SWEETWELL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SWEETWELL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 468.759.032

Publication

23/05/2014
ÿþVoor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 k vit' 1014

-er griffie van de Nederlandstalige iff-echtbank van koop tindei Brussel

Ondernemingsnr : 0468759032

Benaming

(voluit) : SWEETWELL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gachardstraat 88 bus 14, 1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De raad van bestuur heeft beslist om vanaf 12 februari 2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Bredabaan 65 te 2930 Brasschaat

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/12/2014
ÿþr ~ ~ mod 11.1



i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143823 na neerlegging ter griffie van de akte

9 5969

Rechtbank van koophandel I

Antwerpen

2 0 NOV.{{ 2014

afdeling tniwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0468.759.032

Benaming (voluit) : SWEETWELL

(verkort) :

"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bredabaan 65

(volledig adres) 2930 Brasschaat

Onderwerpen) akte AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE HUIDIGE WETGEVING - AANVAARDING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse,: ;: notaris te Antwerpen, op 18 november 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig de benoeming tot bestuurders bij; besluit van de algemene vergadering de dato 6 juni 2013 (voor een periode van zes jaar vanaf gezegde datum); van:

1, de heer RALL Wilhelm, geboren te Mdssingen (Duitsland) op 10 mei 1946, wonende te 70192 Stuttgart (Duitsland), Feuerbacher Heide 56;

2. de vennootschap naar het recht van Ierland "Stidel Nominees Limited", ingeschreven in het handelsregister van Dublin onder het nummer 428023, met zetel te 33 Sir John Rogerson's Quay, Dublin, Ierland (KBO Ondernemingsnummer 0888.345.004 - buitenlandse rechtspersoon), die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer TINSLEY Denis Knowles, geboren te Dublin op 18 september 1948, wonende te Edwardes Square 6, W8 6HE Londen, Verenigd Koninkrijk.

De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig de benoeming tot bestuurder bij besluit; van de algemene vergadering de dato 5 juni 2014 (voor een periode van drie jaar vanaf gezegde datum) van de heer GODDAERT Jan Amaat Jozefina Renatus, geboren te Brussel op 27 november 1944, wonende te 2970 Schilde, Hindelaan 37.

2. De regeling inzake overdracht, en overgang van aandelen met inbegrip van voorkooprecht, volgrecht en volgplicht werd uit de statuten geschrapt.

3. De regeling inzake het directiecomité werd gewijzigd en artikel 12 van de statuten luidt voortaan als volgt: "Artikel 12: dagelijks bestuur- directiecomité

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet: aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming,; ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de: titel van gedelegeerd bestuurder.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het de raad van bestuur: toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht:

: betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van: de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van: bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet; bestuurder zijn, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad; van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt."

4. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 13 van de statuten luidij

voortaan als volgt:

"Artikel 13: vertegenwoordiging

Op de laatste M. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 41.1



Voorbehouden

aan het *Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur ais deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij de voorzitter van de raad van bestuur alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht,"

5. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóór de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen vóór de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen."

6. De regeling inzake de verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en artikel 25 van de statuten luidt voortaan ais volgt:

"Artikel 25: verdeling liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

7. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten

zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 14.06.2013 13186-0408-013
22/10/2012
ÿþ" -r--,~.y,,~,

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

*12173697*

~

I~

1 bel a:

BE

Sta

BRUSSEL

1 oc3: i012.

Griffie

Ondernemingsnr : 0468759032

Benaming (voluit): SWEETWELL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gachardstraat 88, bus 14

1050 Brussel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN GEWONE ALGEMENE

VERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN - BEVESTIGING ONTSLAG BESTUURDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig september tweeduizend en twaalf, door Meesterti Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met;; handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,;; i. Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SWEETWELL", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Gachardstraat, 88, bus 14, volgend& beslissingen genomen heeft:

1/ Bevestiging dat de maatschappelijke zetel verplaatst is naar volgend adres 1050 Brussel, Gachardstraat, 88, bus 14, krachtens een beslissing van de raad van bestuur de dato drieëntwintig juni tweeduizend en elf end; wijziging van de eerste zin van artikel 3 van de statuten als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Gachardstraat, 88, bus 14."

21 Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op één en!i ü dertig december van elk jaar en vervanging van de eerste zin van artikel 32 van de statuten door de volgende:i

tekst: -

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar."

31 Wijziging van de datum van de jaarvergadering en deze voortaan te houden op de eerste donderdag van

de maand juni om achttien uur en vervanging van de eerste zin van artikel 24 van de statuten door de volgende;,

tekst:

"De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet ieder jaar warden bijeengeroepen opij

eerste donderdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering"

gehouden op de eerstvolgende werkdag."

OVERGANGSBEPALINGEN

1° De vergadering besliste het topend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één oktoberl-

tweeduizend en elf, te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2° De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening j:

afgesloten per eenendertig december tweeduizend en twaalf, zal gehouden worden op de eerste donderdag;;

van de maand juni tweeduizend dertien.

4/ Bevestiging van het ontslag als bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;;

"PAJELIMA", met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Hoogvorstweg, 35, met als vaste,:

vertegenwoordiger de heer Pierre de Boeck.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een aanwezigheidslijst,

de gecoördineerde tekst van statuten),

Uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 20.06.2012 12207-0129-015
20/01/2012
ÿþ~ '%~~\$

,

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

EnUUEL LES

Greffe .l ~ JAN, Zû ÎZ

Mod2.5

Reserv

au

Rij onitet

belge

111

*12018293`

N` d'entreprise : Dénomination

(en entier) :

Forme juridique :

Siège

O iet de I'ct

0468.759.032

SWEETWELL

Société anonyme

Rue gachard 88 bus 14, 1050 Bruxelles 5, Belgique

Ouverture d'un siège administratif

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Extrait du Procès Verbal du conseil d'administration du 7 septembre 2011.

Le conseil d'administration décide d'ouvrir un siège administratif en Flandres situé au 65, Bredabaan, 2930 Brasschaat.

Pa Jelima BVBA

Représentée par Pedro de Boeck

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de ka personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter fa personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

24/08/2011
ÿþ Mod2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 11

" iiiass93"

;."2..; ze-gelegd ter griffie van de Rechtbank Str Koophandel fie Antwerpen op

Griffie d i {OK._ 79i7

Ondememingsnr : 0468759032

Benaming

(voluit) : SWEETWELL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kontichsesteenweg 50, 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De raad van bestuur heeft beslist om vanaf 23 juni 2011 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Gachardstraat 88 bus 14 te 1050 Brussel

Jan Goddaert

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 23.03.2011, NGL 26.04.2011 11098-0480-019
23/03/2011
ÿþs~ Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II I IIA I~Ilul II IIIIAIII II

R11044b47'

E St

III

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Ko9P a ' h~~ rper

D 111 IFi4r i

% Mer,

Ondernemingsar : 0468759032

Benaming

(voluit) : SWEETWELL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2630 Aarstelaar, Kontichsesteenweg 50

Onderwerp akte : Ontslag van bestuurder

Uitreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 10 januari 2011:

Na beraadslaging heeft de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen

AKTE GENOMEN van het ontslag van Claire Dufoumet Beardsley als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf heden.

Voor eensluidend verklaard

Jeroen Stevens

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(e?) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2011
ÿþ# e

Mac! 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aeergelegd tor griffie var da Rediftlonl tue iteep ~~n6 ei, il eyt:rpear, ®p

i 5 FEB. 2011

Griffie

T

111111!11.1101,1111111.11111

bi

E St

Ondernemingsnr : 0468759032

Benaming

(voluit) : SWEETWELL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2630 Aartselaar, Kontichsesteenweg 50

Onderwerp akte : VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING VOLGEND OP DE UITOEFENING VAN WARRANTS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf januari tweeduizend en elf, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van °Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende: registratiemelding draagt :

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooi op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 17 januari 2011 boek 59 blad 35 vak 03. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). Voor MARCHAL D (getekend) C. DUMONT.",

dat de heer Jeroen Jo Paul Stevens, wonende te 3500 Hasselt, Roermondlaan 19,

hier optredend in hoedanigheid van bijzondere gevolmachtigde van de raad van bestuur van de naamloze; vennootschap "SWEETWELL", waarvan de zetel gevestigd is te 2630 Aartselaar, Kontichsesteenweg 50, krachtens machtiging verleend bij beslissing van de raad van bestuur de dato 25 november 2010, volgende vaststellingen gedaan heeft :

1. dat bij brieven de dato 21 en 22 september 2010 en 12 en 18 oktober 2010 aanvragen tot conversie werden ingediend door tien (10). houders van anti-dilutie warrants, ten belope van in totaal tien (10) anti-dilutie warrants.

2. het kapitaal verhoogd werd met in totaal tien euro (¬ 10,00) zodat het kapitaal verhoogd werd tot honderd; vijfennegentigduizend negenentwintig euro en vierenveertig cent (¬ 195.029,44).

De voormelde kapitaalverhoging gepaard ging met de uitgifte van duizend tweehonderd en twee (1.202)' nieuwe kapitaalaandelen.

Ieder kapitaalaandeel onmiddellijk werd volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100%) procent op een; bijzondere rekening nummer 068-2483097-21 zoals blijkt uit een bankattest afgeleverd door Dexia Bank op 12 januari 2011.

3. de eerste alinea van het artikel 5 van de statuten vervangen werd door de volgende tekst :

"Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt honderdvijfennegentigduizend negenen-twintig euro en vierenveertig cent (¬ 195.029,44), en is vertegenwoordigd door negenduizend driehonderd drieënveertig (9.343). aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/negenduizend driehonderd drieënveertigste (1 /9.343ste); van het kapitaal vertegen-woordigen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de` gecoördineerde tekst van statuten).

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

1 I 1

" 11~R,5~"

Pienelegd tcv griffie un de

itec#gkd; Kstladel te {inti;yerpen

op C 7 aEL. L]j

De ariflier.

Griffie

Ondernemingsnr : 0468.759.032

Benaming

(voluit) : SWEETWELL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2630 Aarstelaar, Kontichsesteenweg 50

Onderwerp akte : Ontslag van bestuurder en algemeen directeur - benoeming voorzitter

De raad van bestuur van 5 oktober 2010 heeft met eenparigheid van stemmen:

AKTE GENOMEN van het ontslag van Catalina Daniëls als bestuurder van de Venootschap met ingang' vanaf 5 oktober 2010.

AKTE GENOMEN van de beëindiging van het mandaat van CD COSTA BVBA, vast vertegenwoordigd door' Catalina Daniëls, als algemeen directeur van de Vennootschap met ingang vanaf 5 oktober 2010.

BESLOTEN om alle bestuursbevoegdheden, bankbevoegdheden en vertegenwoordigingsmachten die; werden toegekend aan Catalina Daniëls en/of CD COSTA BVBA, vast vertegenwoordigd door Catalina Daniëls, in te trekken, met ingang vanaf 5 oktober 2010.

BESLOTEN om Pajelima BVBA, met maatschappelijke zetel op Hoogvorstweg 35, 3080 Tervuren en met' als vaste vertegenwoordiger Pierre de Boeck, als voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap te , benoemen met ingang vanaf 5 oktober 2010.

BESLOTEN om een volmacht toe te kennen aan Bart Bellen, Jeroen Stevens of enige andere advocaat vans het advocatenkantoor contrast, gezamenlijk of individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om als, volmachthouder (i) de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) aan te passen.

Voor eensluidend verklaard.

Jeroen Stevens

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.03.2010, NGL 02.04.2010 10088-0010-019
27/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 05.03.2009, NGL 14.05.2009 09153-0117-018
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 06.03.2008, NGL 01.04.2008 08087-0202-019
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 01.03.2007, NGL 30.03.2007 07110-2257-015
21/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 02.03.2006, NGL 17.03.2006 06074-1795-015
31/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 03.03.2005, NGL 30.03.2005 05095-4283-014
05/04/2004 : ME. - JAARREKENING 30.09.2003, GGK 04.03.2004 04100-0380-014
29/09/2003 : BL664623
18/08/2003 : BL664623
20/11/2002 : AN343183
20/11/2002 : AN343183
24/07/2001 : AN343183
05/01/2000 : ANA062347
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 14.06.2016 16176-0514-010

Coordonnées
SWEETWELL

Adresse
BREDABAAN 65 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande