2010 : AN263602
16/09/2009 : AN263602
04/09/2009 : AN263602
11/12/2008 : AN263602
02/07/2008 : AN263602
03/07/2007 : AN263602
03/07/2006 : AN263602
19/09/2005 : AN263602
28/06/2005 : AN263602
01/07/2004 : AN263602
17/06/2004 : AN263602
04/12/2003 : AN263602
14/07/2003 : AN263602
15/11/2001 : AN263602
16/06/2001 : AN263602
17/09/1999 : AN263602
15/07/1999 : AN263602
11/05/1993 : AN263602
27/03/1992 : AN263602
18/07/1989 : AN263602

Coordonnées
TEMPLATE HARDWARE DIVISION

Adresse
WIJNEGEMBAAN 2, BUS 32 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande