RJH TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RJH TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.891.020

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 31.07.2013 13383-0174-011
08/02/2012
ÿþMatl 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 6 MAi. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier



Ondememingsnr : 0452.891.020

Benaming

(voluit) : RJH TRANSPORT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, De Zaatweg 2 bus 1

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 23 januari 2012 ten maatschappelijke zetel heeft besloten de uittreding als niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden van mevrouw DELEN Heidi Rolanda Victorina, wonende te Schilde, Breeveld 21 en haar wordt volledige kwijting verleend voor het door haar gevoerde bestuur tot op zelfde datum.

Tevens beslist de vergadering vanaf 23 januari 2012 voor onbepaalde duur aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap: mevrouw VAN DINGENEN Griet, wonende te Veerle-Laakdal, Grote Steenweg 75, die aanvaard heeft.

JANSSENS Ronald

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

I

UhII 1141111 ASI IIIR II

*12033948*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 31.08.2011 11523-0167-012
02/09/2011
ÿþMod 2.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~...0 . ~ ~ T% !Y ! ^!: ~ L ~r~ ~K+ S.) GRI~~j2 ~;~;~H~'eANK VAN

~. .. ~ .-.__

2 3 AUG. 2011

KOOPHeM411.«. TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0452.891.020

Benaanirtg

(voluit) : HEJATRA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, De Zaatweg, 2 bus 1.

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - AANPASSING ZETEL - OMZETTING KAPITAAL IN EURO. - BENOEMING ZAAKVOERDER - NIEUWE STATUTEN,

*11133968*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd véér registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te' Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 19 augustus 2011 dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering, van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "HEJATRA", besloten heeft :

EERSTE BESLUIT : de naam van de vennootschap te wijzigen in "RJH TRANSPORT".

TWEEDE BESLUIT : Ingevolge besluit van de zaakvoerders werd de zetel van de vennootschap vanaf 31 oktober 2009 verplaatst naar 2200 Herentals, De Zaatweg, 2, bus 1. Deze verplaatsing van de zetel werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 december 2009, onder nummer 09172315., Dienovereenkomstig het artikel van de statuten betreffende de zetel van de vennootschap te wijzigen zoals zal blijken uit de hierna goedgekeurde statuten.

DERDE BESLUIT : de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en het kapitaal ten bedrage van zevenhonderdvijftig duizend frank (BEF 750.000) om te zetten in euro aan de omzettingskoers van één euro (¬ . 1,00) voor veertig komma drieduizend driehonderdnegenennegentig frank (BEF 40,3399) zodat het kapitaal

' thans achttien duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) bedraagt,

" vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIERDE BESLUIT : vanaf 19 augustus 2011 en voor onbepaalde duur aan te stellen als niet-statutaire: zaakvoerder van de vennootschap : mevrouw DELEN Heidi Rolanda Victorina, wonende te Schilde, Breeveld,' 21, die aanvaard heeft.

VIJFDE BESLUIT : rekening houdend onder meer met de eigen aard van de vennootschap, de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RJH TRANSPORT" vast te stellen als volgt om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

STATUTEN (uittreksel).

Vorm - Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "RJH TRANSPORT".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op zeventien juni negentienhonderd vierennegentig.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, De Zaatweg, 2 bus 1.

Doel. De vennootschap heeft als doel :

- het vervoer over de weg van alle soorten goederen, nationaal en internationaal, voor eigen rekening zowel ais voor rekening van derden.

- het exploiteren van een expeditiebedrijf, vervoercommissionair, vertolling, het opslaan en beheren van goederen van derden.

- aan- en verkoop, huur en verhuur, het in leasing nemen of geven, groothandel, in- en uitvoer van alle materialen, voertuigen, werktuigen, daarin begrepen transportmaterieel.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en. onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of. gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen, bevorderen. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten," die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend

vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01). Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Voorbehouden Maan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede dinsdag van mei om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende

" saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

ZESDE BESLUIT : bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de naamloze vennootschap "Fisc & Div", gevestigd te 2260 Westerlo, Ter Voort, 132, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend Ondernemingsloket, en/of het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of . sociale en/of administratieve) overheidsdiensten en desgevallend met het oog op alle latere wijzigingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte wijziging van de statuten en gecoördineerde statuten. Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de -n

Q I ele ineWBANK ie  BANK VAN



03RT 2011



KOOPHANDEL TURNHOUT i;riffia De griffier

111111111111181 I

*11040621*

Vc behc aar Bell Staal d

Ondernemingsnr : 0452.891.020

Benaming

(voluit) : HEJATRA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals: bu 4

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel te Herentals, De Zaatweg 2 bus 1 op 26 februari 2011 heeft besloten de uittreding als niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden van mevrouw HEYLEN Katty en haar wordt volledige kwijting verleend voor het door haar gevoerde bestuur tot op zelfde datum.

JANSSENS Ronald

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 31.08.2010 10480-0445-012
07/12/2009 : TU074622
06/07/2009 : TU074622
29/08/2008 : TU074622
05/09/2007 : TU074622
05/09/2006 : TU074622
07/10/2005 : TU074622
14/10/2004 : TU074622
29/03/2004 : TU074622
10/01/2003 : TU074622
24/10/2001 : TU074622
29/09/1999 : TU074622

Coordonnées
RJH TRANSPORT

Adresse
DE ZAATWEG 2, BUS 1 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande