SCHEERS NANCY COMM. V. THUISVERPLEGING

Société en commandite simple


Dénomination : SCHEERS NANCY COMM. V. THUISVERPLEGING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.515.904

Publication

22/10/2012
ÿþMW 2.1

rLi iï In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

laiimmum

1 1 -10- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL. te MECHELEN

Ondernemingsnr : %(.1(3 6-À - l d (~

Benaming

(voluit) : Scheers Nancy Comm.V. Thuisverpleging

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Plasstraatje 10, 2220 Heist-op-den-berg

Onderwerp akte : oprichting Comm.V.

SCHEERS NANCY Comm.V. THUISVERPLEGING

~

11111ïl I~NVIWI~I~N'I ~i~ao~s*

v, beh. aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

PLASSTRAATJE 10

2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Heden, 1 oktober 2012, werd er overeengekomen tussen enerzijds mevrouw Scheers Nancy, verpleegkundig, Plasstraatje 10, 2220 Heist-op-den-berg

en anderzijds

de Heer Gilbert Wuyts, zelfstandige, Plasstraatje 10, 2220 Heist-op-den-berg, een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan zij de statuten als volgt bepalen

Artikel één

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en haar naam luidt "Scheers Nancy Comm.V. Thuisverpleging" .

Artikel twee

De zetel van de venootschap is gevestigd te 2220 HEIST-OP-DEN-BERG, Plasstraatje 10. De zetel kan bij besluit van de beherende veno(o)t(en) overgebracht worden naar eender welke plaats in België.

Artikel drie

Het doel van deze Comm.V.. is een ronde en/of ronden van thuisverpleging te verzorgen.

Artikel vier

De vennootschap bestaat met ingang vanaf 1 oktober 2012 voor onbepaalde duur.

Artikel vijf

Nancy Scheers is de enige beherende vennoot die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk is. Zij is tevens zaakvoerder van de vennootschap. Zij alleen kan de vennootschap rechtsgeldig verbinden. Zij kan ondermeer in het kader van de activiteiten tot realisatie van het maatschappelijk doel

-rechtsgeldig handtekenen namens de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

-sommen, in hoofdsom, intresten en bijhorigheden, eisen, ontvangen of voldoen

-volmachten verlenen

-rekeningen openen en afsluiten bij financiële instellingen

-leningen aangaan

-personeel aanwerven of ontslaan

-elke andere handeling stellen die kadert in het bereiken van het vennootschapsdoel

De andere vennoot is een stille vennoot en heeft geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid buiten het volstorten van zijn aandeel. Hij mag zich niet inlaten met het beheer van de vennootschap, Evenwel mag hij op eender welk ogenblik zijn recht op inzage van de boekingsstukken en rekeningen van de vennootschap uitoefenen. Dit zowel persoonlijk als door een gevolmachtigde accountant (deze moet lid zijn van het instituut der accountants).

Artikel zes

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 2000 Euro vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk

20 Euro. Het aandeel van de beherende vennoot is vastgesteld op 99 aandelen waarvoor hij 1980 Euro

stort op rekening geopend te name van de vennootschap bij

Het aandeel van de stilte vennoot is vastgesteld op 1 aandeel waarvoor hij 20 Euro stort op rekening

geopend te name van de vennootschap bij

Vanaf de storting kan de venncotschap over deze sommen beschikken,

Artikel zeven

Bij verdeling van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap zal dit onder de vennoten geschieden ponds/pondsgewijze hun inbreng; de baten zullen op eenzelfde wijze verdeeld worden. Zo er evenwel verliezen zijn is de stille vennoot slechts gehouden tot het bedrag van zijn inbreng.

Artikel acht

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt van 1 oktober 2012 en eindigt op 31 december 2013.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap op, stelt hij de jaarrekening over het voorbije boekjaar op en sluit hij de boekhouding af.

Deze jaarrekening wordt op de jaarlijkse vergadering ter goedkeuring voorgelegd aan de aandeelhouders, Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering over de aan de zaakvoerder te verlenen kwijting.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Na afname van vijf procent voor aanleg van de wettelijke reserve (tot deze tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het resultaat.

Artikel negen

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van mei om 20.00 hr.en dit in de zetel van de vennootschap. De eerste algemene vergadering zal gehouden warden in 2014,

mits de andere vennoten hiervan veertien dagen op voorhand in kennis te stellen per aangetekende schrijven, kan iedere vennoot een buitengewone vergadering doen bijeenroepen. De vergaderingen worden voorgezeten door de beherende vennoot. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, elk aandeel een stem vertegenwoordigend; bij staking van stemmen is de stem van de zaakvoerder beslissend. Om geldig te kunnen beraadslagen moet minstens de helft van elk der beherende en stille vennoten, samen meer dan de helft van de aandelen bezittend, aanwezig of vertegenwoordigend zijn.

Artikel tien

Iedere vennoot kan de ontbinding van de vennootschap vorderen, maar deze beslissing kan slechts worden genomen bij een stemmeerderheid van drie vierden van de aandelen.

Artikel elf

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot vereffening van de vennootschap. De erfgenamen van de overledene kunnen geen zegels doen leggen op de bezittingen van de vennootschap noch overgaan tot inventarisopname. Zij hebben slechts het recht het aandeel van de overleden vennoot te vorderen volgens de waarde zoals die blijkt uit de laatste balans,

Voor- -Whou1den aan het Belgisch Staatsblad

_ Artikel twa~lf ~_..

Indien de zaakvoerder overlijdt, onbekwaam wordt verklaard of uit zijn rechten wordt ontzet of op een andere wijze niet meer in staat is om zijn functie uit te oefenen, kunnen de overblijvende vennoten in zijn voorlopige of definitieve vervanging voorzien bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel dertien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkele vennoot kan zijn aandelen of de rechten hieraan verbonden, noch geheel noch gedeeltelijk, overdragen aan een derde behoudens unanieme instemming van de andere vennoten.

Artikel veertien

In geval van vereffening zal door een buitengewone algemene vergadering een vereffenaar worden aangesteld; deze vergadering zal eveneens de bevoegdheden en bezoldiging van de vereffenaar bepalen.

Artikel vijftien

De vennoten, bij algemeenheid van stemmen, kunnen de statuten van de vennootschap wijzigen, zowel wat betreft de duur, het doel, kapitaalverhoging of -vermindering, toetreding van nieuwe vennoten, vervroegde ontbinding van de vennootschap of omzetting in een andere rechtsvorm.

Artikel zestien

Voor wat betreft de niet in deze statuten voorziene gevallen zullen de vennoten zich schikken naar de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen of naar de beslissing van de handelsrechtbank te Leuven.

Aldus opgemaakt en ondertekend te Leuven op 1 oktober 2012 in vier exemplaren; één voor elke vennoot, één voor de vennootschap en één bestemd voor de registratie.

Nancy Scheers Gilbert Wuyts

Zaakvoerder -. Aan deel.)éf

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : telaam en handtekening

18/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SCHEERS NANCY COMM. V. THUISVERPLEGING

Adresse
PLASSTRAATJE 10 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande