PROLOGIS BELGIUM XIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROLOGIS BELGIUM XIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.389.328

Publication

05/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter ge van de akte

fieergal gd/ontvangen op

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111.1111,11.1,1.1I[I J11

111111

Ondernerningsnr :0890.389.328

II

Na.

28 MEI 2014

tlàf tjrla van de legediandstalige Fentitheed %ami koophandel

Benaming (voluit) : BORNEM PROPERTY

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lambermontlaan 430 bus 10

1030 SCHAARBEEK (Brussel)

Onderwerp akte :VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING - AANNEMING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeven mei tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

« Geregistreerd acht bladen geen renvooien op 1ste registratiekantoor Brussel 2 op 15/5/2014, Boek 79 blad 96 vak 19. Ontvangen vijftig euro (50E), De Ontvanger a.i., (getekend) B. FOUQUET, Adviseur »

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BORNEM PROPERTY", waarvan de zetel gevestigd is te 1030 Schaerbeek (Brussel), Lambermontlaan 430 bus 10,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op zeven mei tweeduizend veertien in "Prologis Belgium XIX".

Wijziging van artikel 1 van de statuten, zoals hemomen in de nieuwe tekst van de statuten.

20 Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 2860 Boom, Scheldeweg 1, en wijziging van artikel 2 van de statuten zoals hernomen in de nieuwe tekst van de statuten.

3° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de 28 juni om 12 uur 30 minuten en wijziging van de statuten in deze zin, zoals hernomen in de nieuwe tekst van de statuten. Vermits deze dag dit jaar een zaterdag is, heeft de eerstvolgende jaarvergadering plaats op 30 juni 2014 om 12 uur 30: minuten.

40 Wijziging van de vertegenwoordiging van de vennootschap in die zin dat iedere zaakvoerder afzonderlijk,. ook wanneer er meerdere zijn, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder kan vertegenwoordigen.

Wijziging van de statuten in deze zin, zoals hernomen in de nieuwe tekst van de statuten.

5° Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en met de recente wetswijzigingen op het vlak van de handelsvennootschappen. Een. uittreksel van de nieuwe tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. draagt de benaming "Prologis Belgium XIX".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Scheldeweg 1.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, ln Beigi6 en in het buitenland: de aankoop van, inschrijving op, overdracht van, verkoop of een andere gelijkgestelde verrichting van, effecten, aandelen, obligaties, warrants of publieke obligaties, of andere roerende of onroerende goederen, evenals intellectuele eigendomsrechten.

De vennootschap kan, bij wijze van voorbeeld, aankopen, verkopen, huren en verhuren, erfpachten aangaan, ongeacht de aard van de zakelijke en persoonlijke rechten die het onderwerp van deze verrichtingen uitmaken. De vennootschap kan eveneens studies uitvoeren, financieringsovereenkomst aangaan en overgaan tot de afbraak, constructie, verbouwing en uitbating van de onroerende goederen die ze onder zich heeft.

De vennootschap kan, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, samenwerken met, deelnemen in of investeren in bestaande of op te richten vennootschappen of verenigingen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in vennootschappen of, verenigingen waarnemen. Ze kan eveneens toezicht en controle uitoefenen over dergelijke vennootschappen en verenigingen,

-

Op de laatste blz. van Lialk B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Voor-

behouden

azp bet

-Befglàeb

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen aile commerciële, industriële en financiële activiteiten aangaan die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van aile onderaannemingen in het algemeen en het beheer van intellectuele eigendomsrechten en industriële of commerciële eigendom die daarmee verband houdt; ze kan aile zakelijke of persoonlijke eigendommen verwerven als een investering, zelfs indien het niet rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, duur en bedrag toestaan.

Voor zover het in haar belang is, kan de vennootschap zekerheden stellen zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden (met inbegrip van verbonden vennootschappen), onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in pand of in hypotheek te geven.

De vennootschap kan aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdachttienduizend vijfhonderdvifflig euro (EUR 618.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend driehonderdvierendertig (3.334) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/drieduizend driehonderdvierendertigste (1/3.334de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

Ieder jaar op 28 juni om 12 uur 30 minuten wordt er een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag het bestuursorgaan eisen dat de volmachten op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd..

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard", "vetworpen" of "onthouding", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuuriijke of rechtspersonen, al dan niet , vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSSEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het bestuursorgaan kan de uitoefening van een deel van haar bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Het bestuursorgaan regelt in haar midden de uitoefening van de bevoegdheid.

AUDITCOMITE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

" Betgikh Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid een auditcomité in de zin van artikel 133, 5 6 van het Wetboek van vennootschappen oprichten. Het bestuursorgaan omschrijft de samenstelling en de taken van het auditcomité, zoals onder meer het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris en het toezicht op zijn onafhankelijkheid. Het auditcomité kan afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in artikel 133, 5 6 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan kan eveneens optreden als auditcomité overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meervereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

60 Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Hilde VANHOUTTE en mevrouw Vicki KALUZA, woonstkeuze gedaan hebbende ten kantore van advocatenkantoor "LAGA", te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a10001, allen individueel bevoegd, evenais aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevaliend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten),

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2014
ÿþIR"

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

03MAR" 2414

BRUS$E

Griffie

906 686*

Ondernemingsnr : 0890.389.328

Benaming

(voluit) : BORNEM PROPERTY

(verkort) ;

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Lambermontlaan 430 bus 10, 1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Uittreksel uit het unaniem schriftelijk besluit van de vennoten d.d., 27 februari 2014

(1) De vennoten nemen akte van het ontslag als zaakvoerders van de vennootschap met ingang van heden van:

- Dhr Johannes Roes;

- Dhr Gary Janaway; en

- Dhr Neil Turner.

Aan de zaakvoerders wordt voorlopige kwijting verleend voor hun mandaten eindigend op heden. Deze kwijting zat tijdens de volgende gewone algemene vergadering van de vennoten worden bevestigd.

(2) De vennoten benoemen tot nieuwe zaakvoerders van de vennootschap met ingang van heden:

- Dhr Thomas Karmann, van Duitse nationaliteit, wonende te 35 Von-Gahlen-Stral3e, 40625 Düsseldorf, Duitsland; en

- Dhr Christian Nickels-Teske, van Duitse nationaliteit, wonende te 660 Westerdok 660, 1013 BV

Amsterdam, Nederland

De mandaten van de zaakvoerders zijn voor onbepaalde duur en worden onbezoldigd uitgeoefend.

(3) De vennoten geven volmacht aan Dhr Pierre-Olivier van Caubergh, Mevrouw Lise Gruber, Dhr Gillis Lindemans, Dhr Patrice Viaene, Dhr Eric Blomme, alsook ieder ander advocaat of medewerker van Clifford Chance LLP handelend door haar bijkantoor gevestigd te Louïzalaan 65, Bus 2, 1050 Brussel, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen om in naam en voor rekening van de Vennootschap al het nodige te doen betreffende de neerlegging van dit schriftelijk besluit bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, alsook alle publicatieformaliteiten en dergelijke uit te voeren (met inbegrip van het ondertekenen van het formulier I en het formulier II noodzakelijk voor publicatie in het Belgisch Staatsblad),

Pierre-Olivier van Caubergh

Advocaat bij Clifford Chance LLP

Handelend als gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 07.06.2013 13161-0351-029
22/10/2012
ÿþ sl: Mod Woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor " iai7sso1 BRUSSEL

behouc 111 1 1 OKT 2012

aan hi Griffie

Betgis.

Staatsb







Ondememingsnr : 0890.389.328

Benaming

(voluit) : BORNEM PROPERTY

(verkort)



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lambermontiaan 430 bus 10, 1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van een commissaris

Uit de schriftelijke besluiten die unaniem door de vennoot op 18 mei 2012 zijn genomen, blijkt dat op. voorstel van het college van zaakvoerders, beslist werd om de heer Steven Vanderhaegen, bedrijfsrevisor,: kantoorhoudende te Stichelweg 29, 3360 Korbeek-Lo te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een nieuwe termijn van 3 jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2015,

Voor eensluitend uittreksel,

getekend,

De heer Johannes Roes

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzoen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 24.05.2012 12126-0453-030
03/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III

" 11119559

3RUare

2 2 JUL 2911

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890.389.328

Benaming

(voluit) : Bornem Property

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lambermontlaan 430, 1030 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uit de beslissingen van de enige vennoot dd. 19 januari 2010 blijkt dat de enige vennoot beslist heeft om het ontslag van de heer Pablo Mendes de Leon als zaakvoerder met ingang van 11 december 2009 te aanvaarden. Vervolgens blijkt dat de enige vennoot beslist heeft om het aantal zaakvoerders van 2 naar 4 te brengen en heeft tot deze functies benoemd:

" De heer Johannes Roes, wonende te Oberhbchstadter Stresse 28, D-61440 Oberursel, Duitsland

" De heer Gary Janaway, wonende te rue de Sandweiler 23, L-5362 Schrassig, Groot Hertogdom Luxemburg

" De heer Robbert van Zinnicq Bergmann, wonende te Gein Zuid 22, 1391 JE Abcoude, Nederland

De mandaten van de zaakvoerders zijn voor onbepaalde duur en worden onbezoldigd uitgeoefend.

Uit de beslissingen van de enige vennoot dd. 11 juli 2011 blijkt dat de enige vennoot beslist heeft om het ontslag van de heer René Keulen als zaakvoerder met ingang van 21 januari 2011 te aanvaarden. Ter vervanging van de heer Keulen, heeft de enige vennoot beslist om, met ingang van 21 januari 2011, de heer feil Turner, wonende te Willow Bam, Mill Lane, Stowmarket, SUFFOLK  IP14 5BP, England

te benoemen tot onbezoldigd zaakvoerder van de vennootschap voor een onbepaalde duur.

Uit de beslissingen van de enige vennoot dd. 11 juli 2011 blijkt dat de enige vennoot beslist heeft om het ontslag van de heer Robbert Jan van Zinnicq Bergmann als zaakvoerder met ingang van 1 juli 2011 te aanvaarden en om hem niet te vervangen.

De enige vennoot geeft tevens hierbij volmacht aan elke zaakvoerder van de vennootschap teneinde de publicatieformulieren alleen te tekenen.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten wordt de vennootschap ten aanzien van derden geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

De heer - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik i3 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 22.07.2011 11327-0595-031
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.08.2010, NGL 27.08.2010 10474-0413-028
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.07.2010, NGL 26.07.2010 10342-0260-020
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.09.2015, NGL 01.10.2015 15631-0469-028
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 25.07.2016 16359-0368-032

Coordonnées
PROLOGIS BELGIUM XIX

Adresse
SCHELDEWEG 1 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande