STOETERIJ RYMENANS

Divers


Dénomination : STOETERIJ RYMENANS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.070.318

Publication

18/05/2011
ÿþOndernemingsnr

Benaming : LV Stoeterij Rymenans

(voluit)

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Em J0 nGkil.ti) d~-.L aS

2845 Niel

Onderwerp akte : Ooprichting - Benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ludo Lamot te Niel op zes april tweeduizend en elf dat een:; landbouwvennootschap werd opgericht, onder de benaming LV Stoeterij Rymenans

Oprichters:

1.Mevrouw RYMENANS Heleen, geboren te Reet op 26 maart 1975, wonend te 2845 Niel, Emile Vanderveldelaan 25, welke inschreef op 95 aandelen, volledig volstort tot beloop van negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500)

2." De heer VERVLIET Johnny Margaretha Gustaaf, geboren te Niel op 28 mei 1964, wonend te 2845 Niel, Emile Vanderveldelaan 25, welke inschreven op 95 aandelen, volledig volstort tot beloop van negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500)

Het totale bedrag van de inbrengen in geld waardoor het maatschappelijk kapitaal is samengesteld;; !i bedraagt de som van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) verdeeld in honderd negentig (190):: 5 aandelen zonder nominale waarde,voledig volstort.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Niel, Emile Vanderveldelaan 25

Doei: De vennootschap heeft tot doel : de uitbating van een landbouwbedrijf in het bijzonder een': stoeterij. De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband:; houden met haar doel, of die dit kunnen bevorderen; zij kan deelnemen in iedere onderneming dief kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze kan bevorderen.

Algemene vergadering: De jaar-vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur

Bestuur: Mevrouw Rymenans werd aangesteld als beherende vennoot. Behoudens andersluidende beslissing is het mandaat onbezoldigd

Bestuursbevoegdheid: Iedere beherende vennoot is bevoegd om alle handelingen van het intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap,:! met uitzondering van die handelingen waar-voor volgens de wet uitsluitend de algemene vergadering bevoegd is.

Overeenkomstig artikel 816 van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat volgende handelingen van bestuur, zowel intern als extern, door de beherende vennoten slechts gesteld;: mogen worden na de voorafgaande schriftelijke toestemming van de algemene vergadering van deii

stille vennoten beslissend met meerderheid van stemmen. Deze voorafgaande toestemming van de!

E.

algemene vergadering van de stille vennoten is noodzakelijk voor :

 het verwerven en vervreemden van onroerende goederen;

 het in pacht nemen of opzeggen van pacht;

 het oprichten van bouwwerken;

 belangrijke wijzigingen aan de veestapel of aan de wijze van exploiteren; Vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere beherende vennoot vertegenwoordigt de vennootschap; individueel in alle handelingen in en buiten rechte. Indien er meerdere beherende vennoten zijn,;: heeft ieder van hen de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden.

Boekjaar: Het boekjaar begint één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. Overeenkomstig artikel 60 wetboek van vennootschappen worden alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2011 door de beherende vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting overgenomen door_de_bij deze akte opgerichte_vennootsçhap._ Deze_oyernerning................................................

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nl

0 6 MEI 1011

Griffie

Afesrgelegd ter grf#fie von da Perhtba,?& van di,'oophondef te Antwerpen, op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

0836" 070 " 318

mod 2.1

de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand juni 2013.

Volmacht: De heer Franciscus Colonne, wonende te 9880 Aalter, Meerkensdreef 4, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen, aanvraag van vergunningen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en Ondernemingsloket, en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, LUDO LAMOT

Neergelegd voor registratie

(Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte).

"

,.- %, Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STOETERIJ RYMENANS

Adresse
EMILE VANDERVELDELAAN 25 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande