QUINN GROUP BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : QUINN GROUP BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.063.101

Publication

22/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lafeb.,ea,s au L4). g.Lsdislr vas,. uG RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 111L1 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

GfflgfYier



111111*ILI,111111,1,11111

bei'

as

Be Sta;

Ondernemingsnr : 0404.063.101

Benaming

(voluit) : QUINN GROUP BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : LEUKAARD 1, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Hernieuwing van het mandaat van bestuurders

A. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 4 juli 2014

De raad van bestuur neemt vervolgens met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. De raad van bestuur beslist om met ingang vanaf 20 juni 2014 de maatschappelijke zetel van de: Vennootschap te verplaatsen naar Van Doornelaan 2A, 2440 Geel.

2. De raad van bestuur verleent volmacht aan elk van de bestuurders individueel, met recht van' indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de coördinatie van de statuten van. de Vennootschap.

De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Marcos IAMIN-BUSSCHOTS en Laura: CHARLIER, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan aile administratieve formaliteiten te vervullen en, onder; andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een, ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen, wat noodzakelijk is.

B. Uittreksel uit de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering der Aandeelhouders van QUINN - GROUP BELGIUM N.V. gehouden op 28 mei 2014

1. De mandaten van de heren Paul O'Brien en Nick Whitwell als bestuurder van de Vennootschap zullen verstrijken na afloop van deze jaarlijkse algemene vergadering. De algemene vergadering beslist de mandaten; van de heren Paul O'Brien en Nick Whitwell als bestuurder te hernieuwen.

Zij zullen hun mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Hun mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2020.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en, Laura CHARLIER, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene, vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en,

op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

º%loor-eWn udr7n Àerriiet" Bdigisch Staatsblad

fl ,

onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck Mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2014
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennotoschap

Zetel : Van Doornelaan 2A, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen - verslag financiële bijstand art. 629 W.Venn. - beslissing algemene vergadering conform art. 556 W.Venn.

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 14 oktober 2014:

"1.De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag door de volgende bestuurders van de Vennootschap op datum van heden 14 oktober 2014:

-De heer Paul O'Brien, The Road Fix Lodge Woods, 3;

-De heer Nick Whitwell,The Old Rectory, Savey Lane, Yoxall, Burton-on-Trent 1;

-De heer Paul Donnelly, Inisfree Knockmark Drumee Co Meath 1.

De Algemene Vergadering verleent met eenparigheid van stemmen bovenvermelde bestuurders kwijting voor de uitvoering van hun mandaat als bestuurders van de Vennootschap tot op heden.

2.De Algemene Vergadering beraadslaagt en benoemt de volgende personen als bestuurders van de Vennootschap vanaf heden:

-De heer Anthony Mullins, 2 Sterling Park, Orwell Road, Rathgar, Dublin 6, !refend:

-De heer Brian Beausang, 2 Orwell Park, Rathgar, Dublin 6, Ireland;

-De heer David Kerr, 47 Clonkeen Road, Blackrock, Co Dublin, Ireland.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen. Ze worden benoemd voor zes (6) jaar met de mogelijkheid van tussentijds ontslag.

3.De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel op De Kleetlaan 2 te 1831 Diegem, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, als commissaris op datum van heden.

De Algemene Vergadering beraadslaagt en beslist met eenparigheid van stemmen de bovenvermelde commissaris kwijting te verlenen voor de gestelde handelingen.

4,De Algemene Vergadering beraadslaagt en benoemt met eenparigheid van stemmen de volgende commissaris vanaf heden voor een periode van drie jaar die zal eindigen op de datum van de jaarvergadering die wordt gehouden in 2017:

-KPMG Belgium, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, België rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Bastein Ondin."

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordgen

Verso : Naam en handtekening

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gelegd ter griffin van da

EECHT3iANK VAN KOOPHANDEL

o 4 NOV, 2014

ANTWERPEN ardeling TURNHOUT G rieb Griffier

Ondernemingsnr : 0404.063.101

Benaming

(voluit) : QUINN GROUP BELGIUM

(verkort}

~I

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 14 oktober 2014:

"2.Heeft de Raad van Bestuur beraadslaagd en beslist, met eenparigheid van stemmen, om alle bestuursbevoegdheden (inclusief bijzondere bevoegdheden en bankbevoegdheden) en vertegenwoordigingsmachten in te trekken die uitdrukkelijk of impliciet werden toegekend aan:

-De heer Paul O'Brien;

-De heer Nick Whitwell;

-De heer Paul Donnelly;

3.Heeft de Raad van Bestuur beraadslaagd en beslist, met eenparigheid van stemmen, de bankvolmachten toe te wijzen aan de volgende personen:

-De heer Anthony Mullins; -De heer Brian Beausang; -De heer David Kerr,"

"Verslag over financiële bijstand conform artikel 629 W.Venn. van 14 october 2014

Van : De Raad van Bestuur van Quinn group België nv

Datum: 25 september 2014

Aan : De Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Quinn group België nv

Onderwerp :

De RvB van Quinn Group België NV ('België NV') heeft dit verslag opgesteld om aandacht te schenken aan de financiële bijstand die de RvB aan RHP Bidco Ltd ('RHP') wil verlenen voor de aankoop van aandelen (Transactie') van Barlo Radiators Ltd ('Berio') en dit in overeenstemming met artikel 629 van het Belgische Wetboek van Vennootschappen, indien van toepassing.

Context van de transactie - redenen voor de financiële bijstand - belang van België nv

Pre-transactie

Pre-transactie België NV was volledig in eigendom van Gortmullan Holdings Limited. Gortmullan had significante overgenomen schulden voorafgaand aan 2011, In april 2011 werd deze schuld geherstructureerd in verschillende tranches, als onderdeel van een herstructurering van de groep, samen met de schuldeisers van de groep. Gortmullan had een schuld van ¬ 519m op 31 december 2012, opgenomen in deze schuld Is ¬ 45m Tranche C-schuld en de resterende Tranche A-schuld (c ¬ 474m). Tranche C-schuld is de verwachte waarde van de oorspronkelijke hoofdsom van ¬ 811 miljoen die wettelijk verschuldigd blijft; de vordering van de kredietverstrekkers heeft uitsluitend betrekking op specifieke activa met een waarde van ¬ 45m. De Tranche A-schuld wordt gedekt door garanties onderschreven door de meerderheid van de dochterondernemingen van de groep van de productie, waartoe België NV behoort. De garanties zijn gedekt door een combinatie van vaste en vlottende vorderingen, pand op aandelen, landheffingen en hypotheken overeenkomstig de wetten van de relevante jurisdicties.

Tabel 1 hieronder toont de balanspositie van 31 december van Gortmullan Holdings evenals de herziene netto activa, om de volledige wettelijk verschuldigde schuldpositie weer te geven. Het Is duidelijk uit het bovenstaande en de balans hieronder dat België NV behoort tot een groep met aanzienlijk veel schulden en onzekerheid over de toekomst.

Tabel 1

Gortmullan Holdings Ltd 31-Dec-12

¬ 000

Fixed Assets

Intangible 13,265

Tangible 651,383

Financial 4,763

669,411

Current Assets

Stocks 122,698

Debtors 167,787

Cash 103,719

394,204

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Creditors falling due within one year (179,854)

Creditors falling due after one year

Debt (530,597)

Other (59,979)

Net Assets 293,185

Residual debt legally payable (766,000)

Revised Net Assets (472,815)

Bron: Statutaire jaarrekeningen

Post-transactie

De details van de transactie en het overzicht van de stappen om de transactie uit te voeren, worden uiteengezet in het document "Darwin organisatorische structuur en stappenplan", toegevoegd als bijlage.

RHP als moedermaatschappij beschouwt Barlo samen met Calorex Heat Pumps Ltd, als een stabiele en kasstroom genererende bedrijven. Deze nieuwe groep waarvan Belgium NV een dochteronderneming wordt, is financieel stabiel en valt niet langer onder een groep met aanzienlijk veel schuld, dle wordt beheerd door meerdere obligatiehouders. De financiële stabiliteit van RHP maakt het haar dochterondernemingen, met inbegrip van Belgium NV, mogelijk om te blijven handelen en functioneren zonder de eerder dreigende financiële onzekerheid. De proforma balans waaruit de financiële stabiliteit van deze nieuwe groep blijkt, wordt weergegeven in tabel 2 hieronder. (De nieuwe groep functioneert in pond sterling en de balans wordt daarom opgemaakt in pond sterling)

Tabel 2 31-Dec-14

RHP Bidco Proforma Balance Sheet ()

Fixed Assets 27,675,875

Goodwill (18,225,052)

Calorex Stock 2,835,520

Net Stock 16,648,020

Debtors 15,539,178

Cash 3,725,976

Current Assets 35,913,173

Senior Debt (9,509,630)

Vendor Loan Note (2,402,833)

Creditors (10,161,347)

ID Line (8,618,275)

Inventory Finance Line (3,872,095)

Provisions (564,833)

Liabilties (35,129,014)

Net Assets 10,234,983

Share Capital 8,000,000

Preferente Equity 3,321,506

Reserves (1,086,524)

Net Equity 10,234,983

Bron: Prognosemodel

De voorwaarden van de transactie -- analyse van de risico's  kredietwaardigheid RHP - voorwaarden van de financiële steun  eerlijke marktvoorwaarden - financiële bijstand en uitkeerbare winsten

Transactievergoeding

RHP neemt Barlo over voor ¬ 1.001.000 wat samen met aflossingsverplichtingen van ¬ 20.999.000

verschuldigd door Barlo, de doelgroep, aan de verkoper groep en een achtergestelde lening van ¬ 3.000.000 per

sluitingsdatum, neerkomt op ¬ 25.000.000 .

De vergoeding wordt als volgt gefinancierd;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(I)Invoice Discounting ("ID") Lines opgenomen bij Burdale Financial Ltd ("Burdale") door QRL (UK), QRL

(Rol) en België NV;

(ii)Inventory Lines opgenomen bij Burdale door QRL (UK) and QRL (ROI);

(iii)Term Loans opgenomen bij Burdale door QRL (UK) gedekt door materiële vaste activa; en

(iv) Het nieuwe investeerdersvermogen (£4.033.920) zal gedeeltelijk worden gebruikt voor de aankoop van

de aandelen in Berio voor £1.000 en de B-aandelen in Berlo voor £1.000.000.

De leningen van (i)-(iii) zullen worden gebruikt door de lenende partijen om bestaande intergroep-leningen

als volgt terug te betalen;

(i)¬ 12.016.856 verschuldigd door QRL (UK) Quinn Group Jersey ("QGJ"),

(ii)¬ 8.982.144 verschuldigd door QRL (UK) van Aventas Manufacturing Group Ltd ("AMGL") en

(ii)¬ 3.000.000 uitgestelde lening aan de verkoper AMGL.

Een overzicht van bronnen en toepassingen wordt hieronder in tabel 3 weergegeven. De nieuwe structuur

van de groep en de bijbehorende schuldopname wordt afgebeeld in Bijlage 1,

Tabel 3

Sources and uses at Acquiqition Uses ¬

Sources

¬

New Equity 1,001,000 BRL Shares 1,000

BRL B Shares 1,000,000

Burdale Facility 20,999,000 Interco Loans 20,999,000

Deferred Consideration 3,000,000 Deferred Consideration 3,000,000

25,000,000 25,000,000

Transactiezekerheid

Burdale ais senior kredietgever aan RHP sluit een volledige eersteprioriteithypotheek op onroerend goed af over de groep en dochterondernemingen/andere groepsleden met vaste en vlottende kosten over alle activa en onderneming. Burdale aanvaardt kruislingse garantieregelingen van dochterondememingeniandere leden van de groep indien dit nodig is. Als onderdeel van deze transactie wordt een analyse uitgevoerd op de beschikbare ruimte van activa over bankschulden, het resultaat ervan moet de bestuurders garanderen dat de transactiefinanciering de groep of België NV in het bijzonder, uit de financieel onstabiele positie haalt. Er is aanzienlijke ruimte van activa over de bankschulden, verkoperskrediet en investeerder. (Zie tabel 4 hieronder getoond in sterling, aangezien de transactie wordt uitgevoerd in pond sterling).

Tabel 4

Headroom for Preferred Equity NAV Expected Headroom

Bank

Debt

Target Business - Radiators £m £m £m

Property 12 7 5

Plant 5 3 1

Working Capital 14 10 3

Total Assets - Target Business 30 20 3

Calorex (at Enterprise Value) 11 2 10

Turnaround Cash 4 - 4

Total Assets 45 22 23

Waterfail

VendorLoan - 3 3

45 25 ' 20

Preferred Equity (based on £3m fund raising) 3

Headroom dor Preferred Equity 17

Schuldopname in België NV

Als onderdeel van de transactie, en zoals weergegeven in Bijlage 1, warden 10-voorzieningen alleen opgenomen In België NV. De laatste verslagen over de bedrijfsvoering van augustus 2014 voor België NV tonen schuldenaren van c ¬ 1, 2m (Bijlage 2 geeft de gegevens weer van de volledige balans). Het saldo van de schuld bedraagt op 10 oktober 2014 2.28m hetgeen gebaseerd op Burdafe's groep opname-analyse, ongeveer ¬ 874k aan ID-opnames zou kunnen genereren (85% opname na aftrek van de niet opneembare bedragen). Burdale vraagt dat een geblokkeerde rekening wordt opgezet binnen België NV waarop de schuldenaars die worden gedisconteerd hun verschuldigde bedragen betalen, dit is een gangbare praktijk bij factuurdiscontering en zal

niet van invloed zijn op het dagelijks functioneren van België NV en heeft geen eventuele negatieve gevolgen in geval van ontbinding. Mocht deze opname van fondsen in België NV worden beschouwd als financiële bijstand naar Belgisch recht, zijn er uitkeerbare reserves op de balans van België NV op augustus 2014 van c ¬ 5,3m dat meer dan de naar schatting ¬ 874 k is dat wordt opgenomen. Mocht enige schuld opgenomen in België NV worden uitgeleend binnen het groepsdeel van de acquisitiefinanciering wordt er geen rente over deze lening verschuldigd of waarborg toegekend ten gunste van België NV. De voordelen die aan België NV worden geboden ais onderdeel van deze transactie, samen met de toegang tot de kredietfaciliteiten van de nieuwe groep compenseren het niet in rekening brengen van rente. Dit wordt beschouwd als een gangbare intra-groep praktijk.

Conclusie

De Raad van bestuur van België NV heeft terdege rekening gehouden met de verwerving en de bijbehorende financiering van België NV door RIP. De nieuwe groep waartoe België NV behoort, is goed gekapitaliseerd. De gelden die opgenomen zijn, zijn aanzienlijk minder dan de uitkeerbare reserves van de vennootschap en dit vermindert een eventuele bezorgdheid over de financiële bijstand. Deze transactie maakt het Belgium NV mogelijk om zaken te kunnen blijven doen zonder enige dreigende onzekerheid met betrekking tot de toekomst.

Bijlage 1

Nieuwe groep met overeenkomstige schuldopname

RHP Bidco (ROI)

Bario Radiotors Ltd 1

(ROI) - Target Calorex Heat

" Pumps Ltd (UK)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Existing Radiator company

- Existing Heat Pump company

- New company

Fixed Assets

Intangible

Tangible

Investments in subsidiaries

Total

Current Assets

Stocks

Debtors

Cash at bank

Total

Current Liabilities

Creditors due < 1 year

Intercompany trade creditors - intra division

Intercompany trade creditars - inter division Quinn Radiotors Ltd

(UK)

Invoice Discounting Inventory Finance Plant and Machinery Loan Property Loan

22

22

7 1,172 226 1,406

(1,010)

(716)

(2)

Bijlage 2

België NV Coda uitgangsbalans op 31 augustus 2014

Coda Ledger Quinn Belgium NV (coda 12) 31-Dec-12

¬ 000

Quinn Radiotors Ltd (ROI) Quinn Group Belgium nv

Invoice Discounting Inventory Finance Invoice Discounting

1

Quinn Group France

SA

Total (1,727)

Net current assets / (liabilities) (321)

Debtors > 1 Year

Intercompany Funding Debtor - intra division 6,904

Intercompany Funding Debtor - inter division

Intercompany Funding Creditor - intra division

Intercompany Funding Creditor - inter division

Other creditors > 1 Year

Provisions for liabilities and charges (72)

Total 6,832

Net Assets 6,533

Called up share capital

Called up share capital 1,200

Profit and loss account 5,332

Equity shareholders' fund 6,532

Bron: Uitdraai verslag over de bedrijfsvoering, Quinn Radiators"

Mededeling uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 14 oktober 2014 om 15u20:

De Bijzondere Algemene Vergadering stemde in met rechten die aan derden worden toegekend conform artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen.

Roeland MOEYERSONS

Lasthebber

"1 ti `Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2013 : TU028223
08/10/2013 : TU028223
08/07/2013 : TU028223
05/03/2013 : TU028223
27/02/2013 : TU028223
29/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

(Lei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van e.1

RECHTBANK VAN v'~ ' ... ." en'

19 JAN. 2015

ANTWERP1IN dr`itu 'vfeNHOUT

De Griffier

Voor- iH IIIR11,111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

uu



Ondernemingsnr : 0404.063.101

Benaming

(voluit) : QUINN GROUP BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Van Doornelaan 2A te 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR EN VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING - WIJZIGING DER STATUTEN -VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 29

december 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. het lopende boekjaar te verlengen tot 31 maart 2015.

2. elk boekjaar voortaan af te sluiten op 31 maart van elk jaar.

3. de gewone algemene vergadering voortaan te houden in de maand augustus.

4. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

Artikel 19: de tweede alinea vervangen door volgende tekst: "De gewone algemene vergadering van

de vennootschap wordt elk jaar gehouden op de laatste woensdag van de maand augustus, om zestien

uur."

Artikel 23: de eerste alinea vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap vangt

aan op 1 april en eindigt op 31maartvan het daaropvolgende jaar."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, twee volmachten en een coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2012 : TU028223
20/07/2012 : TU028223
12/12/2011 : TU028223
21/11/2011 : TU028223
21/11/2011 : TU028223
17/06/2011 : TU028223
13/05/2011 : TU028223
09/11/2010 : TU028223
09/02/2010 : TU028223
15/07/2009 : TU028223
25/06/2009 : TU028223
22/09/2008 : TU028223
22/11/2007 : TU028223
07/08/2006 : TU028223
08/02/2006 : TU028223
13/01/2006 : TU028223
30/08/2005 : TU028223
22/04/2005 : TU028223
15/03/2005 : TU028223
15/03/2005 : TU028223
25/01/2005 : TU028223
23/12/2004 : TU028223
27/10/2004 : TU028223
06/10/2004 : TU028223
15/09/2004 : TU028223
06/05/2004 : TU028223
22/03/2004 : TU028223
21/10/2003 : TU028223
24/07/2003 : TU028223
15/01/2003 : TU028223
15/01/2003 : TU028223
15/01/2003 : TU028223
15/10/2002 : TU028223
30/09/2002 : TU028223
02/09/2002 : TU028223
02/09/2002 : TU028223
04/01/2002 : TU028223
20/10/2001 : TU028223
10/11/2000 : TU028223
27/02/1998 : TU28223
17/01/1997 : TU28223
09/03/1996 : TU28223
01/01/1993 : TU28223
04/12/1991 : TU28223
11/05/1990 : TU28223
27/09/1989 : TU28223
01/01/1989 : TU28223
07/08/1986 : TU28223

Coordonnées
QUINN GROUP BELGIUM

Adresse
VAN DOORNELAAN 2A 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande