PHOENIX SECURITY CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHOENIX SECURITY CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.685.378

Publication

04/06/2013
ÿþk

r

Mod Wow 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kôpie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 4 MEI 2Ü

MUI

119

I

v(

belt(

aar

Bali

Stae

II



r

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : PHOENIX SECURITY CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2070 Zwijndrecht (Burcht), Idsteinlaan 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 17 mei 2013, dat

De heer vAN VUUREN Manoël Clive, geboren te Marydale (Zuid-Afrika) op dertig juni negentienhonderd één en zestig, wonende te 2070 Zwijndrecht (Burcht), Idsteinlaan 40.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "PHOENIX SECURITY CONSULTING", met zetel te 2070 Zwijndrecht (Burcht), Idsteinlaan 40, hebbende als doel :

Alle activiteiten in verband met veiligheid en aanhorigheden, zoals

Adviesverlening algemeen, opmaken van voorstellen, uittekenen van schema's, vertalingen van teksten in verband met veiligheid, opmaken van detailschetsen, uitrekenen van prijzen, aanstelling van onderaannemers, opstellen van tijdschema's, deze lijst samenvattend zijnde maar niet limitatief.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600 euro vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, en is voor 213de volstort zodat het bedrag van 12.400 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten,

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden,

Wordt als zaakvoerder benoemd ; de heer vAN VUUREN Manoël, voornoemd,

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De oprichter beslist bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris te benoemen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Oà4.085. " ;i78

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om vijftien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Al de gewone algemene vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2015.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld

- notaris Frederik Jorissen te Antwerpen, teneinde zorg te dragen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en latere wijzigingen ervan.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Delveaux C. Raoul bvba - - Accountancy & Fiscaliteit" met zetel te 2990 Wuustwezel, Noordheuvel 82, en haar gevolmachtigden, met recht van in de plaatsstelling, teneinde bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan, alsmede voor latere wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift en volmacht.

23/04/2015
ÿþ f'hi Ill 1,re", MO word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MM!38* i IA

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 APR, 2015

afdelinlntwerpen nrittip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0534.685.378

Benaming

(voiuit) : PHOENIX SECURITY CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2070 Zwijndrecht (Burcht), ldsteinlaan 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Dirk Cuypers te Antwerpen op 30 maart 2015, nog te registreren, dat onder meer dat volgende beslissingen werden genomen :

1) Beslissing tot vervroegde ontbinding van de vennootschap na kennisneming van het voorstel tot ontbinding van het bestuursorgaan met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van 15 maart 2015 en na kennisneming van het controleverslag van de extern accountant in uitvoering van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

2) De vergadering onderzoekt de afgesloten rekeningen ter vereffening van de vennootschap nadat vennoten uitdrukkelijk hebben verzaakt aan de termijn voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen.

De enige vennoot keurt vervolgens deze rekeningen goed.

3) Tengevolge van de ontbinding eindigt het mandaat van de enige zaakvoerder, met name de heer VAN VUUREN Manoëi Clive, wonende te 2070 Zwijndrecht, ldsteinlaan 40 bus 201.

Hem wordt kwijting verleend voor de uitoefening van haar mandaat tot op 30 maart 2015 zonder enig voorbehoud.

4) Na vaststelling dat (i) er geen vereffenaar is aangeduid, (ii) er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva (ten aanzien van derden) ais bedoeld in artikel 181, (iii) de enige vennoot op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is en besluiten met eenparigheid van stemmen, (iv) het resterend actief van de vennootschap op de voormelde vennoot is overgegaan, wat door hem " uitdrukkelijk wordt aanvaard, en dat (vi) geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan de vennoten toekomen, en die hem niet konden worden afgegeven, verklaart de vergadering dat de vereffening van de vennootschap gesloten is, en bijgevolg de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHOENIX SECURITY CONSULTING" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de vergadering dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste 5 jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, in de woonplaats van de zaakvoerder, 2070 Zwijndrecht, Idsteinlaan 40 bus 201.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Dirk Cuypers

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift, verslagen zaakvoerder en extern accountant.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 26.09.2015 15603-0468-012

Coordonnées
PHOENIX SECURITY CONSULTING

Adresse
IDSTEINLAAN 40 2070 BURCHT

Code postal : 2070
Localité : Burcht
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande