RNIG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RNIG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.972.611

Publication

10/04/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111W1111)111,1)11111111111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RNIG (verkort) :

Rechtsvorm : STARTER - BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2890 SINT-AMANDS (Lippelo), Breutheide 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 28 maart 2013, blijkt dat:

De heer GEERAERTS Erwin Arthur Jeanne, geboren te Borgerhout op 5 november 1975, met rijksregisternummer 7511.05-019.28, echtgenoot van mevrouw HOUVENAGHEL Els Mia Bertha, wonende te 2890 Sint - Amands (Lippel)), Breutheide 4.

een STARTER - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid heeft opgericht als volgt: Naam : RNIG, afgekort "S  BVBA RNIG".

Vorm : STARTER - BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel :2890 SINT-AMANDS (Lippelo), Breutheide 4

Doel : De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel

Informaticadiensten : het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing: de activiteiten van systeemimegrators, het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, waaronder systemen van automatische data-identificatie ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur, het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's, het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's, het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van een klant invoeren van gegevens, volledige bijwerking van gegevens, het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

Managementconsultant: bijstand en advies aan particulieren, ondernemingen en organisaties, omtrent commerciële, juridische, financiële, technische, sociale en fiscale aangelegenheden.

Dienstverlening: het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks, als tussenpersoon, makelaar of commissionair, zowel van roerende als onroerende aard.

Roerende activiteiten: voor eigen rekening, het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, immateriële activa, van welk vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, holdingmaatschappij en holdingactiviteiten.

De aan- en verkoop van, de in- en export van, de groot- en kleinhandel in, de tussenpersoon in de handel, de ontwikkeling van, de verhuur en het onderhoud, herstelling van, elektrische, electronische en mechanische apparaten en geleiders, en aanverwanten waaronder, zonder een beperkend karakter toe te kennen aan deze opsomming, computers, printers, grafische randapparaten, scanners, plotters, beeldschermen, belichters, digitale kleurproefmachines, netwerken, gegevensdragers, communicatiesystemen, digitale en klassieke camera's, fototoestellen, belichtingssystemen voor digitale en klassieke fotografie, ontwikkelmachines, videocamera's, digitale video-editing en video-captatie-systemen, digitale en klassieke drukpersen, grafische tekentabletten, computermuizen, radio's, TV's, hifi-installaties en huishoudelijke apparaten.

Deze opsomming is onbeperkt.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

------_

29 heln 232

GRIFFIE REC

e AN ..

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, en zelfs voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Zij mag aile industriële, handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijk beperkingen ter zake.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL < Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeduizend euro (2.000,00 EUR), verdeeld in tien (10) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten gedurende de startersfase van vijf jaar te rekenen vanaf heden.

Ten laatste vijf jaar na de oprichting van de startersvennootschap, zal de vennootschap een gewone BVBA moeten worden, middels een kapitaalverhoging, of ontbonden moeten worden (artikel 214 § 2 lid 2 W. veen.), Bovendien wordt op dat moment de minimale volstortingsplicht van de BVBA, beschreven in artikel 223, leden 1 en 2 W. Venn., van toepassing

ZAAKVOERDER:

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de

vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de

algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hemieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden,

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en

o verweerder.

indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor aile handelingen de handtekening van minstens één

o zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

co De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermehding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA RNIG".

et De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten,

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

" =1 leder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de eerste zaterdag van de maand september om 10.00 uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven, Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om tien uur.

STEMRECHT

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek

van vennootschappen van toepassing.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden.

et

De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking

pq heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend en veertien.

B, Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de eerste zaterdag van de maand september

van het jaar 2015 om 10.00 uur,

C. Zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder

aangesteld:

- de heer GEERAERTS Erwin, voornoemd.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

D. Overname verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voortkomen uit (handels)activiteiten uitgevoerd vanaf 1 maart 2013 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luilc BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

150 615

181

Ih

NEERG ELE~~

2 3 ~06- 2015

PECHT$1GriffitIn i:Ou DEL

ANTWPPPFY, afd. P ,~:~ -LEN

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0524.972.611

Benaming

(voluit) : RNIG

(verkort) :

Rechtsvorm : STARTER-BVBA

Zetel : 2890 pint Amands (Lippelo), Breutheide 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 19 juni 2015, blijkt dat; er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de STARTER BVBA « RNIG ».

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit éénparig de vennootschap die werd opgericht als starters-bvba krachtens artikel 21lbis van het Wetboek van Vennootschap vanaf heden om te vormen naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig de bepalingen van boek VI van het Wetboek van: Vennootschappen.

De aandeelhouder legt alhier het nieuw financieel plan voor, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de; vennootschap verant-'woordt. Het financieel plan wordt aan ondergetekende geassocieerd notaris in bewaring; gegeven, en dit overeen'kom-'stig de bepalingen vervat in artikel 215 van het Wetboek der Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT

Toevoeging handelsbenaming

De vergadering besluit éénparig de naam van de vennootschap te behouden, doch een handelsbenaming toe te voegen, zijnde "Hyperform", zodat voortaan de vennootschap zal bestaan als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "RNIG", met als handelsbenaming "Hyperforen".

DERDE BESLUIT

Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering besluit éënparig, en dit naar aanleiding van de voormelde omvorming van S-BVBA naar BVBA, het kapitaal te verhogen ten belope van achttienduizend euro (18.000 ¬ ) om het te brengen van; tweeduizend euro (2.000 ¬ ) op twintigduizend euro (¬ 20.000), door het creëren van negentig (90); kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze negentig (90) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd euro (200 ¬ ) per aandeel,

Deze negentig (90) nieuwe aandelen zullen worden volgestort ten belope van honderd procent (100 %). Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

De Heer Geeraarts Erwin, enige aandeelhouder, heeft vervolgens verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennoot-'schap, en integraal in te schrijven op de negentig; (90) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van tweehonderd euro (200 ¬ ) per; kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven door de enige aandeelhouder volgestort is in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van achttienduizend euro (¬ 18.000).

De inbreng in geld werd overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een: bijzondere rekening, op naam van de vennootschap bij AXA BANK EUROPE NV, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 11 juni 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en door hem zal: bewaard worden.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde' kapitaalverhoging van achttienduizend euro (18.000 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal', aldus daadwerkelijk gebracht werd op twintigduizend euro (20.000 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100)=

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen, alle zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/100e van het geheel geplaatste kapitaal.

DERDE BESLUIT:

Verlenging boekjaar

De vergadering besluit éénparig:

-het lopende boekjaar te verlengen om dit te laten eindigen op 30 september 2015;

-de boekjaren nadien telkens te laten aanvatten op 1 oktober van ieder jaar om te laten eindigen op 30 september van het daarop volgende jaar.

VIERDE BESLUIT:

Wijziging jaarvergadering

De vergadering besluit éénparig de jaarvergadering voortaan te houden de eerste zaterdag van de maand februari om tien uur.

VIJFDE BESLUIT:

Benoeming opvolgend zaakvoerder

De vergadering besluit éënparig het volgende: indien de huidige zaakvoerder, de Heer Geeraerts Erwin, overlijdt, zal als opvolgend niet-statutair zaakvoerder aangesteld worden: Mevrouw Houvenaghel Els Mia Bertha, rijksregisternummer 73.06.17-328,58, wonende te 2890 Sint-Amands (Lippel)), Breutheide 4.

ZESDE BESLUIT

Wijziging statuten

De vergadering besluit éénparig de statuten aan te passen aan voorgaande genomen besluiten, aan de huidige situatie en aan de thans geldende wetgeving in het algemeen, door de statuten volledig te vervangen door navolgende nieuw aan te nemen statuten:

NAAM

De vennootschap bestaat als een besloten vew'nootschap met beperk-'te aansprakelijkheid, welke handelt onder de benaming "RNIG", met als handelsbenaming "Hyperforen".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2890 Sint-Amands (Lippelo), Breutheide 4.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel

lnformaticadiensten : het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing: de activiteiten van systeem-imegrators, het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, waaronder systemen van automatische data-identificatie ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur, het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's, het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's, het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van een klant invoeren van gegevens, volledige bijwerking van gegevens, het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

Managementconsultant; bijstand en advies aan particulieren, ondernemingen en organisaties, omtrent commerciële, juridische, financiële, technische, sociale en fiscale aangelegenheden.

Dienstverlening: het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks, als tussenpersoon, makelaar of commissionair, zowel van roerende als onroerende aard.

Roerende activiteiten: voor eigen rekening, het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, immateriële activa, van welk vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, holdingmaatschappij en holdingactiviteiten.

Re aan- en verkoop van, de in- en export van, de groot- en kleinhandel in, de tussenpersoon in de handel, de ontwikkeling van, de verhuur en het onderhoud, herstelling van, elektrische, electronische en mechanische apparaten en geleiders, en aanverwanten waaronder, zonder een beperkend karakter tce te kennen aan deze opsomming, computers, printers, grafische randapparaten, scanners, plotters, beeldschermen, belichters, digitale Kleurproefrnachines, netwerken, gegevensdragers, communicatiesystemen, digitale en klassieke camera's, fototoestellen, belichtingssystemen voor digitale en klassieke fotografie, ontwikkelmachines, videocamera's, digitale video-editing en video-captatie-systemen, digitale en klassieke drukpersen, grafische tekentabletten, computermuizen, radio's, TV's, hifi-installaties en huishoudelijke apparaten.

Deze opsomming is onbeperkt.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, en zelfs voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Zij mag alle industriële, handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en

kredieten toestaan, behoudens de wettelijk beperkingen ter zake.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt twintigduizend euro (20.000 ¬ ),

vertegen-woordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, die ieder

11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of

rechtspèrsonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk

aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen

.rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij

vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te

benoemen, Voor' de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden

dezelfde regels dan openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en, voor eigen rekening zou

Vervullen,.'

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-dering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De

zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer,

die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet

vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaahde machten. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals aile gerechtelijk of administra-1ief verhaal worden

vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-'voerder afzonderlijk,

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de

vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn

hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADE-'RING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste zaterdag

van de maand februari om tien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de

bijeenroepingbrieven aange-duid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende

werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het daarop

volgende jaar.

ACHTSTE BESLUIT

Volmacht coordinatie

Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan ondergetekende geassocieerde notaris om de gecoördineerde

tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent voor zoveel als nodig of bevestigt verleend te hebben alle machten aan de

zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

NEGENDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan BV BVBA BFKM, Breutheide 1 A, '

" 2890 Sint-Amands (Lippelo), om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende Weerleggingen en/of ,

" verklaringen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, ; doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Molenstraat 6 B, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering, coordinatie statuten.

I i S

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RNIG

Adresse
BREUTHEIDE 4 2890 LIPPELO

Code postal : 2890
Localité : Lippelo
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande