SMITS OUTLET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMITS OUTLET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.496.783

Publication

29/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\IFFRGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

18 OKT. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

nrifip De griffier

Ondernemingsnr : 0452.496.783

Benaming (voluit) : Smits Outiet

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Watering 17

2370 Arendonk

Onderwerp akte : MET SPLiTSING.GELiJKGESTELDE VERRICHTING OF PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING - KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit twee akten verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 26 september 2013, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Smits Outlet", met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Watering 17, BTW BE 0452.496.783 RPR Turnhout, onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering betuigt haar instemming met de verrichting van partiële splitsing waarbij bepaalde activabestanddelen zoals omschreven in het partieel splitsingsvoorstel, overgenomen worden van de overdragende, partieel te splitsen commanditaire vennootschap op aandelen "Smits", met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Watering 17, ondernemingsnummer BTW BE 0441.834.604 RPR Turnhout.

TWEEDE BESLUIT.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Theo Van Herck Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 en met mandaatdrager de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

De inbreng in natura n.a.v. de kapitaalverhoging van Smits Outlet BVBA, bestaat uit een deel van de activa verbonden aan de exploitatie van Smits Comm. VA. zoals opgenomen in haar staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die aan Smits Outlet BVBA werden toebedeeld overeenkomstig het splitsingsvoorstel. De activa worden ingebracht voor een totale waarde van 58.161,06 euro. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden

van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de

tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Deze inbreng zal volledig worden vergoed door uitreiking van 19.321 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Wommelgem

.......... ..... ___ 14 augustus 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

(Getekend)

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

Vertegenwoordig door:

De heer Theo Van Herck

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist in het kader van voormelde partiële splitsing door overneming tot verhoging

van het maatschappelijk kapitaal met ZEVENENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD

EENENNEGENTIG EURO en TWEEËNZESTIG CENT (¬ 37,491,62) om het te brengen van

ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO en EEN CENT (¬ 18.592,01) op

ZESENVIJFTIG DUIZEND DRIEENTACHTIG EURO en DRIEËNZESTIG CENT (¬ 56.083,63).

VIERDE BESLUIT.

Als gevolg van de voorgaande partiële splitsing, de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging en

uitgifte van nieuwe aandelen worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht

artikel 5.1. wordt vervangen door volgende tekst:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESENVIJFTIG DUIZEND

DRIEENTACHTIG EURO en DRIEËNZESTIG CENT (¬ 56.083, 63).

Artikel 6.1. wordt vervangen door volgende tekst:

Het kapitaal is verdeeld in 20.071 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een

fractiewaarde van 1/20.071ste van het kapitaal.

Volmacht.

De heer Ludwig Smits, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling en met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen aan: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAMA B" met ondernemingsnummer BTW BE 0472.463.541 RPR Turnhout, met zetel te 2470 Retie, Provinciebaan 64 A, evenals aan diens zaakvoerders, bedienden en aangestelden om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

De notaris

(get.) J, Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.

oorhorden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NERGELE

GR Fie RECH ANK i0

VAN

Ondernemingsnr : 0452.496.783

Benaming (voluit) : Smits Outlet

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Watering 17

2370 Arendonk

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING

Op 6 augustus 2013 werd overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van de commanditaire vennootschap op aandelen "Smits" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Smits Outlet" het onderhavig voorste{ van partiële splitsing door overneming opgesteld.

.1. Identificatie van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

"Smits", commanditaire vennootschap op aandelen, met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Watering 17, BTW BE 0441.834.604 RPR Turnhout, opgericht als coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Bingotron" bij onderhandse akte op 14 november 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 november daarna, onder het nummer 901124-323, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Tom Coppens te Vosselaar op 14 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 december daarna, onder het nummer 10190620.

Zij wordt hierna genoemd: "overdragende vennootschap'.

Namens haar tekent haar zaakvoerder: de heer Smits, Ludwig, wonende te 2370 Arendonk, Watering 17;

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt volgens de huidige statuten tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), volledig volgestort en vertegenwoordigd door 2.260 aandelen zonder vermelding van waarde die elk 112.260s`e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van horecabedrijven.

Zo zal de vennootschap onder meer mogen overgaan tot het kopen, verkopen, huren en verhuren, inrichten en uitbaten of laten uitbaten van drankgelegenheden, restaurants, dancings, tearooms, milkbars, hotels, elektrische, elektronische en andere speeltoestellen, het inrichten van feestelijkheden, zoals bals, tentoonstellingen, shows. De aankoop, verkoop, import, export, in de handel brengen, verhuren en uitplaatsen van alle verkoopsautomaten, van alle automatische en niet-automatische ontspanningstoestellen, van alle geluid-, klank- en beeldinstallaties, van alle muziekinstrumenten al of niet electrisch. Eventuele fabricatie of ombouwing ervan, zoals flippers, bingo's, jukeboxen, stereo-installaties, disco-bar, video-apparaten, computerspelen, orgels, piano's, biljarts, tafelvoetbalspelen en anderen.

Hetzelfde geldt voor alle horeca-benodigdheden, al of niet electrisch of electronisch, voor verlichting en kleinmeubelen en eventuele fabricatie ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

fl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

i ui



mod 11.1

Geschenkartikelen.

De administratieve dienstverlening aan derden inzake financiële, juridische, handels-, fiscale en/of sociale aangelegenheden en dit in de meest uitgebreide zin van het woord, met uitzondering van de door de wet gereglementeerde beroepsactiviteiten.

Adviesverlening inzake management en informatica.

De belangenvertegenwoordiging van haar vennoten, ondernemingen en organisaties op economisch, juridisch, fiscaal, sociaal en cultureel vlak.

Studie-, organisatie- en dienstverlenend bureau inzake technische en industriële ontwikkelingen. Alle werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben voor haar ondernemingen en organisaties, onderlinge dienstverlening, studie van de meest doeltreffende en goedkope communicatiemiddelen tussen haar ondernemingen en organisaties, verstrekken van informatie over binnen- en buitenlandse voorschriften en normen, nagaan van de conformiteit van producten aan de binnen- en buitenlandse wetgeving, organisatie en coördinatie van vormingsactiviteiten,

Het beheer van het eigen patrimonium,

Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

De aan- en verkoop van overstocks en faillissementen.

Alle roerende en onroerende verrichtingen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief, doch indikatief.

De vennootschap mag verder om haar doel te bereiken voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

"Smits Outlet", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , met maatschappelijke zetel gevestigd te 2370 Arendonk, Watering 17, BTW BE 0452.496.783 RPR Turnhout, opgericht onder de benaming "Contex" bij akte verleden vcor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op 12 april 1994, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 mei daarna, onder het nummer 940505-287, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Tom Coppens te Vosselaar op 19 april 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 mei daarna, onder het nummer 12086624,

Zij wordt hierna genoemd: "verkrijgende vennootschap

Namens haar tekent: de heer Smits, Ludwig, wonende te 2370 Arendonk, Watering 17;

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt volgens de huidige statuten achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01), vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder vermelding van waarde die elk 1/750s`e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

" de fabricage van kledingartikelen en confectie van diverse artikelen in weefsel, het vervaardigen van allerhande maatkleding voor dames, heren, meisjes en jongens, het vervaardigen van allerlei maatkleding voor kinderen, de fabricage van beroeps en nijverheidskleding en fabricage van uniformen, confectie van kledingstukken in leder of in soortgelijke stoffen; confectie van boven- en onderkleding in gebreide en aanverwante weefsels voor dames, heren, jongens, meisjes en kinderen, groothandel in produkten van de textiel- en kledingnijverheid.

" het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het gcede vericop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

" aan- en verkoop van bieren, waters en limonaden;

" vervoer van goederen over de weg voor eigen gebruik;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

. ~

~ ~ t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

" uitbating van een onderneming voor amusementsspelen in horeca-aangelegenheden;

" handel in tweedehands materialen;

" aan- en verkoop van faillissementsgoederen en overstocks;

" verkoop van deze goederen aan kleinhandel in winkels en op openbare markten;

" verkoop van deze goederen in lot aan groothandelaars.

De vennootschap mag verder om haar doel te bereiken, zowel in België als in het buitenland filialen en magazijnen oprichten, belangen nemen door vereniging, inbreng, samensmelting of inschrijving, zowel geldelijk als door een andere tussenkomst in alle verenigingen, vennootschappen of ondernemingen welke een soortgelijke of aanbelangende aktiviteit uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant is.

Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

In het algemeen mag zij alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen die verband houden met haar doel of van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

2. Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikel 728, 3° van het Wetboek van vennootschappen).

Gezien de specificiteit van de partiële splitsing en het feit dat de overdragende vennootschap de enige vennoot is van de verkrijgende vennootschap is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de enige vennoot van de CVA "Smits" van de totaliteit van de nieuwe aandelen uit te geven door de verkrijgende vennootschap "Smits Outlet". Er wordt geen opleg in geld voorzien,

3. Wijze waarop de aandelen in de verkriigende vennootschap "Smits Outlet" worden uitgereikt (artikel 728, 3° van het Wetboek van vennootschappen).

Bij de kapitaalverhoging van de verkrijgende vennootschap zullen de aandelen worden ingeschreven in het aandelenregister als volgt:

 de datum van het besluit tot partiële splitsing door overneming;

 het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan de bestaande vennoten van de overdragende vennootschap werd uitgereikt.

Deze inschrijving wordt eveneens ondertekend door de bestuursorganen of hun gevolmachtigden.

4. Datum vanaf wanneer de aandelen "Smits Outlet" recht geven om te delen in de winst,

alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 728, 4° van het Wetboek van

vennootschappen).

De nieuwe aandelen geven geen recht om te delen in de winst met ingang op 1 april 2013.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5. Datum vanaf wanneer de handelingen van de overdragende vennootschap

boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkriigende vennootschap (artikel 728, 5° van het Wetboek van vennootschappen).

Vanaf 1 april 2013 worden de verrichtingen van de overdragende vennootschap, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap "Smits Outlet",

6. De rechten die de verkriigende vennootschap toekent aan de vennoten van de

overdragende vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 728, 6° van het Wetboek van vennootschappen).

De verkrijgende vennootschap geeft geen aandelen waaraan bijzondere rechten verbonden zijn noch effecten andere dan aandelen uit andere dan deze voorzien in de statuten. De verkrijgende vennootschap zal dan ook geen bijzondere rechten toekennen aan de huidige vennoten van de partieel te splitsen overdragende vennootschap noch aan houders van andere effecten dan aandelen.

7. Bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het verslag zoals bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen (artikel 728, 7° van het Wetboek van vennootschappen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. Er zal derhalve enkel een controleverslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de verkrijgende vennootschap. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

De kosten van dit verslag vallen integraal ten laste van de vennootschap "Smits Outlet".

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de splitsing (artikel 728, 8° van het Wetboek van vennootschappen). Aan de zaakvoerders van de vennootschappen "Smits" en "Smits Outlet" warden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen (artikel 728, 9° van het Wetboek van vennootschappen).

9,1 Overdracht onroerende goederen.

De overdragende vennootschap is eigenares van volgende onroerende goederen welke

ingevolge de partiële splitsing zullen overgaan naar de overnemende vennootschap:

a) Gemeente MOL - tweede Afdeling

Een handelseigendom met woonst op en met grond en alle aanhorigheden gelegen te Mol, tweede afdeling, Donk 67, gekadastreerd volgens de laatst overgeschreven titel sectie B nummers 3341P, 334/S, 3341T en 334/X, met gezamenlijke een oppervlakte van 12 are 55 centiare.

b) Gemeente MOL - vierde Afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden op en met grond gelegen te Mol, vierde afdeling, Statieplein 9, gekadastreerd volgens de laatst overgeschreven titel sectie F nummer 101/H, met een oppervlakte van 1 are 80 centiare.

Bodemattesten.

De ondergetekenden verklaren dat op voorschreven onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 101 § 1, van het bodemdecreet. De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van de bodemattesten door OVAM afgeleverd op 8 december 2010 (Statieplein) en 27 mei 2013 (Donk), waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel identiek luidt als volgt:

2 Inhoud van het bodemattest.

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

9.2 Activa en passiva.

De volgende delen van het vermogen van de overdragende vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 maart 2013 overgedragen worden:

Activa.

Aanschaffingswaarde terreinen 16.113,08

Aanschaffingswaarde gebouwen 182.024,88

Geboekte afschrijvingen gebouwen -139.956.90

Blijft: 58.181,06

Passiva.

Nihil 0,00

Totaal: 0,00

Herhaling.

 het actief bedraagt: 58.181,06

 het passief bedraagt: 0,00

Netto Inbreng: 58.181,06

10. Verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap_ alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (artikel 728, 10° van het Wetboek van vennootschappen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

, "

£

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

, . 1 4

mod 11.1

De totaliteit der aandelen van "Smits outlet" wordt toebedeeld aan de huidige enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap "Smits".

Op deze wijze wordt de gelijkwaardigheid tussen de partijen op een billijke wijze gerespecteerd. Ter zake wordt uitdrukkelijk herhaald dat er geen opleg In geld wordt verricht naar aanleiding van de partiële splitsing.

Motivering van het splitsingsvoorstel.

De zakelijke motieven welke aan de basis liggen van onderhavig voorstel tot partiële splitsing door

overneming kunnen geformuleerd worden als volgt

1. Aan voorschreven onroerende goederen zal een andere bestemming gegeven worden gelet op ;

- hun ouderdom,

- de oplopende kosten tot onderhoud,

- de blijvend moeilijke toestand van de horeca-sector,

Mede omwille van hun strategische ligging lenen zelfde eigendommen zich uitermate voor een nieuw

op te starten project van vastgoedontwikkeling waardoor meteen een geschikte

bestemmingswijziging voor deze gebouwen voorhanden is.

2. Het is daarbij om evidente redenen aangewezen zelfde gebouwen af te zonder in een aparte entiteit mede omwille van volgende redenen

- verhoogd risico tot besmetting van de andere onroerende goederen (gelet op de omvang van de vereiste investeringen),

- vrijwaring van de continuïteit van de beheersvennootschap (welke verder quasi geen financiële lasten meer heeft);

Publicatie van het splitsingsvoorstel.

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen, moet het splitsingsvoorstel door elke bestaande vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel worden neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De streefdatum voor het verlijden van de splitsingsakte is 30 september 2013. Opgemaakt in 3 exemplaren te Vosselaar op 6 augustus 2013.

(volgen de handtekeningen)

(get.) Notaris Jan Coppens

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

. ti

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0419-014
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.06.2012 12230-0233-010
09/05/2012
ÿþ mod 11.1

3t, ..j~ri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





*iaoaesza*

Voc

gehos aan Belgi

Staats

Neergelegd ter çr;; r'e t'ûn de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

26 APR.un

Griffie

Ondernemingsnr : 0452.496.783

Benaming (voluit) : Contex

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidsstraat 72 Unit 26

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM  VERPLAATSING ZETEL -- UITBREIDING DOEL - BEKRACHTIGING ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 19 april 2012, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Contex", met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Nijverheidsstraat 72 Unit 26 , BTW BE0452.496.783 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen: "

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk de beslissing genomen door de bijzondere

algemene vergadering de dato 1 oktober 2004, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad van 23 november daarna, onder het nummer 04161117 waarbij aan de heer Goris Jozef

ontslag werd verleend als statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

In zijn plaats werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd de heer Smits Ludwig voormeld.

TWEEDE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Smits Outlet".

DERDE BESLISSING.

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 2370 Arendonk, Watering 17.

VIERDE BESLISSING.

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid met volgende activiteiten :

 aan- en verkoop van faillissementsgoederen en overstocks;

"  verkoop van deze goederen aan kleinhandel in winkels en op openbare markten;

- verkoop van deze goederen in lot aan groothandelaars.

VIJFDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissingen en aan

" de bepalingen en wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van

vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Smits Outlet".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2370 Arendonk, Watering 17.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

" de fabricage van kledingartikelen en confectie van diverse artikelen in weefsel, het vervaardigen

van allerhande maatkleding voor dames, heren, meisjes en jongens, het vervaardigen van allerlei maatkleding voor kinderen, de fabricage van beroeps en nijverheidskleding en fabricage van uniformen, confectie van kledingstukken in Ieder of in soortgelijke stoffen; confectie van boven- en onderkleding in gebreide en aanverwante weefsels voor dames, heren, jongens, meisjes en kinderen, groothandel in produkten van de textiel- en kledingnijverheid.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

bghouden aan het Belgisch

Staatsblad

" het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

" aan- en verkoop van bieren, waters en limonaden;

" vervoer van goederen over de weg voor eigen gebruik;

" uitbating van een onderneming voor amusementsspelen in horeca-aangelegenheden;

" handel in tweedehands materialen;

" aan- en verkoop van faillissementsgoederen en overstocks;

" verkoop van deze goederen aan kleinhandel in winkels en op openbare markten;

" verkoop van deze goederen in lot aan groothandelaars.

De vennootschap mag verder om haar doel te bereiken, zowel in België als in het buitenland filialen en magazijnen oprichten, belangen nemen door vereniging, inbreng, samensmelting of inschrijving, zowel geldelijk als door een andere tussenkomst in alle verenigingen, vennootschappen of ondernemingen welke een soortgelijke of aanbelangende aktiviteit uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant is.

Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

In het algemeen mag zij alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen die verband houden met haar doel of van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 18.592,01).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal -- Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

.Qe_vergadering.wordt_voorgezeten. door_de_voorzitter of bij_diens- afwezigheid.dno.r.heLlidvan._. _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moá 11.1

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register, Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd warden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

BijlageII trif tét Bè-tecli'Stàeslïlet- 01t0512012 - Annexes dulVlóniteurbëlgë

Voor-behoudèn `aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 01.07.2011 11252-0347-011
11/05/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





eiNIFFIE l tE IfbANK VAN

2 9 APR, 2011

KOOPHAND6tiffr JRNHOUT

ri" ~M'a,

111111111111,11.11111.11111111111

bel ae BE Sta

Ondememingsnr : 0452496783

Benaming

(voluit) : ConteX

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarschotseweg 7, 2200 Herentals

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de Algemene vergadering gehouden op 14/12/2010, wordt besloten de maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Aarschotseweg 7, te verplaatsen naar 2160 Wommelgem, Nijverheidsstraat 72 Unit 26.

Zaakvoerder

Smits Ludwig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 09.06.2010 10166-0187-012
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 18.07.2009 09439-0076-011
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 27.06.2008 08311-0149-011
25/10/2007 : TU074101
21/06/2007 : TU074101
21/06/2005 : TU074101
23/11/2004 : TU074101
27/07/2004 : TU074101
18/09/2003 : TU074101
22/01/1998 : TU74101
01/01/1997 : TU74101
01/01/1996 : TU74101

Coordonnées
SMITS OUTLET

Adresse
WATERING 17 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande